Toulouse – Valenciennes 2:0 (kon.) | Bordeaux – Caen 2:0 (kon.) | Saint-Étienne – Ajaccio 3:1 (kon.)
Nancy – Dijon 1:2 (kon.) | Rennes – Évian TG 3:2 (kon.) | Lille – Brest 2:0 (kon.)
konec
AS Saint-Étienne
3:1 (2:0)
AC Ajaccio
Sobota 26.11.2011, 19:00 • Stade Geoffroy-Guichard, Saint Etienne (Francie). • Francouzská Ligue 1 Uber Eats
Předzápasové kurzy
     
    Jen dodávám, že na stadión Stade-Geoffroy dnes přišlo 20.059 platících diváků. (21:12:18)
     
    Dnešní zápas 15.kola Francouzské Ligue 1 byl jasně v režii Saint-Étienne! První poločas vsítily domácí hráči dvě branky o které se postarali Gradel s Pongollem. Ajaccio si v první půli nevystřelilo na bránu a ani nijak neohrozilo branku domácích takže se obávám, že domácí gólman Ruffier první poločas nastydl jelikož byl bez práce. O co to bylo horší, že Ajaccio přišlo už v první půli o N'Diayeho a muselo hrát v deseti lidech. Druhý poločas byl už o poznání lepší v podání Ajaccia a jelikož Saint-Étienne ze začátku polevilo dokonce hosté z jediné akce a jediného rohu vstřelily kontaktní branku. Střelcem byl Diawara. To bylo však jedině, co dnes hosté předvedli a protože domácí poté začli opět hrát a Nicolita vstřelil ještě jednu branku odjeli Korsičané zpět domů s prázdnou! Já vám, děkuji za pozornost. Přeji hezký večer.
     
    Konec zápasu.
     
    Ebondo ukázal hostující obraně, že i on patří mezi moderní krajní obránce! Od vlastní půlky běžel s míčem a poté si ho předkopl a předběhl dva hostující obránce, ale nepřesně nacentroval.
     
    90+1
    Rozhodčí nastavuje tři minuty.
     
    90+1
    Z malého vápna přestřelil po přihrávce Batllese branku Gradel.
     
    90
    Po pravé straně ještě utíkal po skvělé přihrávce Clementeho Batlles, ale míč si navedl až k brankové čáře a jeho pokus o centr uklidil Poulard do autu.
     
    89
    Týmy už zřejmě dohrají v poklidu toto utkání, které už je rozhodnuté. Saint-Étienne už se snaží držet jenom míč.
     
    87
    Saint-Étienne je stále při chuti a pořád útočí. V přečíslení teď šli domácí hráči do otevřené obrany Ajaccio, ale Kitambala vybral špatné řešení a přihrál na nohu hostujícího stopera.
     
    84
    Saint-Étienne právě vstřelilo branku!
    A je to 3:1! Tímto asi skončily všechny naděje, které ještě drželo Ajaccio! Skvěle na půlce vybojoval už skoro ztracený míč skluzem Kitambala a poslal nádhernou přihrávku do běhu na NICOLITU, který si míč skvěle přebral a nekompromisně uklidil křižně míč a nedal Ochovy jakoukoliv šanci.
     
    82
    Saint-Étienne předvádí znovu skvělý fotbal! Ebondo si narazil s Nicolitou a poslal míč na Guilavogui, který si patičkou obhodil Poularda a byl zastaven faulem rozhodčí však penaltu neodpískal přesto, že se nejspíše o faul jednalo.
     
    80
    Krásná individuální akce Gradela! Obešel tři hostující protihráče a ocitl se sám před bránou. Krásně obstřelil ranou Ochou a trefil břevno! Velká škoda!
     
    78
    Poslední střídání také v hostujícím týmu. Ze hřiště odešel hostující kapitán Pierazzi a nahradil jej Cavalli.
     
    78
    Poslední střídání na domácí straně. Ze hřiště odchází Lemoine, který se dnes představil především střelami z dálky a nahradí ho Guilavogui.
     
    77
    Batlles zkoušel nafilmovat penaltu, ale rozhodčí stál blízko a souboj nechal bez povšimnutí.
     
    76
    ...Nicolita si vzal na starost exekuci, ale centrem trefil pouze náruč hostujícího Ochoy.
     
    76
    Další rohový kop pro domácí.
     
    74
    Rozhodčí zastavil jasnou gólovou šanci kvůli ležícímu hostujícímu hráči, který se skácel na zem po udeření loktem do obličeje od Ghoulama.
     
    72
    Exekuci přímého kopu si vzal na starost Gradel a jenom těsně minul pravou tyč Ochoovy brány.

    Michal Mezera

    Branky: 7. Gradel, 33. Pongolle, 84. Nicolita - 60. Diawara

    Karty:   4. Lippini (AJC)   37. N'Diaye (AJC)


    AS Saint-Étienne: Ruffier - Ebondo, Marchal, Zouma, Ghoulam - Nicolita, Lemoine (78. Guilavogui), Clement, Gradel - Pongolle (68. Batlles), Aubameyang (68. Kitambala).
    AC Ajaccio: Ochoa - Diawara, N'Diaye, Poulard, Lippini - Sammaritano (46. Kinkela), Pierazzi (78. Cavalli), Lasne (46. Medjani), Mostefa - Andre - Ilan.

    Rozhodčí: Philippe Kalt - Frédéric Haquette, Régis Gaillard

    Diváci: 20.059
    bahis siteleri