NY Rangers – Toronto 2:4 (kon.)
konec
New York Rangers
2:4 (0:1, 2:2, 0:1)
Toronto Maple Leafs
Úterý 06.12.2011, 01:05 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Na střetnutí domácích Rangers s Torontem zavítalo do Madison Square Garden 18200 diváků. A už tady máme i tři hvězdy dnešního zápasu: 1.Joffrey Lupul (Toronto), 2.Artem Anisimov (NY Rangers), 3.Phil Kessel (Toronto). To je ode mne vše. Klidnou noc a úspěšný dnešní den vám přeje Tomáš Martínek. (03:54:05)
     
    V dnešním utkání byly fáze kde bylo lepší jedno i druhé mužstvo. Přesto je výhra Toronta asi zasloužená. Hosté si vypracovali ve druhé třetině tříbrankový náskok a ten se domácím smazat již nepodařil. I přes drtivý nápor v poslední minutě byli úspěšnější svěřenci Rona Wilsona a dotahují se na jediný bod za dnešního soupeře. Ještě si počkáme na tři nejlepší hráče utkání...
     
    Střely na branku ve třetí třetině: 12:8.
    Uf, to byl ale závěr! Po odvolání Henrika Lundqvista se to mlelo pouze před brankovištěm Gustavssona, ten ale nepovolil a Toronto si odváží z New Yorku všechny body.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:55
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Takřka minutový závar Rangers brankou neskončil. Nakonec se ke kotouči dostal hostující DAVID STECKEL, který střelou do prázdné klece stvrzuje výhru Toronta!
     
    59:06
    Domácí kombinují v pásmu, ale nemají prostor vystřelit. Teď následovaly dvě tvrdé rány od modré z hole Richardse a Anisimova, ale nic z toho.
     
    58:30
    Lundqvist je na střídačce a Rangers budou hrát 5 na 4!
     
    58:30
    Vysokou holí teď údajně fauloval Gáboríka útočník Clarke McArthur a bude se hrát 4 na 4.
     
    58:08
    Toronto se drží v pásmu NY Rangers a střelu Bozaka fantasticky chytá Henrik Lundqvist. Nedovolil dorážet volnému Kesselovi.
     
    57:11
    Také Artem Anisimov si stejně jako torontský Bozak zopakuje svůj minulý trest. Provinil se hákováním a útočné pokusy Rangers na chvíli ochladnou.
     
    56:55
    Podobná akce o pár vteřin později! Tentokrát si dali "narážečku" Crabb s Grabovskim, ale Lundqvist drží naděje New Yorku na zisk bodů.
     
    56:52
    Crabb jel ve dvojici s Kuljominem na jediného domácího beka. Ten si ovšem poradil výborně.
     
    56:15
    Silně otřesený Del Zotto jede na střídačku a bude se vhazovat u Lundqvista.
     
    56:15
    Další nepříjemný zákrok. Soboj Steckela s Del Zottem odnesl nárazem na mantinel mladý zadák New York Rangers. Na ledě leží už přibližně druhou minutu a ne a ne se zvednout.
     
    55:41
    Dion Phaneuf teď doslova zlikvidoval obránce Rangers Michaela Sauera. Ten byl po odehrání kotouče nepozorný a letěl na led jinam, než jeho přilba. S obtížemi se zvedá z ledu a hrstka fanoušků Toronta tleská.
     
    54:42
    Del Zotto dlouho čekal s rozehráním za brankou až "namazal" hostujícím hráčům. Jen těsně minul puk branku!
     
    54:54
    Opět komerční pauza a po ní následuje buly po levici Lundqvista. Domácím se čas nezadržitelně krátí a pořád prohrávají s "javorovými listy" 2:3.
     
    53:47
    Kudy teď kotouč prošel je mi záhadou. Gustavsson se ohlížel kde se dalo, ale puk nenašel ani za svými zády ani pod svými betony. Dělovka Del Zotta s lehkou tečí skončila kdesi mezi betony brankáře a obránci Toronta si jej stáhli a vyhodili. Další veliká šance Rangers na vyrovnání!

    Tomáš Martínek

    Branky a nahrávky: 33. Anisimov (Prust, Del Zotto), 35. Gáborík (Stepan, Richards) - 7. Franson (Liles, Kessel), 26. Connolly (Frattin), 27. Lupul (Bozak, Kessel), 60. Steckel (Schenn)


    New York Rangers: Lundqvist (Biron) - McDonagh, Girardi - Del Zotto, Sauer - Wyowitka, Eminger - Anisimov, Stepan, Gaborik - Fedotenko, Richards, Callahan - Avery, Dubinsky, Prust - Mitchell, Boyle, Hagelin.
    Toronto Maple Leafs: Gustavsson (Reimer) - Phaneuf, Gunnarsson - Liles, Franson - Gardiner, Schenn - Lupul, Bozak Kessel - McArthur, Connolly, Frattin - Kulemin, Grabovski, Crabb - Colborne, Steckel, Dupuis.

    Rozhodčí: Auger, Furlatt - Galloway, Nansen

    Diváci: 18200
    bahis siteleri