Třebíč – Beroun 3:4 (po pr.) | Benátky n/J – Hr. Králové 3:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Most 2:5 (kon.)
Chomutov – Ústí n/L 6:4 (kon.) | Šumperk – Kadaň 4:2 (kon.) | Litoměřice – Jihlava 4:2 (kon.)
Písek – Olomouc 5:2 (kon.)
konec
IHC Králové Písek
5:2 (1:0, 3:1, 1:1)
HC Olomouc
Středa 07.12.2011, 18:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:13
    Písek právě vstřelil branku!
    Tak teď už je rozhodnuto! Nouza předložil puk na hůl ANTONÍNU MELKOVI, který ranou zblízka k levé tyči završuje svůj hattrick v dnešním utkání. Asistence: Tomáš Nouza.
     
    45:15
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté ve třetí třetině hrají výborně a druhou branku dávají zcela zaslouženě. Pekrovu příhru dokonale využil JAKUB BARTOŇ, který zblízka zavěsil puk pod horní tyčku. Asistence: Matěj Pekr.
     
    37:40
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak ještě jedna úprava skóre ve druhé části. Nařízené trestné střílení proměňuje PETR KOLOUCH, který z nulového úhlu posílá puk forhendem pod horní tyčku.
     
    34:43
    Písek právě vstřelil branku!
    Tak tohle už je na Kašíka moc a hostující brankář se poroučí z branky. ANTONÍN MELKA si počkal na pohyb hostujícího brankáře a následně zakončoval takřka do prázdné brány. Asistence: Šimon Antončík.
     
    32:32
    Písek právě vstřelil branku!
    Domácí odskakují do tříbrankového vedení. Polodna našel povedenou přihrávkou zpoza brány před Kašíkem najetého JIŘÍHO KUDRNU, který z první namířil puk pod horní tyčku. Asistence: Stanislav Polodna, Zdeněk Šperger.
     
    23:41
    Písek právě vstřelil branku!
    Písečtí vyhráli vhazování před brankou soupeře, kotouče se ujal ANTONÍN MELKA a po několika kličkách ošálil také brankáře Kašíka, když našel skulinku mezi jeho betony. Asistence: Tomáš Nouza.
     
    03:34
    Písek právě vstřelil branku!

    Lukáčovu střelu od modré čáry tečoval JIŘÍ KUDRNA a přesměrovaný puk doplachtil do levého horního růžku Kašíkovy branky. Asistence: Jozef Lukáč, Zdeněk Šperger.
    Marken.cz

    Petr Košatka

    Branky a nahrávky: 4. Kudrna (Lukáč, Šperger), 24. Melka (Nouza), 33. Kudrna (Polodna, Šperger), 35. Melka (Antončík), 60. Melka (Nouza) - 38. Kolouch, 46. Bartoň (Pekr)


    IHC Králové Písek: Sedláček - Všetečka, Vráblík, Pavlíček, Žovinec, Kanov, Lukáč, Havran - Bělohlav, Melka, Nouza - Slavík, Vaniš, Antončík - Kudrna, Šperger, Polodna - Ferebauer, Nedorost, Suja - Mrkvička.
    HC Olomouc: Kašík (35. Žigárdy) - Bartoň, Horák, Janáček, Kotvan, Lhotský, Nedbálek, Ondrušek, Staněk - Ministr, Herman, Marosz, Řípa, Haluza, Dopita, Pšurný, Kolouch, Kucsera, Rác, Pekr, Kucharczyk.

    Rozhodčí: Kubičík - Jurečka, Rychlý
    bahis siteleri