Slovensko – Švýcarsko 2:1 (kon.) | Slovensko – Švýcarsko 2:1 (kon.) | USA – Německo 1:3 (kon.)
konec
USA
1:3 (0:1, 0:0, 1:2)
Německo
sk Neděle 13.11.2011, 17:15 • Olympiahalle Munich • Německý pohár
Partner:
     
    Nemci víťazia v záverečnom zápase Nemeckého pohára, získavajú tri body a umiestňujú sa na 2. mieste. Američania prekvapujúco získavajú len jeden bod na tomto turnaji a tým pádom obsadia konečné 4. miesto. Švajčiari sú teda tretí. Na tomto turnaji sa predviedli hlavne mladí slovenskí hráči, veď pozvánku do reprezentácie odmietlo viac ako 15 hráčov, farby svojej krajiny tak hájili menej skúsení, mladí hráči. Tí to však zvládli vynikajúco, obsadili 1. miesto v tabuľke, pričom porazili všetkých súperov. Prajeme ešte príjemný zvyšok dňa ! (19:26:11)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    58:58
    Nemecko dalo gól! KINK posiela puk do prázdnej bránky a potvrdzuje tak víťazstvo svojho tímu. Asistencia : Kohl.
     
    58:30
    Prihrávku spoza bránky a následnu strelu zlikvidoval Birken, tím domácich je teraz odmenený potleskom od svojich fanúšikov.
     
    57:30
    Little strieľa nenápadne spoza dvoch obrancov domáceho celku, Birken je však pozorný, chytá jeho pokus.
     
    56:43
    Nepresnú rozohrávku Birkena Američania nepotrestali. Puk zachytil hráč hostí za bránkou, no nebol schopný prihrať na hokejky svojich spoluhráčov.
     
    54:55
    Hostia zakladajú útok z vlastnej obrannej tretiny, dostávajú sa cez stredné pásmo. V predu si však znova hráči hostí nerozumeli a čiarový rozhodca píska postavenie mimo hry.
     
    53:47
    Američania tak doplatili na svoju neefektivitu vo svojom útočnom pásme. Stále si nevedia vytvárať vážnejšie šance, pritom prechod do pásma im nerobí žiadne problémy.
     
    52:09
    Nemecko dalo gól! WOLF sa dostal k puku, z pravého kruhu prihrával pred bránku, obranca hostí bol v pokľaku a nechtiac zmenil smer puku. Ten sa tým pádom dostal presne medzi betóny Corryho a Nemci vedú 2:1.
     
    51:14
    Meyer je vylúčený za nedovolené bránenie. Hrá sa 5 na 3.
     
    50:47
    Curry musel zasahovať, pred bránkou ešte dobiedzal Hult, obrana hostí si svoju prácu spravila dobre a vytlačila Hulta z bránkoviska.
     
    49:41
    Hra sa zrýchľuje, hrá sa ale hlavne pri mantineloch. Hutchinson po jednom zo súbojov pri mantinely je vylúčený a Nemci si zahrajú presilovú hru.
     
    49:10
    Z nej sa ale vynikajúco dostali do útoku a už točia svojho súpera pred Currym. O pár seúnd sa situácia otočila a Američania sú pred Birkenom.
     
    48:46
    Nemci sa na chvíľu vzchopili a zatlačili svojho súpera, hra je prerušená a Nemci sa vracajú do svojej obrannej tretiny.
     
    45:30
    Podpriemerný hokej sa stále hrá v réžii hostí, Nemci sa občas dostanú do svojej útočnej tretiny, no ich strely nemajú presnosť.
     
    44:09
    Američania stále tlačia svojho súpera, Nemci ostávajú zaskočení.
     
    41:58
    USA dalo gól! LASH vysiela strelu zápästím, keď pred nimi boli dvaja hráči, Birken nič nevidel, puk skončil v pravom hornom rohu bránky. Asistencie : Wozniewski, Holt.
     
    41:31
    Snaha Američanov v presilovej hre rastie, obrana Nemecka sa však aj tak oslobodzuje.
     
    40:34
    Wolf je vylúčený za podrazenie.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.

    Marian Fiam

    Branky a nahrávky: 42. Lash (Wozniewski, Holt) - 19. Hospelt (Rankel), 53. Wolf, 59. Kink (Kohl)


    USA: Curry (Holt) - Klubertanz, Wagner, Hutchinson, Meyer, Wozniewski, Dehner, Salcido, Lash - Tallackson, Clarke, Stastny - Collins, Schremp, Little - Elkins, Werner, Ross - Somma, Sertich
    Německo: Aus den Birken (Reimer) - Reul, Fisher, Kohl, Hordler, Lavallee, Goc, Schubert, Petermann - Wolf, Hospelt, Rankel - Flaake, King, Danner - Mauer, Greilinger, Hagger - Reimer, Pietta, Gogulla

    Rozhodčí: Aumueller (Ger), Massy (Sui) - Hauber (Ger), Kretschner (Ger)
    bahis siteleri