Litoměřice – Děčín 3:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Krkonoše 3:3 (kon.) | Havířov – Třebíč 5:1 (kon.)
Hr. Králové – V.Popovice 6:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:3 (1:1, 1:0, 1:2)
HC Krkonoše
Neděle 27.11.2011, 12:00 • Kotlina • Liga juniorů
Partner:
     
    56:59
    Krkonoše právě vstřelily branku!

    Krkonoše potřetí dotahují vývoj zápasu!
    Michael Šimončič vyhrál vhazování a na modré posunul puk David Novotný svému parťákovi DAVIDU MIŠINCOVI, jenž tvrdou ranou k levé tyči opět srovnává stav zápasu! Asistence: David Novotný a Michael Šimončič.
     
    55:01
    Za vražení na hrazení si jde odpočinout na trestnou lavici domácí Martin Jelínek (HBR).
     
    52:27
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tak to je kapitán jak má být! Jakub Doležal nabil domácímu kapitánovi VOJTĚCHU VARGOVI, jenž tvrdou ranou z mezikruží zostudil Jeschkeho potřetí! Asistence: Jakub Doležal.
     
    49:55
    Krkonoše právě vstřelily branku!

    Krkonoše vyrovnávají stav zápasu! Tomáš Jirků poslal puk před bránu, kde stál velmi důrazný VOJTĚCH PERUTEK, jenž doklepl puk za záda Zvolánka! Asistence: Tomáš Jirků.
     
    46:42
    Krkonoše se osvobozují a domácí Jelínek (HBR) dostává trest za nedovolené bránění.
     
    46:11
    David Mišinec (KRK) 2 minuty za podražení.
     
    Omlouvám se vám, ale až nyní jsme přišli na chybu v zápise, kde je pod číslem 1 uveden místo Jiřího Aberleho brankář Ota Jeschke!
     
    43:53
    Srnský si najel do pásma, kde seke střele dostal Srnský, ale trefil pouze tyčkou domácí svatyně!
     
    39:25
    Šimončič se nyní dvakrát dostal do obrovské šance, když dvakrát doržřel zcela volný na brankovišti, ale pokaždé trefil jen betony dobře postaveného Zvolánka!
     
    38:12
    Hra se nyní přelévá ze strany na stranu a oba celky hrají velmi aktivně. Domácí Martin Hynek (HBR) dostal dvě minuty za hákování. Krkonoše mají dobrou šanci.
     
    36:34
    A málem bylo znovu vyrovnáno! Vencl si najel do útočné třetiny, kde předložil puk na brankoviště, kde byl zcela volný Lukáš Gabriel, jenž zakonšil přesně k levé pravé tyči Zvolánka, ale domácí brankář se bleskurychle přemástil ke své tyčce a vyrážečkou puk vyrazil!
     
    34:51
    Krkonoše se po vyhraném buly osvobodily, ale domácí soubor se rychle nastěholav před Aberleho, jenž nejprve odrazil střelu z mezikruží, ale puku se chopil jeden z domácích forvardů, objel bránu, ale zakončení mu zmařil fantastickou rybičkou Aberle, jenž puk zalehl!
     
    34:17
    A Rebelové budou hrát 5 na 3. Lukáš Vencl (KRK) 2 minuty za zdržování hry.
     
    33:27
    Jan Kadavý inkasoval 2 minuty za faul kolenem.
     
    30:38
    Ondřej Doležal se pokusil o stejnou kulišárnu jako při druhé brance, ale tentokráte ucpal Aberle prostor u své levé tyče a následně ležíc natažen na brankové čáře pokryl i dorážku Žemličky!
     
    26:55
    Domácí kapitán Vojtěch Varga si posedí dvě minuty na lavici hříšníků za faul loktem.
     
    23:18
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Domácí soubor se dostává do vedení! Vargu nejprve po výjezdu zpoza brány vychytal svýmy betony Aberle. Puku se následně po menší rozmíšce dostal Jakub Doležal, jenž jej poslal za bránu na svého sourozence ONDŘEJE DOLEŽALA, jenž zpoza brány zasunul kotouč za Aberleho! Asistence: Jakub Doležal.
     
    19:59
    Lukáš Gabriel dostal menší trest za prohřešek u levého mantinelu v útočném pásmu Rebelů.
     
    14:04
    Ale domácí se budou bránit. Miroslav Račanský (HBR) dostává trest za podražení.
     
    11:01
    Krkonoše právě vstřelily branku!

    Vteřinu po návratu Srnského se Krokonoše prosazují!
    Perutek vysunul do jízdy TOMÁŠE JIRKŮ, který si ve svém nájezdu věděl rady a prostrčil puk mezi betony Zvolánka a vyrovnává stav utkání na 1:1. Asistence: Vojtěch Perutek.
     
    8:58
    Rebelové budou mít velkou šanci na další zásah. Jan Srnský (KRK) dostal 2 minuty za sekání.
     
    4:18
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Domácí totálně rozebrali obranné linie soupeře a po zásluze se radují z vedení! Hynek poslal z rohu kluziště puk před bránu na hůl Ondřeje Doležala, jehož střelu vyrazil Aberle jen k LUKÁŠI ŽEMLIČKOVI, pro nějž nebyl problém zavěsit! Asistence: Ondřej Doležal a Martin Hynek.
     
    1:57
    Domácí brankář Zvolánek (HBR) oslabuje svůj tým, jelikož vyhodil puk přes mantinel do hlediště, za což byl odměněn trestem za zdržování hry.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 5. Žemlička (Doležal O., Hynek), 24. Doležal O. (Doležal J.), 53. Varga (Doležal J.) - 12. Jirků (Perutek), 50. Perutek (Jirků), 57. Mišinec (Novotný, Šimončič)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Zvolánek (Č. Novák) - Pecen, Musil (A), Ambrož, Vác. Němec, Kříž - Varga (C), Jelínek, J. Doležal, E. Novák, Kozlík, Zdražil (A), Račanský, Hynek, O. Doležal, Žemlička.
    HC Krkonoše: Jeschke (Aberle) - Mišinec, Kadavý, D. Gabriel, Havel, Novotný, Provazník (C), Brunclík - Hrdlička, Řehák (A), Šimončič, Srnský, Jirků (A), Perutek, Vencl, Kocián, L. Gabriel.

    Rozhodčí: Kopeček - Klouda, Křivohlavý
    bahis siteleri