Poprad – Žilina 1:3 (kon.) | Zvolen – Banská Bystrica 4:1 (kon.) | Nitra – Martin 8:6 (kon.)
Trenčín – Skalica 1:3 (kon.)
konec
HK DUKLA Trenčín
1:3 (1:0, 0:1, 0:2)
HK Skalica
sk Neděle 11.12.2011, 17:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    59:08
    Školiak triafa tyčku opustenej bránky DUkly !
     
    57:23
    Skalica dala gól!
    Skalica napokon definitívne rozhodla o svojom víťazstve a nepotrebovala k tomu ani prázdnu bránku. Pálffy našiel pred bránkou RENÉHO ŠKOLIAKA, ktorý sa dnes konečne presadil. Asistencie: Žigmund Pálffy, Tibor Višňovský.
     
    53:48
    Štindl vypálil po tlaku v útočnej tretine od modrej, puk sa od zadného mantinelu odrazil pri druhú tyčku , kde stál Sojčík, no Lakosil sa stihol presunúť a zabrániť gólu.
     
    45:28
    Mikula sa predral sám pred Lakosila, ten sa rozbehol proti nemu. Utočník Dukly sa ho snažil obísť a zakončiť gólom ako pred chvíľkou Pálffy, ibaže Lakosil svoj tím podržal !
     
    44:46
    Skalica dala gól!
    Skalica sa napokon ujíma vedenia v zápase a prikláňa misky váh na svoju stranu. Školiak asistuje a puk posiela za Kováča po druhýkrát v dnešnom stretnutí ŽIGMUND PÁLFFY. Asistencia: René Školiak.
     
    43:42
    Gábriš páli od mdorej, Lakosil vyráža pre voľného Fabuša, tomu však chýbalo pól kroku vzad a puk by dorážal do prázdnej bránky.
     
    36:33
    Hruška teraz krásne našiel pred bránu Reného Školiaka, ktorého dnes dokonale maže Kováč. Teraz predviedol zákrok s prívlastkom ukážkový, keď vychytal Školiak bekend do lapačky v páde !
     
    33:45
    Dukla, Šťastný, 2 min. faul lakťom.
     
    28:50
    Odrazená strela Lelkeša sa dostala ku Kopeckému, ten prihrávkou cez bránkovisko našiel krásne Radulaya, no ten strelou z prvej míňa Lakosilovu bránu !
     
    28:00
    Pálffy zachytil rozohrávku, krásnou zadovkou prenechal Školiakovi na osi pásma, no jeho strelu vyráža fantastický Kováč, ktorý likviduje aj následnú dorážku Hrušku.
     
    23:02
    Dukla, Melichárek, 2 min. držanie.
     
    20:39
    Skalica dala gól!
    Obrovská chyba počas presilovky ide na vrub Petra Fabuša, puku sa zmocnil ŽIGMUND PÁLFFY, ktorý v samostatnom nájazde na Kováča nezaváhal a strelou medzi betóny vyrovnal. Bez asistencie.
     
    19:12
    Skalica, Vyrúbalík, 2 min. podrazenie.
     
    16:09
    Pálffy našiel pekne Školiaka, ten však z ťažkého uhla neuspel zoči-voči Kováčovi. Na druhej strane sťahovačka Šťastného, po ktorej prišla strela, no Lakosil betónmi vyráža do rohu klziska.
     
    13:41
    Trenčín dal gól!
    Gól Dukly padol ihneď po buly. Gašparovič ho vyhral pre ROMANA TVRDOŇA, na ktorého obrana Skalice akosi zabudla a jeho bekendový blafák končí v sieti ! Bez asistencie.
     
    13:32
    Šťastný sa prepracoval s pukom po pravej strane, prihral do tandemu Fabušovi, ktorý bol úplne sám pred Lakosilom, ibaže neprekonal ho v stopercentnej príležitosti.
     
    11:31
    Tybor sa pekne prekľučkoval cez obranu Skalice a síce zakončoval už z uhla, Lakosil musel vytiahnuť zákrok ramenom.
     
    06:28
    Fabušova strela a Habšudov teč letí len tesne mimo bránu !
     
    05:53
    Skalica, Kloz, 2 min. držanie.
     
    04:46
    Biro nastrelil Školiaka a ten mal následne možnosť ísť sám na bránu, výborne sa však vrátil Gábriš a hokejkou v páde Skaličanovi puk vypichol.
     
    00:43
    Tybor sa dostal s pukom na hokejke z rohu klziska až na os tesne pred Lakosila, no ten jeho pokus kryje !

    Tomáš Kyselica

    Branky a nahrávky: 14. Tvrdoň - 21. Pállfy, 45. Pálffy (Školiak), 58. Školiak (Pálffy , Višňovský)


    HK DUKLA Trenčín: Kováč - Habšuda, Trefný, Biro, Gábriš, Štindl, Bednár, Bobček, Hlubuček - Melichárek, Šťastný, Fabuš, Tybor, Gaparovič, Tvrdoň, Filo, Sojčík, Mikula, Radulay, Kopecký, Lelkeš. Tréner: D.Gregor
    HK Skalica: Lakosil - Vyrúbalík, Šmach, Srnec, Kloz, Karlíček, Jaborník, Magušin - Pálffy, Školiak, Hruška, Obdržálek, Lušňák, Višňovský, Kutále, Holovič, Šátek, Jurík, Klejna, Konečný. Tréner: P. Oremus

    Rozhodčí: Kubuš - Výleta, Šefčík

    Diváci: 2350
    bahis siteleri