Třinec – Zlín 0:1 (kon.) | Kladno – K. Vary 4:1 (kon.) | Litvínov – Kometa Brno 3:2 (po s.n.)
Pardubice – Sparta 8:2 (kon.) | Slavia – Motor ČB 0:5 (kon.) | Liberec – Vítkovice 2:4 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
8:2 (1:1, 1:1, 6:0)
HC Sparta Praha
Pátek 09.12.2011, 18:00 • ČEZ Arena Pardubice. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vyrovnané dvě třetiny již směřovali k prodloužení, jenže to se nekonalo. Domácí tým totiž v rozmezí necelých tří minut (!) prostřelil Pöpperleho hned pětkrát a došel si tak pro tři body. Poslední branku zaznamenal v přesilové hře ranou od modré Aleš Píša.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:49
    Teď se jim však nepovedla rozehrávka a puk je ve středním pásmu.
     
    59:34
    Domácí kombinují v útočném pásmu a snaží se o další zakončení.
     
    58:10
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Přesilovka využita a domácí tým již vede o šest branek! Pöpperleho černý den korunuje ranou od modré ALEŠ PÍŠA. Prudkou ránu domácího beka pouští brankář Sparty za svá záda mezi svojí vyrážečkou. Asistence: Jan Starý.
     
    57:25
    Další trest pro Spartu. Jedenáctý dvouminutový trest odsedí Troy Milam, který dostává dvě minuty za zdržování hry.
     
    57:16
    David Kočí neudržel nervy na uzdě, když v brankovišti povalil Nahodila a shodil rukavice. Za úplně zbytečný prohřešek tak vidí trest pěti minut + osobní trest do konce utkání. Trest za něj odpyká Forman.
     
    56:27
    Teď už to měl hostující brankář těžší, když pálil Jan Buchtele, ale i tak si poradil. Vyraženou střelu si pohlídal a do zakončení již domácí hráče nepustil.
     
    55:36
    Neuvěřitelný příděl pěti branek prakticky rozhodl dnešní duel, aale domácí tým se i nadále tlačí do zakončení. Pöpperle však zakročil na jedničku.
     
    54:32
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Sedmou branku domácích přidává TOMÁŠ ZOHORNA. Po vhazování v útočném pásmu pálil bleskově Bartek, ale Pöpperle jeho ránu vyrazil na levou stranu, kde si již Zohorna poradil na jedničku, když volný kotouč doráží bez problémů za záda brankáře hostů. Asistence: Martin Bartek a Lukáš Nahodil.
     
    54:27
    Pardubický celek se i nadále tlačí do útoku, ale teď to celku kouče Hynka nevyšlo. Dnešnímu duelu navíc přihlíží 9 685 diváků.
     
    53:33
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí uragán přináší šestou branku! Píša pálil v přesilové hře od modré čáry. Tomáš Pöpperle ještě jeho pokus stačil betonem vyrazit, ale pouze na volného kapitána Pardubic PETRA KOUKALA, který si již před odkrytou klecí věděl rady a skóruje. Asistence: Aleš Píša a Jan Starý.
     
    53:12
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Po další ráně od modré domácí tým odskakuje již na rozdíl tří branek a Sparta to už bude mít s návratem do útkání velmi složité. Sičák pálil od modré čáry, Pöpperle ještě jeho pokus vyrazil, ale v následném klubku hráčů se již ke kotouči nedostal. Ten si našel JAN BUCHTELE, jenž do prázdné branky přidává svůj druhý gól večera! Asistence: Robert Kousal a Vladimír Sičák.
     
    52:55
    Domácí tým hraje v plném počtu. A má také výhodu přesilovky pěti proti třem.
     
    52:35
    Festival vyloučených pokračuje. Znovu bude pykat hostující tým, který se provinil po nedovoleném bránění Caseyho Borera. Dvě minuty dostává Michal Broš.
     
    52:21
    Přesilovka pro domácí tým. 4/3 budou Pardubice hrát po vysoké holi Miroslava Formana.
     
    52:12
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí tým se znovu prosazuje při hře ve čtyřech a utíká Spartě na rozdíl dvou branek! Chybnou rozehrávku Hanzlíka zachytil aktivní MARTIN BARTEK, který v samostatném úniku propaluje prudkou ranou Tomáše Pöpperleho. Bez asistence.
     
    51:47
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Teď už to ale domácímu mladíkovi vyšlo a domácí tým jde poprvé v dnešním utkání do vedení! Bekhendovou ránu Borera hostující brankář Pöpperle vyrazil pouze na hůl JANA BUCHTELEHO, který se nadvakrát prosazuje, když z těžkého úhlu dokázal zavěsit. Asistence: Casey Borer
    Marken.cz

    Martin Mišovec

    Branky a nahrávky: 13. Koukal (Píša, Kolář I), 40. Kolář I (Koukal), 52. Buchtele (Borer), 53. Bartek, 54. Buchtele (Kousal, Sičák), 54. Koukal (Píša, Starý), 55. Zohorna (Bartek, Nahodil), 59. Píša (Starý) - 3. Foster (Y. Treille, Philipp), 39. Y. Treille (T. Rachůnek)


    HC Dynamo Pardubice: Růžička (Koutský) – Píša, V. Kočí, Sičák, Borer, Kolář II, Benák, Drtina – Kolář I, Koukal, Starý – Bartek, Nahodil, Zohorna – Radil, Kousal, Buchtele – Půhoný, Nosek.

    Trenéři: Pavel Hynek a Ladislav Lubina

    HC Sparta Praha: Pöpperle (Falter) – Milam, Sersen, Philipp, D. Kočí, Hanzlík, Krstev, Kasík, Kučný – Jánský, Broš, I. Rachůnek – Ton, Bližňák, Tenkrát – Y. Treille, Foster, T. Rachůnek – Žálčík, Pacovský, Forman.

    Trenéři: Josef Jandač, Richard Žemlička a Patrik Martinec

    Rozhodčí: Husička, Polák – Jindra, Kis
    bahis siteleri