Vsetín – Kometa Brno 2:1 (kon.) | K. Vary – PZ Kladno 10:1 (kon.) | Olomouc – Vítkovice 1:7 (kon.)
Třinec – Havířov 4:2 (kon.) | Zlín – Jihlava 2:6 (kon.) | HC Litvínov – Plzeň 5:1 (kon.)
Pardubice – Havlíčkův Brod 3:0 (kon.) | HC Kladno – Chomutov 2:4 (kon.) | Sparta – Slavia 9:1 (kon.)
Letňany – Písek 4:3 (po s.n.) | Liberec – Hr. Králové 3:1 (kon.) | Motor ČB – Mladá Boleslav 5:3 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
3:1 (1:0, 0:1, 2:0)
Královští lvi Hradec Králové
Sobota 10.12.2011, 17:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    Třetí třetina nakonec přinesla rozhodnutí a bylo jím vítězství domácích. Ti se ze tří bodů mohou radovat po dvou brankách právě ve třetí třetině a zejména díky tomu se radují z výhry 3:1. Toť z pod Ještědu vše, užijte zbytek soboty. (19:32:07)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:30
    Ohromný závar před libereckou klecí. K dorážkám se dostali Bartoň, Matějček a znovu Bartoň, ani jeden však kotouč neprocedil až na Skřebského.
     
    58:12
    Hosté ještě dostanou příležitost početní výhody. Za faul kolenem odchází Chlapík.
     
    57:59
    Také na druhé straně došlo k ohrožení branky. Hráčem, který za to nesl zodpovědnost byl Vojtěch Havlas. Jeho střelu ale Hak ukryl v náručí.
     
    57:37
    Ve čtyřech se zrodila první šance. Na svědomí ji po kličkované má hostující Dostálek. Zakončoval však pouze jednou rukou a střele tak chyběla razance.
     
    56:14
    Nyní se vylučuje na obou stranách. Za hákování míří na trestnou lavici domácí Beránek. Za hru vysokou holí pak hostující Bartoň. Hraje se ve čtyřech na obou stranách.
     
    56:00
    V témže čase si domácí trenéři berou oddechový čas.
     
    56:00
    Liberec právě vstřelil branku!

    Přesilovou hru využívají domácí po sedmi vteřinách. Postaral se o to MAREK LANGHAMMER, jenž kotouč dotlačil za Haka snad silou mysli. Bez asistence.
     
    55:53
    Souboj v rohu neunesl hostující Jakub Suchan a po odehrání kotouče oplácel. Rozhodčí to oceňuje dvouminutovým trestem za nedovolení bránění.
     
    54:40
    Tlak domácích nyní opadl a situace se začíná obracet. Podpořeno to je i libereckým icingem.
     
    53:20
    Liberečtí nyní svírají soupeře v jeho pásmu. Vše vyvrcholilo střelou Chlapíka z mezikruží, která nadělala Hakovi velké potíže.
     
    52:08
    V zápase se také začínají množit strkanice a drobné výměny názorů mimo hru, či po odpískání. Rozhodčí to zatím nechává v klidu.
     
    50:44
    Na opačném konci kluziště se k tvrdé střele odhodlal skvěle hrající Bartoň. Jeho pokus vyrazil Skřebský vyrážečkou do rohu.
     
    50:01
    Nepříliš nebezpečná střela Pyrochty nakonec nejspíše zazvonila o tyč, či spodní oblouk branky. Následně však hosté vyhazují přes všechny čáry.
     
    48:43
    Na druhé straně je k vidění podobná situace. Ofsajd zastavuje dvojici Suchan, Jebavý a druhý jmenovaný po odpískání odpálil kotouč. To neuniklo sudímu, který mu uděluje osobní desetiminutový trest za nesportovní chování. Pokračuje se pochopitelně v pěti na obou stranách.
     
    48:08
    Vojtěcha Halase, řítícího se samotného na Haka, zastavil ofsajd.
     
    47:30
    Po obtočení kolem beka zkoušel štěstí bekhendem Půlpán, avšak kotouč mu sjel z čepele.
     
    46:40
    Poté, co se liberečtí dostali do plného počtu ihned atakovali soupeřovu klec. Rozhodčím se to však příliš nestálo a vykazují hru do středního pásma - postavení útočícího hráče v brankovišti.

    Martin Zíta

    Branky a nahrávky: 16. Zacha (Kalfiřt), 42. Beránek (Chlapík), 56. Langhammer - 39. Jebavý (Matějček)


    Bílí Tygři Liberec: Skřebský (Krejčí) - Havlín, Erlebach, Mrázek, Kalfiřt, Hrníčko, Arlt, Bělohorský, Beránek, Zedek, Havlas, Škoda, Kupčík, Langhammer, Žďárský, Račický, Chlapík, Pyrochta, Suska, Ordoš, Zacha.
    Královští lvi Hradec Králové: Hak (Hejda) - Skála, Ouzký, Půlpán, Suk, Jebavý, Suchan, Dostálek, Kastner, Matějček, Konečný, Vácha, Šeps, Rejl, Bartoň, Štědrý, Souček, Nedvídek, Klemenc.

    Rozhodčí: Smitka - Prokop, Žídek.
    bahis siteleri