Toulouse – Valenciennes 2:0 (kon.) | Bordeaux – Caen 2:0 (kon.) | Saint-Étienne – Ajaccio 3:1 (kon.)
Nancy – Dijon 1:2 (kon.) | Rennes – Évian TG 3:2 (kon.) | Lille – Brest 2:0 (kon.)
konec
AS Saint-Étienne
3:1 (2:0)
AC Ajaccio
Sobota 26.11.2011, 19:00 • Stade Geoffroy-Guichard, Saint Etienne (Francie). • Francouzská Ligue 1 Uber Eats
Předzápasové kurzy
     
    Jen dodávám, že na stadión Stade-Geoffroy dnes přišlo 20.059 platících diváků. (21:12:18)
     
    84
    Saint-Étienne právě vstřelilo branku!
    A je to 3:1! Tímto asi skončily všechny naděje, které ještě drželo Ajaccio! Skvěle na půlce vybojoval už skoro ztracený míč skluzem Kitambala a poslal nádhernou přihrávku do běhu na NICOLITU, který si míč skvěle přebral a nekompromisně uklidil křižně míč a nedal Ochovy jakoukoliv šanci.
     
    78
    Poslední střídání také v hostujícím týmu. Ze hřiště odešel hostující kapitán Pierazzi a nahradil jej Cavalli.
     
    78
    Poslední střídání na domácí straně. Ze hřiště odchází Lemoine, který se dnes představil především střelami z dálky a nahradí ho Guilavogui.
     
    68
    Dvojité střídání a na domácí straně, Ze hřiště odchází poslední zmiňovaný, který zkoušel štěstí střelou z vápna a dnes velmi aktivní Aubameyang a také střelec jednoho z gólu v dnešním utkání a zatím nejspíše nejlepší hráč na hřišti Pongolle a tyto dva domácí hráče nahrazuje Kitambala a Batlles.
     
    60
    Ajaccio právě vstřelilo branku!
    A z první hostující akce a prvního rohu je tu snížení na 2:1! Exekuci rohového kopu si vzal na starost Kinkela, který našel přesným centrem hlavu DIAWARY a ten bez problému uklidil míč hlavou do šibenice Ruffierovy brány. Takže ono to půjde i v deseti!
     
    50
    Další šance domácích! Pongolle běžel sám na bránu, ale místo střely zvolil raději přihrávku Aubameyangovi ke kterému, ale nedošla protože jí stihl zblokovat na rohový kop dobíhající Diawara.
     
    47
    Gólman hostí teď předvedl kiks a nabídl velikou šanci domácím. Jeho špatný odkop z velkého vápna zachytil Lemoine a zkusil Ochou přehodit ten však ještě stihl doběhnout do brány a míč chytit.
     
    Dvojté střídání do druhého poločasu připravil hostující trenér. Ze hřiště odešli Lasne a Sammaritano a místo nich na hřiště přišli Medjani a Kinkela.
     
    37
    Tak to je rychlý konec pro hostujícího hráče N'Diaye. Pongolle se skvěle uvolnil kolem Lasneho a obhodil si i hostujícího N'Diayeho,který ho však zastavil tvrdým skluzem jinak by pelášil sám na bránu.
     
    33
    Saint-Étienne právě vstřelilo branku!
    Tak je to 2:0 až teď! Pongolle se přece jenom dočkal! Z pravé strany se uvolnil Ebondo a nacentroval do vápna, kde ve skluzu dorazil do poloprázdné branky míč PONGOLLE.
     
    32
    A mohlo to být 2:0! Krásná akce domácích! Ghoulam přenesl hru na druhou stranu na Ebonda, který z voleje prudce nacentroval do vápna, kde našel Pongolleho, ale ten pálil nepřesně a trefil pouze gólmana hostů, který si s míčem hravě poradil.
     
    23
    Zajímavosti rozhodně je, že v této sezóně bývá pravidlem, že pokud doma Saint-Étienne vedlo 1:0 většina těchto zápasu také tímto stavem skončila. Doufejme, že dnes se toto pravidlo nepotvrdí.
     
    7
    Saint-Étienne právě vstřelilo branku!
    A je to1:0! To je začátek! Po rohovém kopu, který zahrával Nicolita a na míč si počkal GRADEL a kolenem ho dopravil z malého vápna do brány.
     
    4
    Hostující Lippini vidí první žlutou kartu v utkání za nebezpečný faul na Lemoineho.

    Michal Mezera

    Branky: 7. Gradel, 33. Pongolle, 84. Nicolita - 60. Diawara

    Karty:   4. Lippini (AJC)   37. N'Diaye (AJC)


    AS Saint-Étienne: Ruffier - Ebondo, Marchal, Zouma, Ghoulam - Nicolita, Lemoine (78. Guilavogui), Clement, Gradel - Pongolle (68. Batlles), Aubameyang (68. Kitambala).
    AC Ajaccio: Ochoa - Diawara, N'Diaye, Poulard, Lippini - Sammaritano (46. Kinkela), Pierazzi (78. Cavalli), Lasne (46. Medjani), Mostefa - Andre - Ilan.

    Rozhodčí: Philippe Kalt - Frédéric Haquette, Régis Gaillard

    Diváci: 20.059
    bahis siteleri