Litoměřice – Děčín 3:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Krkonoše 3:3 (kon.) | Havířov – Třebíč 5:1 (kon.)
Hr. Králové – V.Popovice 6:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:3 (1:1, 1:0, 1:2)
HC Krkonoše
Neděle 27.11.2011, 12:00 • Kotlina • Liga juniorů
Partner:
     
    Krásný dobrý den z Havlíčkova Brodu. První adventní neděle nám připravila střetnutí v rámci ligy juniorů mezi domácími Rebely, kteří vyzvou celek HC Krkonoše. Hostující tým, jenž přijíždí z oblasti našeho nejvyššího pohoří je momentálně se ziskem devíti bodů na osmé pozici. To domácí soubor má diametrálně odlišné starosti, jelikož jsou jen vinou horšího skóre na druhé pozici. Největší rival Rebelů Hradec Králové dnes hostí ve šlágru kola momentálně třetí Slavoj Velké Popovice. Dnešní zápas začne ve 12:00.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    Zvolánek (Novák) - Pecen, Musil (A), Ambrož, Vác. Němec, Kříž - Varga (C), Jelínek, J. Doležal, E. Novák, Kozlík, Zdražil (A), Račanský, Hynek, O. Doležal, Žemlička.

    HC Krkonoše:
    Aberle (Jeschke) - Mišinec, Kadavý, D. Gabriel, Havel, Novotný, Provazník (C), Brunclík - Hrdlička, Řehák (A), Šimončič, Srnský, Jirků (A), Perutek, Vencl, Kocián, L. Gabriel.

    Rozhodčí:
    Kopeček - Klouda, Křivohlavý.
     
    Hráči už se sjíždějí na ledovou plochu a zápas za malou chvilku začne.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    0:21
    Soupeř sice vyhrál úvodní buly, ale domácí si dobrým presinkem vynutili na soupeři puk a Musil napřáhl na modré, ale jeho pokus vykopl svým pravým betonem Aberle.
     
    1:37
    Nyní se pokoušel o kombinaci také celek z Krkonoš, ale v útočné třetině nic převratného nevymyslel, a tak se do šance dostal domácí tým, ale střelu Račanského do podobných míst jako ta Musila, kterou opět vykopl betonem Aberle.
     
    1:57
    Domácí brankář Zvolánek (HBR) oslabuje svůj tým, jelikož vyhodil puk přes mantinel do hlediště, za což byl odměněn trestem za zdržování hry.
     
    3:09
    Domácí celek však zvládá oslabení s velkým klidem a svého soupeře k ničemu nepouští a co chvíli je puk až v hájemství Jiřího Aberleho.
     
    3:57
    Domácí tým zvládl oslabená na výbornou a nyní dokonce zaútočil, ale se šancí Zdražila si poradil Aberle svými betony.
     
    4:18
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Domácí totálně rozebrali obranné linie soupeře a po zásluze se radují z vedení! Hynek poslal z rohu kluziště puk před bránu na hůl Ondřeje Doležala, jehož střelu vyrazil Aberle jen k LUKÁŠI ŽEMLIČKOVI, pro nějž nebyl problém zavěsit! Asistence: Ondřej Doležal a Martin Hynek.
     
    5:48
    Domácí jsou při velké chuti a tlačí svého soupeře do hloubi jeho obranné třetiny a brankář Aberle se musí mít na pozoru před domácími útočníky.
     
    6:35
    Až nyní si schoval puk pod svou rukavici také brankář Rebelů Jiří Zvolánek.
     
    7:51
    Rebelové se snaží dobíjet obrannou třetinu soupeře, který však houževnatě brání a domácí hokejisty příliš k zakončení nepouští. Nyní dokonce Rebelové vyhazují na zakázané uvolnění.
     
    8:45
    Rebelové se nyní neprobili přes obranný val soupeře, který Rebely často až ztrojuje.
     
    8:58
    Rebelové budou mít velkou šanci na další zásah. Jan Srnský (KRK) dostal 2 minuty za sekání.
     
    9:23
    Domácí družína nyní rozjela přesilovkový kolotoč, který však utnulo rázné vyhození soupeře.
     
    10:13
    Až nyní se o střelu pokusil Jakub Doležal, ale proti jeho pokusu obětavě skočil Kadavý a následě Mišinec odražený puk vyhazuje až ke Zvolánkovi.
     
    11:01
    Krkonoše právě vstřelily branku!

    Vteřinu po návratu Srnského se Krokonoše prosazují!
    Perutek vysunul do jízdy TOMÁŠE JIRKŮ, který si ve svém nájezdu věděl rady a prostrčil puk mezi betony Zvolánka a vyrovnává stav utkání na 1:1. Asistence: Vojtěch Perutek.
     
    12:25
    Rebelí skvadra však chce očividně ještě před přestávkou strhnout vedení na svoji stranu a pokouší se o útočnou aktivitu, ale jejch akcím chybí to nejdůležitější - střela.
     
    13:25
    Perutek se nyní probil do útočného pásma a dokonce i zakončil, ale do jeho nepříliš razantní střely vložil jeden z domácích beků hal a uk tak končí mimo Zvolánkovu svytyni.
     
    14:04
    Ale domácí se budou bránit. Miroslav Račanský (HBR) dostává trest za podražení.
     
    14:41
    Domácím se nyní povedlo vyhodit kotouč až k Aberlemu. Sluší se ještě dodat, že v předchozím průběhu hry se soupeř do pásma moc nedostal.
     
    15:26
    Až nyní se podařila Krkonoším kombinace, na jejímž konci stály dvě dorážky z holí Šimončiče a Řeháka, ale domácí brankář tuto akci ustál bez úhony.
     
    16:47
    Po tvrdém souboji domácího Pecna a hostujícího Kociána se dostal k puku Provazník, jehož projektil mířící doprostřed brány vyrazil domácí brankář před sebe a následně jej pokryl.
     
    17:03
    Jelínek poslal zpoza brány puk do předbrankového prostoru, který stráží Jiří Aberle, kde stál volný J. Doležal, ale jeho pokus skončil na připravených betonech maskovaného muže Krkonoš.
     
    18:25
    Puk nyní poletuje mezi hokejkami, ale žádný z týmů jej na svých holách nemá po delší časový úsek.
     
    18:58
    Jelínek se dostal v mezikruží k zakončení, ale jeho tvrdý projektil prosvištěl kolem červené tyče Krkonošské branky.
     
    19:25
    Domácí nyní zasypali Abrleho sprškou nepříjemných střel, které však brankář soupeře dokázal z neškodnit a bude se vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    19:43
    Krkonoše zahrály na zakázané uvolnění a ihned po buly pálil ostře Jelínek, ale natrefil jen opět brankáře Aberleho do výstroje.
     
    19:59
    Lukáš Gabriel dostal menší trest za prohřešek u levého mantinelu v útočném pásmu Rebelů.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Máme za sebou první dějství, kde jsme mohli vidět velkou útočnou snahu domácích, kteří díky brance Žemličky vedli 1:0, ale Krkonošém se podařilo vyrovnat po rychlém brejku. Hostující celek ještě v závěru několikrát podržel brankář Aberle.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:36
    Krkonoše se hned po zisku úvdního vhazování osvobodily, ale domácí soubor se rychle dstal do šance, ale střela Němce od modré trefila jen prvního obránce od nějž se puk dostal do střední třetiny.
     
    21:45
    Domácí jsou nyní ve velkém náporu, ale jejich akce nenachází ten správný směr a cíl. Krkonoše se nakonec osvobozují.
     
    23:18
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Domácí soubor se dostává do vedení! Vargu nejprve po výjezdu zpoza brány vychytal svýmy betony Aberle. Puku se následně po menší rozmíšce dostal Jakub Doležal, jenž jej poslal za bránu na svého sourozence ONDŘEJE DOLEŽALA, jenž zpoza brány zasunul kotouč za Aberleho! Asistence: Jakub Doležal.
     
    24:13
    Opět se nám opakuje situace jako po první brance. Domácí neúnavně útočí a obrana Krkonoš se jen s vypjetím všech sil brání jejich útočným atakům.
     
    24:48
    Nyní však Rebelové zahráli na zakízané uvolnění.
     
    25:53
    Rebelové nyní kombinovali v útočném pásmu, ale jejich kombinace byla značně kostrbatá. Nakoec se však ke střele dostal Kříž, jehož střelu málem tečoval jeden z dvojice Doležalů.
     
    26:55
    Domácí kapitán Vojtěch Varga si posedí dvě minuty na lavici hříšníků za faul loktem.
     
    27:07
    Domácí obránci nyní velmi dobře brání útočné snahy soupeře a několikrát se jim povedlo vyhodit.
     
    27:52
    Krítce před koncem přesilovky přerušil slibně se rozvíjející akci hostujícího celku ofsajd.
     
    28:24
    No a Krkonoše málem vyrovnaly! Perutek dostal puk zpoza brány a ač tísněn obráncem dokázal puk bekhendem poslat směr Zvolánek, ale toho střelou zblízka nepřekonal mezi betony!
     
    28:59
    Rebelové nyní dvykrát vyhodili na zakázané uvolnění. Krkonoše se dostávají do tlaku.
     
    29:32
    Zvolánek schoval v náručí ne dvakrát razantní střelu z mezikruží.
     
    29:59
    Šimončič se po přechodu modré čáry rozhodl vystřelit a jeho střelu lízl mimo branku svou hokejkou domácí muž s maskou Jiří Zvolánek.
     
    30:38
    Ondřej Doležal se pokusil o stejnou kulišárnu jako při druhé brance, ale tentokráte ucpal Aberle prostor u své levé tyče a následně ležíc natažen na brankové čáře pokryl i dorážku Žemličky!
     
    32:05
    Rebelům se nepodařila kombinace v útočné třetině a nakonec se Krkonoše dostaly k modré čáře, kde naodily puk na zadní mantinel, ale letící touš schoval pod lapačku Zvolánek a oba celky střídají.
     
    33:06
    Za bránou Aberleho probíhal litý boj o puk, který následně vydoloval jeden z domácích hokejistů, poslal jej před brankáře soupeře, kde se do puku opřel Kozlík, ale nepropálil před sebou stojící hrabdu těl.
     
    33:27
    Jan Kadavý inkasoval 2 minuty za faul kolenem.
     
    34:08
    Rebelové ostřelují svého soupeře ze všech možných pozic, ale Aberle odráží puky jako zeď míček na sqash.
     
    34:17
    A Rebelové budou hrát 5 na 3. Lukáš Vencl (KRK) 2 minuty za zdržování hry.
     
    34:51
    Krkonoše se po vyhraném buly osvobodily, ale domácí soubor se rychle nastěholav před Aberleho, jenž nejprve odrazil střelu z mezikruží, ale puku se chopil jeden z domácích forvardů, objel bránu, ale zakončení mu zmařil fantastickou rybičkou Aberle, jenž puk zalehl!
     
    34:51
    Současně jsou za menší straknici vyloučeni domácí Vojtěch Varga (HBR) a hostující Tomáš Jirků (KRK). Oba 2 minuty za hrubost.
     
    36:12
    Krkonoše hrají oslabení vemi dobře a domácí nepustili již k žádné další nebezpečné střele.
     
    36:34
    A málem bylo znovu vyrovnáno! Vencl si najel do útočné třetiny, kde předložil puk na brankoviště, kde byl zcela volný Lukáš Gabriel, jenž zakonšil přesně k levé pravé tyči Zvolánka, ale domácí brankář se bleskurychle přemástil ke své tyčce a vyrážečkou puk vyrazil!
     
    38:12
    Hra se nyní přelévá ze strany na stranu a oba celky hrají velmi aktivně. Domácí Martin Hynek (HBR) dostal dvě minuty za hákování. Krkonoše mají dobrou šanci.
     
    38:47
    Podruhé za sebou letí puk až za branku stráženou Jiřím Aberlem.
     
    39:15
    Rebelové se opět osvobozují a Jelínek málem ujel sám, leč hostující obrana zafungovala na výbornou.
     
    39:25
    Šimončič se nyní dvakrát dostal do obrovské šance, když dvakrát doržřel zcela volný na brankovišti, ale pokaždé trefil jen betony dobře postaveného Zvolánka!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhé dějství přineslo jednu branku v síti Aberleho, kterou má na svědomí po šikovném objetí brány Ondřej Doležal. Další góly mohly padnout na obou stranách, ale brankáři svých celků zafungovali na výbornou. Další třetina začne zhruba ve 13:27.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:50
    Začátek závěrečného dějství je nyní velmi rozhádaný. Kadavý poslal tvrdé nahození ze středního pásma, které odrazil vyrážečkou Zvolánek.
     
    41:38
    Pecen se dostal na modré ke tvrdé střele, kterou Aberle vyrazil před sebe. Zde stál zcela volný Žemlička, jenž dorážel puk z první. Brankář Aberle však šel rychle na zem a puk vyrazil.
     
    42:26
    Kombinace domácího mužstva nyní opovážlivě zaskřípala a soupeř se dostával do šance, kterou jim všal zmařila domácí obrana, která zafungovala na výbornou.
     
    43:53
    Srnský si najel do pásma, kde seke střele dostal Srnský, ale trefil pouze tyčkou domácí svatyně!
     
    44:11
    Domácí vyhazují na icing.
     
    Omlouvám se vám, ale až nyní jsme přišli na chybu v zápise, kde je pod číslem 1 uveden místo Jiřího Aberleho brankář Ota Jeschke!
     
    44:39
    Pecnovu střelu od modré vyrazil svou vyrážečkou Ota Jeschke.
     
    45:49
    Ambrožovu tvrdou ránu od modré vykopl svým betonem Jeschke jen před sebe, kde čekal na dorážku jeden z domácích forvardů, ale brankář soupeře puk schoval pod lapačku.
     
    46:11
    David Mišinec (KRK) 2 minuty za podražení.
     
    46:42
    Krkonoše se osvobozují a domácí Jelínek (HBR) dostává trest za nedovolené bránění.
     
    47:32
    Hynek spolu s Ambrožem a Kozlíkem dokonale vyšachovali obranu soupeře a poslední dva jmenovaní se pokoušeli zasunout puk za záda Jeschkeho, který však puk za svá záda nepustil.
     
    48:42
    Domácí celek přestál chvilkové oslabení a zakládá další útočnou akci.
     
    49:09
    Která končí opět zákrokem Jeschkeho, jenž podržel puk letící od pravého mantinelu.
     
    49:38
    Nejprve se dostal v mezikruží ke střele Erik Novák, ale jeho pokus vykopl Jeschke betonem. Na druhé straně podržel střelu do pravého mantinelu Zvolánek.
     
    49:55
    Krkonoše právě vstřelily branku!

    Krkonoše vyrovnávají stav zápasu! Tomáš Jirků poslal puk před bránu, kde stál velmi důrazný VOJTĚCH PERUTEK, jenž doklepl puk za záda Zvolánka! Asistence: Tomáš Jirků.
     
    50:53
    A hosté jsou při chuti! Zvolánek nyní musel krotit střelu od modré.
     
    51:25
    Kombinace Krkonošských opovážlivě zaskřípala a píská se zakázané uvolnění.
     
    52:09
    Rebelové se pokoušejí o kombinaci, střílejí puk na Jeschkeho, ale ten by si mohl klidně dojít do trafiky pro noviny a začít si louskat čerstvé nedělní zprávy, jelikož hostující obrana pracuje perfektně a střely blokuje.
     
    52:27
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tak to je kapitán jak má být! Jakub Doležal nabil domácímu kapitánovi VOJTĚCHU VARGOVI, jenž tvrdou ranou z mezikruží zostudil Jeschkeho potřetí! Asistence: Jakub Doležal.
     
    53:48
    Hynek vyslal zpoza brány šikovnou přihrávku Ambrožovi, jenž však nezakončil, jelikož ještě před ním puk ztečovala hokejka jednoho z hostujících hokejistů.
     
    55:01
    Za vražení na hrazení si jde odpočinout na trestnou lavici domácí Martin Jelínek (HBR).
     
    55:20
    Rebelové vyhráli vhazování a bleskově se osvobozují.
     
    56:02
    Tvrdou ránu Šimončiče zastavil Kozlík, jenž následně vyváží puk až k Jeschkemu.
     
    56:52
    Puk končí na střídačce domácích a vhazuje se před Zvolánkem.
     
    56:59
    Krkonoše právě vstřelily branku!

    Krkonoše potřetí dotahují vývoj zápasu!
    Michael Šimončič vyhrál vhazování a na modré posunul puk David Novotný svému parťákovi DAVIDU MIŠINCOVI, jenž tvrdou ranou k levé tyči opět srovnává stav zápasu! Asistence: David Novotný a Michael Šimončič.
     
    58:46
    Domácím se nedaří honba za výhrou a soupeř pocitvě brání své pásmo. Nyní to zkusil od mantinelu Novák, ale Jeschke opět ukázal proč dnes dostal přednost.
     
    59:34
    Krkonoše si berou time out. Vhazovat se bude před Zvolánkem.
     
    59:52
    Rebelové se pokusili zrychlit hru a přechod do pásma, ale puk končí na zakázaném uvolnění.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Rebelové sice tahali po celý zápas za delší konec, avšak nakonec odjíždějí domů do umělým sněhem zasněžovaných Krkonoš hosté. Jejich nejlepším hráčem volíme v zápisu chybně uvedeného brankáře Otu Jeschkeho. Naopak na domácí straně je vyhlášen nejlepším hráčem Ondřej Doležal. To je od nás z Kotliny vše. Přeji hezký zbytek dne a zase někdy napočtenou! (14:05:38)

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 5. Žemlička (Doležal O., Hynek), 24. Doležal O. (Doležal J.), 53. Varga (Doležal J.) - 12. Jirků (Perutek), 50. Perutek (Jirků), 57. Mišinec (Novotný, Šimončič)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Zvolánek (Č. Novák) - Pecen, Musil (A), Ambrož, Vác. Němec, Kříž - Varga (C), Jelínek, J. Doležal, E. Novák, Kozlík, Zdražil (A), Račanský, Hynek, O. Doležal, Žemlička.
    HC Krkonoše: Jeschke (Aberle) - Mišinec, Kadavý, D. Gabriel, Havel, Novotný, Provazník (C), Brunclík - Hrdlička, Řehák (A), Šimončič, Srnský, Jirků (A), Perutek, Vencl, Kocián, L. Gabriel.

    Rozhodčí: Kopeček - Klouda, Křivohlavý
    bahis siteleri