Žižkov – Příbram 1:2 (kon.) | Č. Budějovice – Dukla Praha 3:2 (kon.) | Hr. Králové – Teplice 3:2 (kon.)
konec
FC Hradec Králové
3:2 (1:1)
FK Teplice
Neděle 04.12.2011, 17:00Gambrinus liga
Předzápasové kurzy
     
    66
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Dnes sledujeme opravdu atraktivní utkání! Domácí zcela otáčejí vývoj dnešního střetnutí. Další roh rozehrál aktivní Jaroslav Zelený. Na balón si naskočil PAVEL DVOŘÁK a na jeho hlavičku si sice ještě Grigar sáhl, ale míč se posléze odrazil od tyče za brankovou čáru. Na hradeckém stadionu teď propukla extáze domácích fanoušků.
     
    57
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Hradec opět srovnává stav utkání! MILAN FUKAL napravil svoji chybu, jak nejlépe mohl. Z rohového kopu se dostal míč na Pavla Černého, jenž prodloužil na volného Fukala, který už neměl složitou práci.
     
    54
    Teplice právě vstřelily branku!
    Tak to je neuvěřitelné, co teď Hradečtí dokázali vymyslet! Milan Fukal se nedohodl s Tomášem Koubkem, zahrál malou domů, což hradecký brankář nečekal. Míč mířil do prázdné branky a ALDIN ČAJIČ ho ještě doklepl do sítě.
     
    32
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Hradečtí se přece jenom dočkali! Ve velkém závaru se Tepličtí nedokázali zorientovat a patřičně si rozebrat hráče, čehož využil MAREK PLAŠIL. Ten se totiž schoval na pravé straně v pokutovém území, odkud z první technickou ranou překonává Tomáše Grigara.
     
    17
    Teplice právě vstřelily branku!
    Tak to je studená sprcha pro domácí! Z autového vhazování se jeden na jednoho prosadil Kerič, který brilantně našel volného AIDINA MAHMUTOVIČE, jenž z blízkosti překonal bezmocného Koubka.

    Sanny Muharem

    Branky: 32. Plašil, 57. Fukal, 66. Dvořák - 17. Mahmutovič, 54. Čajič

    Karty:   59. Pávek (HKR), 67. Fischer (HKR), 81. Plašil (HKR) - 43. Ljevakovič (TEP), 55. Rosa (TEP)


    FC Hradec Králové: Koubek – Plašil, Fukal, Hochmeister, Pávek – Fischer "K" (90. Rezek), Janoušek, Zelený, Černý – Štěpán (61. Klapka), Dvořák (87. Jandík)
    FK Teplice: Grigar – Siva (74. Ježdík), Lukáš "K", Smejkal, Rosa – Vůch, Ljevakovič, Čajič (79. Vachoušek), Vondrášek – Kerič, Mahmutovič (86. Jindráček)

    Rozhodčí: Jílek – Kordula, Kocián
    bahis siteleri