Kometa Brno – Kladno 1:0 (kon.) | K. Vary – Litvínov 2:5 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
2:5 (2:0, 0:2, 0:3)
HC VERVA Litvínov
Čtvrtek 01.12.2011, 18:10 • KV Arena, Karlovy Vary - Tuhnice • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:30
    Litvínov právě vstřelil branku!

    Tohle si snad Energie ani nezaslouží. ROBIN HANZL vystřelil z mezikruží tak šikovně, že trefil Mensatorovi přesně prostor mezi betonem a rukou. Karlovarský brankář si na puk sáhl, ale zastavit ho nedokázal. Asistence: Michal Trávníček
     
    51:12
    Gřegořek vystavil bodyček litvínovskému útočníkovi a ten si na něj později počkal na druhé straně hřiště. Menší potyčku řeší rozhodčí trestem pro oba hráče. Kubinčák (LIT) vyloučen za držení a Gřegořek (KVA) za držení + za hrubost. 2 minuty přesilovky pro hosty.
     
    47:38
    Litvínov právě vstřelil branku!

    Gřegořek inkasoval u mantinelu ve středním pásmu tvrdý zákrok a MARTIN RUČINSKÝ ujížděl s druhým hráčem Vervy na obránce Gawryletze a Mensatora. Zkušený kanonýr vzal zakončení na sebe a střelou na vzdálenější tyč zvýšil vedení svého týmu. Bez asistence
     
    46:20
    Před Jenáčkem číhala celá prázdná branka, ale skákavý puk útočník litvínovské Vervy netrefil.
     
    Dnešní utkání sleduje 2611 diváků.
     
    42:10
    Nosek už zvedal ruce! Košťál z rohu přihrál před branku, kam si obránce sjel, ale jeho střelu Franěk špičkou lapačky vyrazil. Tento nacvičený signál tak Energii nevyšel.
     
    41:49
    A měli také šanci. Skladaný ale nestačil dorazit vyražený puk. Na trestnou míří Michal Trávníček (LIT) za vysokou hůl. Zbytečné vyloučení za zákrok u branky Mensatora.
     
    40:26
    Litvínov právě vstřelil branku!

    Lukeš dostal prostor a za modrou vystřelil. Střelu zblokoval karlovarský obránce přímo k VOJTĚCHU KUBINČÁKOVI a ten tvrdou střelou z voleje přímo pod horní tyč obrací skóre. Asistence: František Lukeš, Viktor Hübl.
     
    37:35
    A znovu přesilovka pro domácí. Karel Kubát (LIT) vyloučen podruhé v utkání. Tentokrát za podražení.
     
    25:27
    Litvínov právě vstřelil branku!

    Vhozenou rukavici hosté zvedají. V přesilovce 5 na 3 se trefil po krásné přihrávce Viktora Hübla podruhé v utkání FRANTIŠEK LUKEŠ. Asistence: Viktor Hübl.
     
    24:48
    K velké nelibosti domácích fanoušků přichází další vyloučení. Za faul na Hübla odchází na trestnou lavici Václav Skuhravý (KVA). Odpyká 2 minuty za faul loktem.
     
    24:11
    Za hákování vyloučen Petr Gřegořek (KVA).
     
    23:19
    Litvínov právě vstřelil branku!

    Karlovy Vary udělaly chybu v rozehrávce a pykají za ní. Pojkar nahazoval od modré, puk se odrazil od zadního mantinelu přímo k FRANTIŠKU LUKEŠOVI a ten trefil mezeru mezi Mensatorovými betony. Asistence: David Pojkar.
     
    20:20
    Velká šance Kumstáta! Puk však za Fraňka ani nadvakrát nedostal.
     
    16:27
    Nedovolené bránění pro Karla Kubáta (LIT).
     
    15:05
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    KV Arena je v extázi. David Nosek nahazoval od modré, puk tečoval Košťál a tečí překvapený Franěk pouze vyrazil do prostoru, kde byl připravený PETR KUMSTÁT a ten v pádu zakončil do prázdné branky. Energie tak stihla za 30 sekund utéci na rozdíl dvou branek. Asistence: Jan Košťál, David Nosek.
     
    14:35
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Mladý štírek, DAVID ZUCKER motal obránce hostí v rohu tak dlouho, až se uvolnil z těsné obrany Skuhrovce a střela k tyči propadla až za překvapeného Petra Fraňka. Bez asistence.
     
    9:20
    Zucker si vykoledoval faul. Na trestnou lavici míří Michal Trávníček (LIT) za držení.
     
    5:26
    Michal Mikeska (KVA) vyloučen za sekání.
     
    4:40
    Velká chyba domácího Pecha. Špatně rozehrál a puk mu vypíchl Trávníček. Ten ještě nahrával Hanzlovi, který si rozhýbal Mensatora, ale v závěrečné fázi domácí golman Energie vystřelil beton do strany a Hanzlovi radost z gólu překazil.
    Marken.cz

    Vladimír Koča

    Branky a nahrávky: 15. Zucker, 16. Kumstát (Košťál, Nosek) - 24. Lukeš (Pojkar), 26. Lukeš (Hübl), 41. Kubinčák (Lukeš, Hübl), 48. Ručinský, 58. Hanzl (Trávníček)


    HC Energie Karlovy Vary: Mensator (Salfický) - Gulaši, Nosek, Gřegořek, Gawryletz, Mocek, Bombic, Přindiš, Gründling - Košťál, Skuhravý (C), Kumstát - Zaťovič, Pech, Dej - Skladaný, Melenovský, Mikeska - Kuběna, Kupec, Zucker.
    HC VERVA Litvínov: Franěk (Volke) - Kubát, Stříteský, Pojkar, Kousalík, Černošek, Brejčák, Skuhrovec, Gula - Kubinčák, Hübl, Lukeš - Trávníček, Hanzl, Ručinský (C) - Frolík, Hujsa, Jenáček - Majdan, Gerhát, Bojer.

    Rozhodčí: Homola, Šindler - Bádal, Horinek

    Diváci: 2611
    bahis siteleri