Omsk – Minsk 1:3 (kon.) | Magnitogorsk – Lev 2:1 (kon.) | Petrohrad – Ufa 4:5 (po pr.)
Mytišči – Nižněkamsk 2:4 (kon.)
po prodl.
SKA Petrohrad
4:5 (2:0, 0:4, 2:0 - 0:1)
Salavat Julajev Ufa
Středa 07.12.2011, 16:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    63:36
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hattrick! ALEXANDR RADULOV rozhoduje svým třetím zásahem tento zápas. Štěpánek se po jeho pokusu natahoval marně, hosté berou bonusový bod. Asistence: Igor Grigorenko, Maxim Kondratěv - 4:5.
     
    59:31
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Půl minuty před koncem třetí části dokázal domácí výběr sjednotit čísla na výsledkové tabuli. Tony Mårtensson dokázal došťouchat z pozice před brankovištěm černou pryž za ležícího brankáře. Asistence: Arťuchin - 4:4.
     
    53:40
    Ovšem domácí jdou do čtyř, Rybin obdržel dvě minuty za podražení.
     
    50:55
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí nabídnutou výhodu jednoho muže v poli využívají a stahují náskok soupeře. Závěr duelu slibuje zajímavou podívanou. Kalininovu střelu tečoval před brankovištěm postavený IVAN NĚPRJAJEV. Asistence: Kalinin, Kolcov - 3:4.
     
    50:32
    Saprykin si počíhal na Arťuchina a dostává čtyřminutový trest, za následné oplácení putuje za katr také domácí zlobr. Suma sumárum, Petrohrad hraje přesilovku.
     
    49:45
    Viktor Kozlov předvedl parádní individuální akci, kterou po obkroužení domácí svatyně zakončil střelou z pravého kruhu. Štěpánek měl zakrytý výhled, zachránila jej tyč.
     
    45:05
    Makarov pálil z nadějné pozice v mezikruží, ovšem jeho příklep vytěsnil pravý beton hostujícího brankáře. Domácí nyní prováhali slibnou příležitost ke snížení.
     
    39:59
    Ufa právě vstřelila branku!
    To je hodně kruté pro Petrohrad! Přesilovou hru totiž ještě před druhou sirénou nekompromisně využívá ALEXANDR RADULOV, který natřikrát došťoural na brankovišti puk za Štěpánka. Asistence: Vitalij Proškin.
     
    39:35
    Tichonov se ale na ledě příliš dlouho neohřál, vzápětí totiž v útočném pásmu přesekl hůl Zinovjeva a opět míří na dvě minuty za katr.
     
    36:24
    Teď to ale z pohledu Ufy udělal skvěle Pihlström, který si proti Tichonovovi vybojoval faul. Ufa si bude moci v přesilové hře oddechnout.
     
    33:17
    Byl však při zakončení faulován Gimajevem a Petrohrad tak hraje přesilovku.
     
    29:14
    Velká šance Arťuchina! Ten vyhrál souboj u mantinelu se dvěma soupeři a vydal se vstříc brance Davydova, zblízka však puk na místo určení zasunout nedokázal.
     
    27:49
    Vzápětí však dostanou možnost zahrát si v početní převaze také domácí, na lavici hanby usedá český hokejista Jakub Nakládal.
     
    27:03
    Ufa právě vstřelila branku!
    Fanoušci Ufy na tribunách doslova šílí! Jejich tým totiž dokázal během malé chvilky otočit zápas! Proškin využil zaváhání branící čtyřky domácích, ideální přihrávkou oslovil OLEGA SAPRYKINA a ten do prázdné branky otáčí vývoj duelu! Asistence: Vitalij Proškin a Alexandr Radulov.
     
    26:18
    Ufa může vzápětí skóre dokonce otočit. Po faulu na Radulova už pyká na trestné lavici Denisov.
     
    25:34
    Ufa právě vstřelila branku!
    A máme vyrovnáno! Tlak Ufy nakonec skutečně přinesl své ovoce. VIKTOR KOZLOV si po vyhraném buly vybruslil před Štěpánka a střelou nad lapačku překonal českého brankáře! Asistence: Sergej Zinovjev, Kondratěv.
     
    21:10
    Ufa právě vstřelila branku!
    To je nástup Ufy do druhé třetiny jako hrom! Přesilovou hru totiž přivedl k úspěšnému zakončení po dobré křížné Proškinově nahrávce ALEXANDR RADULOV. Asistence: Vitalij Proškin.
     
    19:40
    Alexej Petrov (Petrohrad) půjde na trestnou za hákování a Ufa bude hrát 30 vteřin pět proti třem.
     
    18:10
    Na trestnou putuje Jevgenij Arťuchin z Petrohradu za sekání.
     
    14:01
    Vyloučen domácí Maxim Rybin, který dohrával hráče, jenž nebyl v držení puku.
     
    12:32
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    MAXIM RYBIN překonal polovysokou střelou k tyči hostujícího gólmana. Asistence: Patrik Thoresen.
     
    9:08
    Vitalij Proškin posunul úmsslně branku a 20 vteřin budou hrát domácí pět na tři.
     
    7:48
    Na trestnou lavici jde Igor Mirnov (Ufa) za hákování.
     
    2:38
    Maxim Kondratěv v nouzi tahá za záchrannou brzdu a půjde na dvě minuty na trestnou lavici. Trestem je nebezpečná hra vysokou holí.
     
    1:35
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Krásný gól vstřelil svěřenci trenéra Říhy už po půldruhé minutě. Ukázkovou kombinaci zakončil IVAN NĚPRJAJEV. Asistence: Igor Makarov, Jevgenij Arťuchin.

    Radek Barkman

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 2. Něprjajev (Makarov, Arťuchin), 13. Rybin (Thoresen), 51. Něprjajev (Kalinin, Kolcov), 60. Mårtensson (Arťuchin) - 22. Radulov (Proškin), 26. Kozlov (Zinovjev, Kondratěv), 28. Saprykin (Proškin, Radulov), 40. Radulov (Proškin), 64. Radulov (Grigorenko, Kondratěv)


    SKA Petrohrad: Štěpánek (Ježov) - Kalinin, Kirill Kolcov, Denisov, Pěrvyšin, Višněvskij, Petrov - Průcha, Thoresen, Tichonov - Rybin, Mårtensson, Weinhandl - Arťuchin, Něprjajev, Makarov - Grebeškov, Kučerjavenko, Fjodorov.
    Salavat Julajev Ufa: Davydov (Ersberg) - Kondratěv, Kutějkin, Proškin, Nakládal, Stehlík, Aťušov, Grigorjev, Gimajev - Saprykin, Grigorenko, Radulov - Pihlström, Zinovjev, Kozlov - Jemelin, Svitov, Mirnov - Konstantin Kolcov, Ščastlivyj, I. Radulov.

    Rozhodčí: Ravodin, Salonen - Sivov, Šeljanin
    bahis siteleri