Parma – Hellas Verona 0:2 (kon.) | Catania – Novara 2:3 (kon.)
konec
Parma Calcio 1913
0:2 (0:1)
Hellas Verona
Úterý 29.11.2011, 20:45 • Ennio Tardini • Italský pohár
Předzápasové kurzy
     
    88
    A poslední střídání hostí. Odchází střelec první branky Ferrari. Nahradil ho Lepiller.
     
    84
    Pellé s číslem 99 na zádech dostal míč do vápna, zasekl si ho a nechal prolétnout obránce za něj. Následně se pokusil technickou střelou najít vzdálenější roh Nicolasovi brány, ale těsně přestřelil.
     
    78
    Domácí nastřelili tyč! Parádní centr Rubina našel na vzdálenější tyči Pellého, který hlavou pálil na druhou stranu, ovšem tento projektil zastavila druhá tyč.
     
    63
    Valdese vystřídal Pellé.
     
    73
    Hosté využívají své druhé střídání. Ze hřiště jde Gomez a nahradí ho Pichlmann.
     
    70
    Poslední střídání domácích. Nemůžu si pomoci, ale přijde mi, že trenér Parmy odvolává své nejlepší hráče. Místo Palladina nastupuje Giovinco.
     
    67
    Střídání hostí. Ze hřiště odchází Cangi a nahradí ho Mareco.
     
    62
    Hellas Verona právě vstřelila branku!

    A přichází zasloužený gól Verony, která na hřišti jasně dominuje. Russo nacentroval přesně na naběhnutého JUANA IGNACIA GOMEZE TALEBA, který neměl problém trefit se k bližší tyči Pavariniho branky. Ten s tím nemohl nic dělat.
     
    59
    Jorginhův faul na půlící čáře byl oceněn žlutou kartou. Přísné od rozhodčího.
     
    55
    Ze hřiště odchází domácí Santacroce a nahradí ho Zaccardo.
     
    54
    A další šance Verony. Doninelli se sám dostal až před vápno domácích a vyslal krásnou ránu ke vzdálenější tyči. Pavarini jeho úmysl vystihl a vyrazil míč až do autu. Vypadá to, že se spíš snaží o vyrovnání hosté, než domácí.
     
    50
    Série obrovských šancí hostí! Nejprve střílel Doninelli, který trefil jednoho z obránců. Míč vrátil do vápna Cangi, ale Ferrari asi dva metry před brankou trefil pouze brankáře Pavariniho!
     
    37
    Hellas Verona právě vstřelila branku!

    Tak na Ferrariho se hosté zlobit nebudou. Dostal další dlouhý míč, nádherně si hlavičkou obhodil Feltschera a NICOLAS FERRARI se ze stejné pozice tentokrát střelou z voleje na vzdálenější tyč nemýlil.
     
    36
    No konečně! Doninelli zpoza vápna našel úplně volného Ferrariho, který by šel sám na branku, ale ukopl si míč a ten následně sbírá Pavarini! První povedená útočná kombinace.

    Jakub Šperk

    Branky: 37. Ferrari, 62. Gomez Taleb

    Karty:   59. Jorginho (VRN)


    Parma Calcio 1913: Pavarini - Santacroce (55. Zaccardo), Feltscher, Paletta, Rubin - Valiani, Jadid, Blasi - Valdes, Palladino (70. Giovinco), Crespo
    Hellas Verona: Nicolas - Natalino, Ceccarelli, Maietta, Pugliese - Cangi (67. Mareco), Russo, Doninelli, Jorginho - Ferrari, Gomez Taleb (73. Pichlmann)
    bahis siteleri