Letňany – Pardubice 3:4 (po s.n.) | HC Kladno – K. Vary 1:4 (kon.) | Chomutov – Plzeň 3:4 (kon.)
Slavia – PZ Kladno 5:1 (kon.) | Sparta – HC Litvínov 5:2 (kon.) | Zlín – Třinec 4:5 (kon.)
Vítkovice – Havířov 8:3 (kon.) | Olomouc – Vsetín 3:6 (kon.) | Motor ČB – Liberec 5:4 (kon.)
Jihlava – Kometa Brno 0:2 (kon.) | Písek – Hr. Králové 7:3 (kon.)
po s.n.
HC Letci Letňany
3:4 (0:0, 1:2, 2:1 - 0:0)
HC Dynamo Pardubice
Čtvrtek 01.12.2011, 13:00 • Ice Arena Letňany • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    65:00
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Jediným úspěšným střelcem je hostující LUKÁŠ BUREŠ, který střelou mezi nohy gólmana Švihálka zajišťuje Pardubicím vítězství a bod navíc.
     
    55:59
    Letňany právě vstřelily branku!
    Domácí se přece jen prosazují a znovu vyronávají. TOMÁŠ BREJCHA z brankoviště protlačil puk do branky. Asistence: David Kaplan a Petr Litera.
     
    54:06
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Jenže domácím radost nevydržela dlouho. Ve vlastním pásmu úplně zapomněli na osamoceného LUKÁŠE BUREŠE a ten posílá Pardubice znovu do vedení. Asistence: Jan Veselý.
     
    53:40
    Letňany právě vstřelily branku!
    U mantinelu se teď zmocnil puku FILIP JEČNÝ, najel si z úhlu před branku a kličkou do bekhendu nedal Veselému šanci. Asistence: David Chvátal.
     
    34:25
    Pardubice právě vstřelily branku!
    A vyloučení bleskově trstá RADOVAN CHVOJKA, který převzal puk přímo po buly a pod rukou Švihálka zavěsil. Asistence: Jan Schneider.
     
    31:34
    Letňany právě vstřelily branku!
    Prakticky z ničeho se však prosazuje PETR LITERA, jenž otřel svůj pokus téměř z nulového úhlu o záda Veselého a puk zapadl do branky. Asistence: Bartoloměj Uhlíř.
     
    28:19
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Po nahození od modré čáry, se v chumlu hráčů nejlépe zorientoval MARTIN HAVEL a zasunul puk za záda Švihálka, který nemohl vůbec nic dělat. Asistence: Luděk Pilný.

    Robin Mana

    Branky a nahrávky: 32. Litera (Uhlíř), 54. Ječný (Chvátal), 56. Brejcha (Kaplan, Litera) - 29. Havel (Pilný), 35. Chvojka (Schneider), 55. Bureš (Jan Veselý), 65. Bureš


    HC Letci Letňany: Švihálek (Horák) - Brejcha, Šír, Hes, Uhlíř, Nebeský, Štosek, Ječný, Kraus, Rulf, Kaplan, Chvátal, Jenček, Arnošt, Homolka, Vacek, Litera, Neuman. Trenér: Moravec.
    HC Dynamo Pardubice: Veselý (Stibůrek) - Divecký, Kalous, Chvojka, Polák, Veselý J., Kysela, Moravec, Žilák, Fridrich, Zelinger, Bureš, Pilný, Petira, Schneider, Havel, Řezníček, Kracík. Trenér: Seidl.

    Rozhodčí: Nečas - Bejček, Charvát
    bahis siteleri