NY Rangers – Tampa 2:3 (po s.n.) | Philadelphia – Pittsburgh 3:2 (kon.)
po s.n.
New York Rangers
2:3 (1:0, 1:1,0:1 - 0:0, 0:1)
Tampa Bay Lightning
Pátek 09.12.2011, 01:00 • Madison Square Garden, New York (USA) • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vyrovnaný zápas zamířil, nejspíše spavedlivě, do prodloužení. Tam měli hokejisté Rangers obrovské příležitosti, ale Mathieu Garon Tampu podržel. Stejně jako při samostatných nájezdech, kde pochytal postupně Mitchella, Richardse i Gáboríka. Tampě tak stačil jediný zásah Dominica Moora a vítězové Stanley Cupu z roku 2004 vyhrávají po šesti porážkách v řadě! Krásný zbytek noci vám přeje Tomáš Martínek.
    Střely na branku: 30:31 (13:7, 6:14, 5:9 - 6:1) (04:00:15)
     
    Vyhlašují se hvězdy utkání. Třetím hráčem zápasu je Ryan Malone. Dvě hvězdičky svítí u Henrika Lundqvista a nejlepším mužem na hřišti byl zvolen po zásluze Dominic Moore.
     
    Konec zápasu.
     
    65:00
    Tampa právě vstřelila branku!
    DOMINIC MOORE se stává hrdinou Tampy Bay a rozhoduje i samostatné nájezdy! Poté, co vyrovnal v doslova hodině dvanácté přidává Lightning i prémiové bod. Při nájezdech si počínal suverénně a švihem nedal Lundqvistovi šanci.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    Třetím "nájezdníkem" z tábora New York Rangers je Marian Gáborík, ale vymyslel složité zakončení, které dobře vybruslil Garon. Tampa Bay vítězí...
     
    Švihem si oblíbil pravý roh Lundqvistovy brány a Tampa Bay vede v nájezdech 1:0!
     
    Co na to Dominic Moore?
     
    Brad Richards se trefuje do levé tyče Garona. Forhendový blafák úspěšný nebyl.
     
    Po první sérii je skóre 0:0. Lundqvistovi Malone jen vyprášil vyrážečku.
     
    Garon nechal beton skoro na čáře a chytá. Stav je 0:0 a pojede Malone.
     
    Tak ne, rozjíždí se John Mitchell...
     
    Jako první jede hráč Tampy, Lundqvist si čistí brankoviště.
     
    Střely na branku v prodloužení: 6:1.
    K výhře měli v prodloužení jednoznačně blíže hráči Rangers, ale obrovské šance jim zmařil fantastický Mathieu Garon. Následují samostatné nájezdy, což bývá loterie...
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    64:11
    Richards našel naprosto volného Callahana, Garon zasahuje zákrokem z říše snů! O pár sekund později další dělovka Callahana, po něm rána Richardse do tyče. Hektický závěr, Rangers měli prémiový bod na dosah!
     
    63:18
    Nejprve ujížděl skoro osamocen na Lundqvista Steven Stamkos, ovšem úspěšný nebyl. V zápětí míříli na druhou stranu hřiště hned tři hokejisté Rangers na jediného obránce, Garon ale nepouští kotouč za svá záda.
     
    62:33
    Střelu Stamkose Brandon Dubinsky zblokoval a sklízí potlesk domácího publika. Neworskou halou se ozývá "Let's Go Rangers"...
     
    61:14
    Brad Richards z otočky pálí jen do Garonova betonu. Z levé strany přichází dělovka Girardiho, ta ale míjí branku úplně. Drtivý tlak Rangers!

    Tomáš Martínek

    Branky a nahrávky: 8. Callahan (Richards, Stepan), 34. Anisimov (Del Zotto, Dubinsky) - 32. Malone, 59. Moore (Hedman, Brewer), 65. Moore


    New York Rangers: Lundqvist (Biron) - McDonagh, Girardi - Del Zotto, Eminger- Wyowitka, Stralman - Gaborik, Stepan, Anisimov - Callahan, Richards, Fedotenko - Avery, Dubinsky, Prust - Mitchell, Boyle, Hagelin.
    Tampa Bay Lightning: Garon (Roloson) - Brewer, Hedman - Clark, Gervais - Bergeron, Gilroy - Downie, Stamkos, St.Louis - Malone, Lecavalier, Purcell - Connolly, Moore, Hall - Pyatt, Thompson, Tyrell - Jones, Shannon.

    Rozhodčí: Rooney, Banfield - Cameron, Rody
    bahis siteleri