Č. Budějovice – Žižkov 1:0 (kon.) | Hr. Králové – Slavia 1:1 (kon.) | Ostrava – Příbram 0:2 (kon.)
konec
FC Hradec Králové
1:1 (0:1)
SK Slavia Praha
Neděle 20.11.2011, 15:00Gambrinus liga
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Radek Hochmeister se postavil k exekuci a mířil těsně nad. Střela byla tečována a uvidíme ještě jeden roh.
     
    86
    Hradec využívá poslední možnost střídání. Na hřiště se podívá také mladík Petr Schwarz, jenž zaujme místo po Michalu Pávkovi.
     
    85
    Milan Nitrianský nacentroval na Zbyňka Pospěcha, ten hlavičkoval a Koubek se vytáhl parádním zákrokem. Pospěch však stál v ofsajdu a jakoby se tedy vlastně nic nestalo.
     
    83
    Hradec chystá další změnu. Dolů jde Vojtěch Štěpán, toho nahradí Marek Jandík.
     
    76
    Bosenský rodák Zoran Milutinovič se dostal znovu do ofsajdu a zakončoval po odpískání, za což si vysloužil žlutou kartu.
     
    71
    A i František Straka nechce zůstat pozadu. Dohrál Stanislav Vlček a na hřiště se podívá Zoran Milutinovič.
     
    71
    Hradecký Václav Kotal sahá k první změně. Ze hřiště odstupuje Jiří Poděbradský, kterého nahradí Jaroslav Zelený.
     
    68
    Pavel Černý se v šestnáctce dokázal zbavit své strážce a posléze servíroval kulatý nesmysl Pavlu Dvořákovi, který se ale na poslední chvíli k zakončení nedostal.
     
    65
    Hradec vstřelil branku, ale ta nemůže být uznána! Pavel Černý se totiž v době přihrávky nacházel v ofsajdu.
     
    63
    Za nedovolený zákrok na půlce hřiště byl kapitán domácího kádru Roman Fischer odměněn žlutou kartou.
     
    61
    Dnešnímu utkání v Hradci Králové přihlíží 6543 diváků.
     
    57
    Na opačné straně využil další skulinku v hradecké defenzívě Stanislav Vlček, ten totiž pelášil na svatyni domácích. Poté našel Petra Jandu, který v pokutovém území upadl a Slavia se dožaduje další penalty! Sudí je však nevyslyšel.
     
    55
    Míč doputoval k Vojtěchu Štěpánovi, jenž vypálil z hranice pokutového území. Jeho ránu tečoval jeden z hostujících obránců a balón skončil těsně mimo!
     
    49
    Hradecké vstřelená branka nakopla! K dalšímu projektilu ze střední vzdálenosti se dostal Jiří Janoušek. Jeho rána mířila o kousek mimo svatyně hostujícího muže v rukavicích.
     
    48
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Úvod poločasu s sebou přináší zajímavé situace. Hradečtí rozjeli pohlednou kombinaci po pravé straně, na jejímž konci stála střela PAVLA ČERNÉHO. Hradecký forvard střílel z malého vápna a míč doputoval za záda Čontofalského tak trochu se štěstím.
     
    47
    Na druhé straně ostře pálil Martin Hurka, ale Koubek pohotově vyboxoval jeho ránu.
     
    44
    Slavia právě vstřelila branku!
    K penaltě se postavil ZBYNĚK POSPĚCH a posílá svůj tým do vedení! Na ránu, která směřovala pod víko, neměl hradecký gólman Tomáš Koubek sebemenší nárok. Z ničeho nic se tedy Slávisté ujímají jednobrankového náskoku.
     
    43
    Jiří Janoušek pokazil rozehrávku, čehož náležitě využil Adam Hloušek a řítil se do pokutového území. První jmenovaný zatáhl za záchrannou brzdu a fauloval slávistického hráče. Sudí ukazuje na penaltový puntík!
     
    34
    Martin Latka ke svému jubileu také přidá žlutou kartu, jelikož na levé straně nevybíravě sestřelil jednoho z domácích fotbalistů.
     
    23
    Poděbradský našel z pravé strany Pavla Černého, který hlavičkoval v záklonu a mířil nad. Nutno dodat, že to byla zřejmě největší šance dnešního střetnutí.
     
    20
    Velký závar před brankou Slavie. Nejvíce zde kooperoval Černý a Dvořák, přesto se ani jednomu z hradeckých fotbalistů nepodařilo vystřelit. Nutno dodat, že Pražané měli v této chvíli velké problémy.

    Sanny Muharem

    Branky: 48. Černý - 44. Pospěch

    Karty:   63. Fischer (HKR) - 34. Latka (SLA), 76. Milutinovič (SLA)


    FC Hradec Králové: Koubek – Plašil, Fukal, Pávek (86. Schwarz), Janoušek – Fischer "K", Hochmeister, Poděbradský (71. Zelený), Černý – Dvořák, Štěpán (83. Jandík)
    SK Slavia Praha: Čontofalský – Hubáček "K", Latka, Nitrianský, Trubila – Janda, Petrák, Hurka, Hloušek – Vlček (71. Milutinovič), Pospěch

    Rozhodčí: Ardeleánu – Moláček, Štěrba