Poprad – Žilina 1:3 (kon.) | Zvolen – Banská Bystrica 4:1 (kon.) | Nitra – Martin 8:6 (kon.)
Trenčín – Skalica 1:3 (kon.)
konec
HK Poprad
1:3 (1:0, 0:2, 0:1)
MsHK Žilina
sk Neděle 11.12.2011, 17:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Na rozdiel dvoch gólov zvyšoval v poslednej tretine Sivák, odchod popradských hráčov z ľadu sprevádzal piskot a bučanie, do popradskej kabíny má namierené Tibor Turan. (19:08:03)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:50
    Puk už veľké vzdialenosti neprekročí, nepretrhne sa ani v rýchlosti.
     
    58:41
    Ani Vandas sa svojím typickým natlačením nepresadil, o puk ho s prehľadom, vypichnutím na pravej strane, pripravil Kudělka.
     
    57:10
    Po ďalšej presilovej hre z popradských tribún piskot, na hráčoch Popradu vidno aj cez prilby ako sa za dnešný výkon hanbia.
     
    56:30
    Medzi kruhmi sa k švihu dostal Rapáč, ani on nemieril dostatočne presne a puk poslal nad Laca.
     
    55:10
    Obrovské nepresnosti na hokejkách Popradčanov. Do akej-takej šance sa znovu dostal Kmiť, natlačil sa pred Laca z pravej strany a skúšal zdvihnúť puk nad vyrážačku, bránku netrafil. Vylúčený je navyše opäť hráč Žiliny Drábek, sekaním trápi popradských divákov ďalšou presilovou hrou.
     
    53:30
    Najčastejším strelcom je dnes Kuľha, priestor bránky je preň zakliaty.
     
    53:16
    Dve obrovské šance pri dorážkach mal z bezprostrednej blízkosti Kmiť, oba puky zmaril výbornými zákrokmi Laco.
     
    53:00
    Popradčania už aspoň držia útočné pásmo, Krotákova strela príklepom sa ozvala zo zadného mantinelu s ozvenou ako na strelnici.
     
    52:25
    Uvidíme čo urobia Popračania vo viac než minútovej hre v presile o dvoch hráčov, Smotrila aspoň pobavil divákov vtipným vyhodením puku.
     
    51:31
    Drábek poslal jedného z popradských hráčov k zemi vysokou hokejkou a opäť vystaví domácich do nemilosti presilovej hry.
     
    51:20
    "Takto hrajú naši kamzíci" - aj takéto ironické pokriky počuť z popradských tribún.
     
    50:05
    Kuľha sa teraz netypicky, no dobre rozbehol cez obranu súpera, nie je sám kto hlavnému rozhodcovi vyčíta neodpískanie hákovania.
     
    49:53
    Strelecky aktívny Kuľha, z pozície obrancu ohrozil muchy lietajúce nad Lacovou hlavou.
     
    49:06
    Poprad dostáva príležitosť na vyrovnanie od Devečku, ten v súboji pri mantineli posiela puk von z klziska. Len aby z presilovky nebola znovu šanca pre hostí.
     
    48:52
    Ani Krotákovi sa nepodarilo výraznejšie presadiť cez dobre stojacu obranu Žiliny, puk následne putuje cez všetky čiary.
     
    47:37
    Ďalšia akcia už šla cez prihrávku, dobrú strelu Melicherčík len vyrazil a na pravej strane to bol zrejme znovu Smotrila, ktorý bránku pri dorážke netrafil, tentoraz mu puk od hokejky odskočil.
     
    47:20
    Smotrila nehľadal žiadneho z dobre postavených spoluhráčov, puk poslal hodný meter nad Melicherčíkovu bránku.
     
    46:20
    Forčeking Vandasa končí vylúčením za držanie.
     
    46:04
    Nezavinený pád Svitanu končí pre tohto popradského útočníka nešťastným vrazením do mantinelu. Hra musí byť pri útoku domácich prerušená a Svitanu takmer odniesli, ťažko povedať ktorá časť jeho tela utrpela najviac, nohy však za sebou len ťahal.
     
    45:20
    Hra oplýva nepresnosťami.
     
    44:13
    Kuľha sa pekne uvoľnil po postupnom prechode cez útočnú modrú, jeho švih Laco v neistom zákroku neudržal, následne puk prikryl pre istotu celým telom.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1105 divákov.
     
    42:56
    Zvýšená aktivita Krotáka, dostal sa cez obranu a švihom chcel dostať puk ponad Laca, ten nešiel zbytočne k zemi a tak puk v pohode vyrazil.
     
    41:57
    Žilina dala gól!
    Ukázalo sa, že Smotrila urobil dobre, keď ponúkol domácim pocit bezpečia v početnej výhode, obrana Popradu pristúpila absolútne nedôrazne k útočiacej trojici. Marcel Melicherčík puk Vladimíra Nemca vyrazil len na hokejku PETRA SIVÁKA a ten s prehľadom zasúva puk za jeho chrbát. Asistencia: Vladimír Nemec.
     
    41:28
    Nedovolené bránenie Smotrilu, zbytočne oslabuje svoj tím faulom v útočnom pásme.
     
    41:23
    Melicherčíkov vynútený zákrok po strele z pravej strany.
     
    41:10
    Puk zašliapnutý pri mantineli v obrannom pásme Žiliny hodnú chvíľu utekal len čas, z rugbyového klbka nevyšiel žiaden signál.
     
    40:42
    Laco schytal Koskinenov puk do masky, v hre sa pokračovalo a hosťujúci brankár dostal od Popradčanov prihrávku, aby mohol hru prerušiť a trochu sa otriasť.
     
    40:20
    Pokus o útok z oboch strán, ani jeden z dvojice brankárov nemusel zasahovať po nepresných prihrávkach súperov v útočnom pásme.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    Ďalšia tretina začne približne o 18:30. V druhej časti hry sa presadili iba hostia, dvoma gólmi Drevenáka (33. a 37.) otočili priebeh stretnutia vo svoj prospech. Popradčania budú musieť ukázať viac než profesorskú hru.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    39:53
    Poslednú strelu v prostrednej tretine majú na konte hostia, Melicherčík puk udržal pod pazuchou.
     
    39:33
    Kmiť zatiahol puk do útočného pásma priamo stredom, šikovne si počkal na spoluhráčov a hľadal dobre uvoľneného Vaica, puk mu však poslal na vysokú hokejku.
     
    38:40
    Popradčania sa hodných pár minút nedokázali dostať zo svojho obranného pásma napriek tomu, že mali puk na hokejkách. Z popradských tribún sa ozýva piskot, kde-tu aj "Svozil von!".
     
    36:16
    Žilina dala gól!
    Zdesenie a prekvapenie na popradských tribúnach po tom, čo MILAN DREVENÁK prekorčuľoval pravú stranu, napriahol k príklepu a puk zle trafený prešiel popod Melicherčíkovu vyrážačku. Asistencie: Konstantin Mikhailov, Jan Dlouhý.
     
    35:13
    Vandas si vybral strelu na Laca, ten puk v lapačke neudržal a tak mohol na prihrávku čakajúci Kuľha aspoň dorážať, dostal sa však už mimo reálneho streleckého uhla.
     
    34:00
    Vyrovnanie si Žilinčania zaslúžili hlavne po dobrej prvej tretine a zdá sa, že po strelenom góle znovu naberajú na útočnej chuti.
     
    32:44
    Žilina dala gól!
    Konstantin Mikhailov nalákal na seba Marcela Melicherčíka, ktorý musel ísť pri jeho obkorčuľovaní bránky na kolená a vytvoril tak skvelú pozíciu pre dobre stojaceho MILANA DREVENÁKA, ktorého si pred bránkoviskom domáca obrana neustrážila - puk umiestnil šikovne ponad vyrážačku domáceho brankára. Asistencie: Konstantin Mikhajlov, Richard Smotrila.
     
    32:21
    Martin Kuľha sa nakoniec k svojmu obávanému príklepu dostal, priestor sa mu otvoril netypicky na ľavej strane a pred vracajúcim sa obrancom nešpekuloval. Lacovi sa puk vykotúľal spod ruky, no nebolo Popradčana, ktorý by si prišiel pre dorážku.
     
    31:40
    Koskinen získal puk v útočnom pásme, s Vandasom sa snažili prebiť puk na voľného Kuľhu čakajúceho s náprahom v pravom kruhu.
     
    30:09
    Gellerstedtovu strelu z pravej strany chcel Paločko tečovať, nepodarilo sa mu ani dorážať, keďže brankár vlkov si puk pod rukou podržal.
     
    29:15
    Rapáč sa natlačil pred Laca z ľavej strany a jeho bekhendové zakončenie si pýtalo centimetre vyššie nad pravý Lacov betón.
     
    Marek Laco si dal na puk mierený medzi betóny pozor, hlavný rozhodca hneď nerozpažil ruky, pretože hosťujúci brankár prestal chytať nevidiac puk, ktorý sa celkom nebezpečne pohyboval nad bránkou.
     
    28:11
    Kroták dostal prihrávku medzi dvojicu obrancov a Dlouhý musel zatiahnuť za ručnú podrazením. Hlavný rozhodca skrížil nad hlavou ruky a tak sa popradský kapitán pripravuje na trestné strieľanie!
     
    28:00
    Žiada sa použiť vážnejšie slová, než "slabá presilovka Popradu".
     
    25:04
    Šterbákov príklep a Laco znovu zasahuje lapačkou. Pred bránkou ale nečistil priestor práve najčistšie Smotrila a pykať bude za sekanie.
     
    26:18
    Ďalší vynútený zákrok hosťujúceho brankára, opäť to ale nebolo nič vážne, Laco puk celý čas videl.
     
    25:40
    Laco musí zasahovať, no pri prikrývaní puku nemusel vynaložiť veľké úsilie.
     
    24:54
    Vandas sa nepodarilo puk na útočnej modrej spracovať korčulami, zaplietol sa mu a vystavil ho do ofsajdu.
     
    24:27
    Krčulovo hákovanie plynie z aktívnej hry štvrtého útoku domácich v útočnom pásme.
     
    24:00
    Popradčania strávili aj zvyšný oslabovkový čas mimo svoje obranné pásmo a vlkom tak sťažili cestu za vyrovnávajúcim gólom.
     
    22:16
    Richard Huna pred prázdnou bránkou! Všetci hráči prvej formácie hostí sa zapojili do útočnej kombinácie, strelu spoza kruhov Marcel Melicherčík neudržal a mal šťastie, že Richardovi Hunovi puk nesadol, keď ho oblúčikom poslal len do náručia gólmana, ktorý už bol pri tomto zákroku otočený čelom k bráne.
     
    21:33
    Drábek sa natlačil pred Melicherčíka z ľavej strany a jeho dôraz vyzeral byť myslený veľmi vážne tak ho hákovaním schladil Šterbák. Hostia ale dostanú veľmi vážnu presilovku o dvoch hráčov.
     
    21:09
    Ďurkech najprv neudržal puk na útočnej modrej, potom si ho nechal vziať od Krotáka a môže byť rád, že popradskému kanonierovi čierny valček odskočil do rohu, inak by sa v oslabení rútil na Laca úplne sám.
     
    20:16
    Vandasovi vyletela hokejka privysoko a tak svoj tím na dve minúty oslabí.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    Ďalšia tretina začne približne o 17:42. V tej prvej sme videli dobrý začiatok hlavne zo strany hostí, lekciu z efektivity však dostali v 16. min. od Škoviru. Hosťom však nemožno uprieť snahu a určite sa o výsledok pobijú.
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    19:58
    Žilinčania sa stihli nasťahovať do útočného pásma, Róbert Huna si pekne prevzal ťažkú prihrávku, no rovnako nepresný puk už jeho spoluhráč nezachytil úplne v jazde a tak celú akciu zbrzdil.
     
    19:10
    Svitana sa zapojil do útoku s Krotákom a Vaicom a bola z toho nebezpečná situácia po nahodení puku popradským kapitánom. Lacov neistý zákrok vyniesol puk vysoko nad bránkovisko ale Svitana ho vo vzduchu netrafil.
     
    17:39
    Parádna delovka z Kuľhovej hokejky, ten bol v ľavom kruhu osamotený a vyskúšal či nemá Laco problémy s pravým ramenom. Po tom čo v minulom domácom zápase odstrelil prilbu martinskému gólmanovi Šimkovi by som sa nedivil, keby tie problémy práve po tejto strele začal mať.
     
    17:03
    Žilinčania stále pri útočnej chuti, inkasovaný gól ich trochu zmrazil, ostatný útok nemohli dokončiť pre ofsajd, no domáci poslali puk len cez všetky čiary.
     
    16:30
    Koskinen v spolupráci s Vandasom, druhý menovaný sa spod pravého kruhu nepresekal až do bránkoviska.
     
    15:15
    Poprad dal gól!
    Richard Rapáč potiahol puk po pravej strane, stiahol na seba obrancu a z jeho prihrávky profitoval strelou na vyrážačku MIROSLAV ŠKOVIRA. Asistencia: Richard Rapáč.
     
    13:30
    Linetova rana z pravej strany, Melicherčík až poskočil, ako sa zľakol.
     
    12:45
    Jedovatý projektyl z hokejky Škoviru - nebol ani tak nebezpečný pre Laca, ako Škovirovo zakončenie otrávené.
     
    12:29
    Vaicova strela vystrašila Laca. Popradský krídelník obkorčuľoval celé útočné pásmo a hľadal spoluhráča na prihrávku, všetci boli pokrytí tak dobre, že si hostia zabudli postrážiť aj samotného Vaica a tak sa mu otvoril priestor na strelu spomedzi kruhov.
     
    11:30
    Róbert Huna nemôže pokračovať v útočnej akcii, spoluhráč mu vbehol cez modrú čiaru.
     
    10:45
    Ďalšia nepresnosť a kamzíci si sami posielajú puk von z útočného pásma.
     
    10:02
    Takmer minúta z trestu už uplynula a Popradčania sa poriadne nedostali ani za stredovú červenú čiaru. Vhadzovanie bude pred Melicherčíkom po prihrávke na dlhú hokejku a následnom zakázanom uvoľnení.
     
    9:15
    Výborné vypichnutie puku od Nemca, domáci sa musia rýchlo vrátiť až za Melicherčíka.
     
    9:08
    Vylúčenie na strane hostí, Drábek sa previnil držaním.
     
    7:58
    Linet páli po tom čo sa k nemu odrazil puk! V pravom kruhu to s jeho akciou nevyzeralo ružovo, cez dvoch hráčov sa však puk poodrážal ako v tivoli, cez klapku Melicherčíka však neprepadol.
     
    6:40
    Škovira dostal krásnu prihrávku, aj keď už mal byť dávno ako back checkujúci útočník niekde v strednom pásme, jeho spoluhráč z útoku získal puk ešte pred modrou čiarou a poslal ho do šance v ľavom kruhu. Škovira ukazuje svoju slabú formu, keď puk zaviezol za bránku a do rohu.
     
    5:26
    Richard Huna skúšal prekvapiť Melicherčíka strelou z ľavej strany na vzdialenejšiu žrď, odrazený puk mu ešte raz nabil brat Róbert, ani táto sľubná šanca za bránkovú čiaru neprešla.
     
    4:56
    Poprad sa stále nevie nadýchnuť k ráznejšiemu útoku, aktívnejší sú hostia, aj keď sa teraz vystavili na útočnej modrej mimo hru.
     
    3:55
    Dlhá odmlka Žilinčanov, cez stredné pásmo sa dostať nevedeli a až teraz sa im podarilo pretlačiť puk až pred gólmana domácich, ktorý ho pre istotu prikryl.
     
    2:30
    Devečkov projektyl Melicherčík videl a puk následne letí ďaleko cez všetky čiary.
     
    2:16
    Prvá formácia vlkov zavarila Melicherčíkovi! Popradský brankár už ležal na ľade, ani jeden z dorážajúcich hráčov však nedokázal zdvihnúť puk nad jeho chrániče. Neporiadok v popradskom bránkovisku môže byť pre kamzíkov zlým náznakom do budúcnosti.
     
    2:07
    Šterbák vylúčený za hákovanie, hostia v prvej vážnejšej šanci.
     
    1:00
    Vtipné nepresnosti pred Melicherčíkom, Drábek sa k puku dostal ako druhý z hostí zadarmo, rovnako bez väčšieho úsilia, hlavne kvôli šmyklavému ľadu.
     
    0:36
    Ani Laco zasahovať nemusel, avšak po Smotrilovom nahodení si prvý chytený puk pripisuje na druhej strane Melicherčík.
     
    0:15
    Do útočného pásma sa ako prvý dostal elitný útok hostí, Koskinen však už vyváža puk bez dopustenia ohrozenia Melicherčíka.
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    Oba tímy už sú na ľadovej ploche, pred prestávkou sa naladili do slušnej formy. Napriek vysokej prehre v Bratislave bude favoritom domáci Poprad.
     
    Úvodné zostavy:

    HK AutoFinance Poprad: Melicherčík (Šimonovič) - Brejčák, Suchý, Fabian, Kovačevič, Šterbák, Kramár, Jáchym, Malina - Vandas, Koskinen, Kuľha - Kroták, Kmiť, Vaic - Škovira, Svitana, Rapáč - Paločko, Kraft, Gellerstedt. Tréner - Svozil Ladislav, asistent - Spišák Róbert.

    MsHK DOXXbet Žilina: Laco (Murín) – Devečka, Kúdělka, Krčula, Dlouhý, Ďurkech, Houdek, Niník – Sivák, Ró. Huna, Ri. Huna – Drábek, Nemec, Sýkora – Drevenák, Mikhailov, Smotrila – Stupka, Linet, Kubiš. Tréner - Jančuška Milan, asistent - Rehák Robert.

    Rozhodca: P. Jonák - Bogdaň, Kacej.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:00.

    Marián Handzuš

    Branky a nahrávky: 16. Škovira (Rapáč) - 33. Drevenák (Mikhailov, Smotrila), 37. Drevenák (Mikhailov, Dlouhý), 42. Sivák (Nemec)


    HK Poprad: Melicherčík (Šimonovič) - Brejčák, Suchý, Fabian, Kovačevič, Šterbák, Kramár, Jáchym, Malina - Vandas, Koskinen, Kuľha - Kroták, Kmiť, Vaic - Škovira, Svitana, Rapáč - Paločko, Kraft, Gellerstedt. Tréner - Svozil Ladislav, asistent - Spišák Róbert.
    MsHK Žilina: Laco (Murín) – Devečka, Kúdělka, Krčula, Dlouhý, Ďurkech, Houdek, Niník – Sivák, Ró. Huna, Ri. Huna – Drábek, Nemec, Sýkora – Drevenák, Mikhailov, Smotrila – Stupka, Linet, Kubiš. Tréner - Jančuška Milan, asistent - Rehák Robert.

    Rozhodčí: P. Jonák - Bogdaň, Kacej

    Diváci: 1105
    bahis siteleri