Frýdek-M. – Opava 3:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Mělník 7:1 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
7:1 (2:0, 2:0, 3:1)
HC Junior Mělník
Neděle 11.12.2011, 14:15 • Kotlina • Liga juniorů
Partner:
     
    Hezké nedělní odpoledne, dnes podruhé se vám hlásím ze zimního stadionu v Kotlině. Tentokrát budeme společně sledovat utkání HC Rebel Havlíčkův Brod - HC Junior Mělník v rámci 20. kola 1. ligy juniorů. Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:15.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    Zvolánek (Jeřábek) - Pecen, Musil (A), Ambrož, Vác. Němec, Křesťan - Varga (C), Jelínek, J. Doležal, E. Novák, Kozlík, Zdražil (A), Szilva, Hynek, Žemlička.

    HC Junior Mělník:
    Roušar - Krejsa, Mikolášek, Bartoš, Makovský - Vočadlo, Šubrt, Jambor, Budaev, P. Kuchta, Kysela, Tulach, Kolek.

    Rozhodčí: .
     
    Sektor havlíčkobrodského kotle se už zaplňuje. Fanoušci se dnes rozhodli, že udělají juniorům důstojnou diváckou kulisu. Nachystány mají i bubny a vlajky.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    0:20
    Rebelové byli úspěšnější na vhazování a už začali dobývat útočné pásmo. Obrana Mělníka zatím svému soupeři zdárně vzdoruje a nepouští ho do koncovky.
     
    0:57
    Mělnická útočná akce skončila nepřesným nahozením, které našlo za brodskou bránou jen hole domácích Rebelů. Ti mohou v hojném počtu zamířit kupředu.
     
    1:30
    Hosté jsou teď pod tlakem, Rebelové je sevřeli v hloubi obranného pole a rozvinuli kolem brány gólmana Roušara rychlou kombinaci. Zatím stále bez zakončení.
     
    2:00
    Havlíčkův Brod nepolevuje ze své aktivity a stále tlačí svého soka v hloubi jeho obranného pásma. Fanklub zatím hlasitě svůj tým podporuje.
     
    2:51
    Havlíčkův Brod velmi dobře zahušťuje střed pole a nepouští svého soupeře do útočného pásma. Naopak se sám tlačí ze všech sil do blízkosti gólmana Roušara.
     
    3:30
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Rebelové se ujímají vedení! Vojtěch Varga přiťukl kotouč na hůl Jiřího Musila, jehož ránu tečoval v předbrankovém prostoru osamocený MARTIN JELÍNEK a usměrnil kotouč mimo Roušarův dosah! Asistence: Jiří Musil, Vojtěch Varga.
     
    4:30
    Hra je teď vyrovnaná, kotouč se rychle stěhuje po hrací ploše a mění svého držitele. Chvíli se pokoušejí něco vymyslet Rebelové, jindy naopak jejich soupeř z Mělníka.
     
    5:10
    Žemlička se uvolnil v prostoru mezi kruhy a razantní bekhendovou střelou o kousek minul levou tyčky brány, jíž stráží gólman Roušar. Ten situaci kontroloval, měl zde připravený beton.
     
    5:42
    Havlíčkův Brod zatím tahá za delší konec provazu a pokračují v útočné aktivitě. Obrana hostů má plné ruce práce s tím, aby udržela střelce rebelů na uzdě. Icing Mělníka.
     
    6:05
    Szilva při obléhání hostující brány vystřelil z ostrého úhlu, ale gólman Roušar měl u přední tyčky připraveny své betony a kotouč vyrazil do bezpečí.
     
    6:31
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové navyšují své vedení po další povedené akci! Václav Němec vysunul mazanou přihrávkou do samostatného úniku DAVIDA KOZLÍKA, který si sjel až do předbrankového prostoru a zblízka nedal gólmanu Roušarovi šanci! Asistence: Václav Němec.
     
    7:30
    Zakončení na obou stranách ledové plochy. Na straně Rebelů orazítkoval z levého kruhu přední tyčku Žemlička, na druhé straně srazila mělnický pokus obrana Rebelů do ochranné sítě.
     
    8:10
    Nejdříve pálil z mezikruží po rychlé otočce těsně vedle tyčky Hynek, po čemž vzápětí vypálil od modré čáry do Roušarovy náruče obránce Vác. Němec.
     
    8:24
    Hosté vyhnali Rebely z útočného pásma a brodská družina se při pokusu o návrat na dostřel brankáře Roušara vystavila do odpískaného postavení mimo hru.
     
    8:55
    Stále sledujeme podobný obrázek hry. Rebelové mají navrch a tlačí se ze všech možných pozic do zakončení, zatímco hosté vzdorují náporu a sporadicky se vydávají kupředu.
     
    9:05
    Szilva si zpracoval puk a najel si do prostoru mezi kruhy, kde zkusil zpoza obránce rychle vystřelit, ale protihráč jeho ránu srazil holí vysoko nad Roušarovu svatyni.
     
    10:10
    Brankář Roušar si teď musí připadat jako na střelnici, na jeho bránu léta jeden nebezpečný projektil za druhým. Naposledy o sobě dal vědět E. Novák, jehož rána mezi kruhy a modrou čarou orazítkovala betony brankáře Roušara.
     
    11:10
    Hosté mají ideální příležitost snížit, neboť je prvním vyloučeným hráčem dnešního zápasu Jelínek (HBR), který se provinil nedovoleným bráněním.
     
    11:20
    Chvíli po vyhraném vhazování v útočném pásmu vypálil Šubrt od modré čáry, ale slabou ránu chytil do své lapačky bez větších problémů gólman Zvolánek.
     
    12:40
    Rebelové se zatím brání bez větších problémů, když se jim daří k ničemu nepouštět soupeřovy střelce a pravidelně vyhazovat puky daleko od své brány.
     
    13:18
    Za nedovolené bránění je dvěma minutami potrestán Žemlička (HBR).
     
    13:50
    Varga se ocitl při vlastním oslabení v gólové příležitosti, když střílel úplně sám z bezprostřední blízkosti, jenže gólman Roušar vytáhl skvělý zákrok a podržel svůj tým!
     
    14:20
    Havlíčkův Brod se brání při dalším oslabení, ale zatím si počíná znamenitě. Podařilo se mu se osvobodit, přičemž teď drží puk v útočném pásmu a šetří cenné vteřinky ze svého trestu.
     
    14:53
    Hosté se sice probili do útočného pásma, jenže jen za hranicí pravidel. Píská se jejich postavení mimo hru, po němž rozhodčí vhodí puk zpět do hry ve středním pásmu.
     
    15:27
    Mladí bojovníci z Kotliny jsou již kompletní a při hře 5 na 5 se okamžitě nahrnuli do útočného pásma, kde se pokoušejí něco nebezpečného na mělnickou defenzívu vymyslet.
     
    15:58
    Gólman Roušar si připisuje na své konto další úspěšný zákrok, když se mu podařilo schovat do své náruče v blízkosti pravé tyčky ukrýt letící puk z prostoru levého kruhu.
     
    16:27
    Mělník vyhnal Rebely po zisku kotouče ze svého území pryč. Brodská družina si musí probíjet cestu do Roušarovy blízkosti až z blízkosti své modré čáry.
     
    16:42
    Domácí získali vhazování v útočném pásmu, když dalekonosné nahozená ztlumil svou výstrojí brankář Roušar a před rychle dojíždějícími útočníky Rebelů raději přerušil hru.
     
    17:00
    Zdražil se dostal při útočné kombinaci k puku a nic složitého nevymýšlel. S velkého úhlu v prostoru levého kruhu vypálil a jeho ránu zneškodnil svou vyrážečkou brankář Roušar.
     
    17:45
    Mělník se začíná osmělovat a teď drží Rebely v hloubi jejich obranného pásma. Kotouč však nemá zdaleka pod kontrolou, spíše o něj musí neustále bojovat.
     
    18:20
    Gólman Roušar se dostal znovu do akce. Nejdříve zmařil razantní pokus J. Doležala z bezprostřední blízkosti svými betony a záhy přerušil hru po střele z úhlu na levé straně.
     
    19:15
    Vác. Němec se teď dostal dvakrát do zakončení. Nejdříve prokázal šikovné ruce, když se prokličkoval až před branku a zblízka pálil těsně vedle. Poté obdržel přesný pas a z mezikruží vyprášil Roušarovy betony.
     
    19:56
    Ambrož ještě zkusil v závěrečných sekundách prověřit pozornost gólmana Roušara, ale jeho projektil od modré čáry si nenašel cestu přes skrumáž těl v prostoru mezi kruhy.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je za námi. Navrch v ní měli jednoznačně domácí Rebelové, které žene kupředu i kotel brodských fanoušků. Svoji převahu dokázali vyjádřit i gólově, když se zapsali do střelecké listiny Martin Jelínek a David Kozlík. Hosté zatím statečně vzdorují i přesto, že hrají jen na 2 pětky. Před prostřední částí, jež začne zhruba ve 14:57, vede Havlíčkův Brod nad Mělníkem 2:0.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:17
    Úchvatné sólo předvedl útočník Varga. Vyjel zpoza své brány, nabral ve středním pásmu rychlost, z protihráčů si udělal slalomové branky a své povedené představení zakončil zblízka ranou do Roušarovy lapačky!
     
    20:50
    Budaev se dostal k puku a z prostoru pravého kruhu zkusil štěstí. Střela mu však vůbec nesedla a vůbec netrefila branku gólmana Zvolánka.
     
    21:20
    Havlíčkův Brod se nastěhoval dio útočného pásma a pokoušejí se navázat na svou útočnou aktivitu z první dvacetiminutovky. Mělnická obrana zatím odolává.
     
    22:00
    Jelínek hledal svou nahrávkou od pravého mantinelu v prostoru mezi kruhy své spoluhráče, ale svůj pas poslal jen na hole protihráčů, kteří zakládají útok.
     
    22:30
    Z toho však ale nebylo nakonec nic, Havlíčkův Brod vystavěl neprostupný val ve středním pásmu a získal kotouč do své moci. Nyní může sám zamířit do útoku.
     
    23:04
    Rebelové mají ideální možnost k navýšení svého dvougólového náskoku. Na lavici hanby za podražení usedl Kysela (MEL).
     
    23:25
    Musil vypálil od modré čáry, ale našel jen připravenou výstroj dobře postaveného brankáře Roušara. Na vhazování potom uspěli hosté a osvobodili se vyhozením.
     
    23:45
    Bojovníkům z Kotliny to zaskřípalo při přechodu do ofenzivní fáze. Dlouhé a nepřesné nahození přeletělo přes půlku hřiště a skončilo na odpískaném icingu.
     
    24:00
    A znovu se bude vhazovat v prostoru kruhů před brankářem Zvolánkem. Jeho spoluhráči totiž předvedli další vyhození na zakázané uvolnění.
     
    24:12
    Na trestnou lavici usedá ke 2 minutám za hákování Bartoš (MEL). Hosté se brání ve třech.
     
    24:49
    Z levého kruhu nejdříve vypálil Vác. Němec, který našel jen u přední tyčky připravenou náruč gólmana Roušara. Po vhazování vystřelil i Ambrož, který od modré čáry nepříjemně trefil protihráče mezi kruhy do helmy. Ten je snad v pořádku a sám odjíždí na střídačku.
     
    25:06
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové přesilovku využívají a navyšují svůj náskok! Trio Martin Jelínek - Vladimír Szilva - VOJTĚCH VARGA dokonale rozebralo pěknou kombinací soupeřovu obranu a posledně jmenovaný zblízka potvrdil pověst chladnokrevného střelce! Asistence: Vladimír Szilva, Martin Jelínek.
     
    26:30
    zdražil hezkou nahrávkou vysunul Kozlíka, který se ocitl úplně sám před bránou, ale byl k ní zády a při otáčení mu kotouč ujel z hole. Rebelové zůstávají v pásmu.
     
    27:06
    Mělník má dobrou možnost snížit. Za nedovolené bránění vyfasoval 2 minuty Varga (HBR).
     
    27:30
    Brodská družina se záhy osvobodila, jenže Mělník se postupným útokem nastěhoval do přesilovkového vzorce, v němž teď kombinuje kolem obranného bloku soupeře.
     
    28:08
    Jeden z hráčů Rebelů, zřejmě to byl útočník Szilva, nabral rychlost ve středním pásmu a vydal se za nahozeným pukem, který za bránou rozehrával gólman Roušar (MEL). Brodský šikula mu kotouč vypíchl a následně byl zastaven za hranicí pravidel. Právě mělnický muž s maskou dostal 2 minuty za podražení. Trest odpykává Makovský (MEL).
     
    28:43
    S vyloučeními se nám teď doslova roztrhl pytel. Na lavici hokejových hříšníků tentokrát míří Musil (HBR) za podražení.
     
    28:56
    Hosté se vlastní nepřesností, kdy obránci utekl kotouč na útočné modré čáře, připravili o postavení útočném pásmu. Nyní se vracejí rychle pro puk do Roušarovy blízkosti.
     
    29:33
    Havlíčkův Brod je nebezpečný i při vlastním oslabení. Od modré čáry vypálil obránce Pecen a gólman Roušar schoval letící puk v náruči, čímž přerušil hru.
     
    29:48
    Mělník se snaží překonat obranný val Rebelů v útočném pásmu, ale zatím neúspěšně. Domácí dobře pomáhají gólmanu Zvolánkovi. Už se hraje 4 na 4.
     
    30:09
    Hosté jsou kompletní a začíná jejich zkrácená přesilovka. Od modré čáry vypálil nebezpečně zápěstím jeden z obránců, ale trefil jen připravené Zvolánkovy betony, od nichž puk zamířil do ochranné sítě.
     
    30:47
    Havlíčkův Brod strávil zbytek svého oslabení v útočném pásmu, kde zdržel hru až do návratu dvěma minutami potrestaného obránce Musila.
     
    31:20
    Kysela se mohl postarat o první branku svého týmu, jenže v samostatném úniku z bezprostřední blízkosti přehodil včetně padajícího gólmana Zvolánka i jeho horní tyčku!
     
    32:32
    Havlíčkův Brod už naplno rozjel svůj ofenzivní kolotoč. Varga nejdříve hledal křížným nahozením od pravého mantinelu někoho ze svých spoluhráčů, ale neúspěšně. Za pár okamžiků sám střílel z mezikruží, ale nechal jen vyniknout brankáře Roušara.
     
    32:58
    Obránce Pecen i za pomoci paní Štěstěny zvládl nepříjemné přečíslení soupeře. Nejdříve vypíchl ujíždějícímu útočníkovi puk, kterého se záhy ujal další hráč Mělníka, jenže kus černé umy mu utekl z hole.
     
    34:00
    Havlíčkův Brod stále tahá za delší konec pomyslného provazu, soupeř to má proti němu zatím hodně těžké. Uvidíme, zda se obrázek hry ještě v průběhu druhé třetiny změní.
     
    34:48
    Hosté mohou těžit z další přesilové hry, jíž si zahrají po dvouminutovém vyloučení Hynka (HBR) za nedovolené bránění.
     
    35:10
    Bartoš stál na konci kombinace v přesilovkovém vzorci, jenže se svou střelou od modré čáry neuspěl. Jeden z protihráčů totiž puk tečoval mezi kruhy do rohu pásma.
     
    35:38
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové se znovu trefili do černého a vedou už 4:0! Vojtěch Varga adresoval přesný pas na volného VLADIMÍRA SZILVU, který si sjel do předbrankového prostoru, kde udělal ostrou kličku brankáři Roušarovi a v pádu skóroval! Asistence: Vojtěch Varga.
     
    36:48
    Jelínek vybojoval kotouč ve středním pásmu, sjel si rychle přes modrou čáru do útočného pásma a zpoza obránce vypálil. Gólman Roušar puk dobře viděl a od své pravé tyčky ho vyrazil betony.
     
    37:13
    Vysoký a dalekonosný oblouček až ze středního pásma bez větších problémů ukryl ve své lapačce gólman Roušar a před rychle dojíždějícími protihráči přerušil hru.
     
    37:32
    Hodně nepřehledná situace se teď vytvořila před mělnickou brankou díky důrazu Rebelů. Gólman Roušar ukryl ve své výstroji střelu z velkého úhlu, po čemž se strhla před jeho svatyní nepřehledná strkanice. Zápasnickým chvatem byl k zemi poslán J. Doležal, který si chtěl okamžitě po svém zvednutí vyřizovat účty, ale sudí mu to neumožnili.
     
    38:15
    Varga zkusil štěstí se svou střelou z prostoru mezi kruhy. Našel však jen náruč velmi dobře postaveného brankáře Roušara, který přerušil hru. Buly v pásmu hostů.
     
    39:34
    Jeden z dvojice J. Doležal - Žemlička, která společně najížděla v těsné blízkosti na bránu soupeře, vyslal v prostoru levého kruhu střelu, jíž lapil do náruče brankář Roušar u přední tyčky.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Prostřední část se odvíjela podle podobných not jako první třetina, přičemž s sebou přinesla také 2 vstřelené branky na straně Rebelů. Tentokrát se zapsali do střelecké listiny Vojtěch Varga a Vladimír Szilva. Před závěrečným dějstvím, které začne zhruba v 15:45, vede Havlíčkův Brod nad Mělníkem 4:0.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:26
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Bojovníci z Kotliny mají do závěrečného dějství raketový nástup a zvyšují na 5:0! Z prostoru za bránou si povyjel do lepší palebné pozice MARTIN JELÍNEK a trefil se šikovnou střelou pod Roušarovým betonem! Asistence: Vladimír Szilva.
     
    41:28
    Hra se nám přelévá ze strany na stranu. Oba týmy se zatím pravidelně střídají v dobývání útočného pásma, kde se ani jednomu z nich nedaří vydržet na delší časový úsek.
     
    42:23
    Hynek si srovnal puk přesně na hůl a z nápřahu u modré čáry vypálil. Jeho spoluhráči zkoušeli ještě v předbrankovém prostoru tečovat, ale puk proletěl jen těsně vedle pravé Roušarovy tyčky.
     
    43:00
    Mělnická obrana neví, kam dřív skočit. Havlíčkův Brod v útočném pásmu hýří pohybem a daří se mu přesně kombinovat. Gólman Roušar moc možností k odpočinku zatím neměl.
     
    43:50
    Středočeši se nastěhovali do útočného pásma, kde se teď pokoušejí vymyslet něco nebezpečného. Jeden z pokusů skončil od pravého mantinelu ve Zvolánkově náruči.
     
    45:33
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové pokračují v útočné podívané a vedou už 6:0! Na konci rychlé kombinace stál v útočném pásmu DAVID KOZLÍK, který z bezprostřední blízkosti nekompromisně zavěsil puk pod horní Roušarovu tyčku! Asistence: Václav Pecen, David Kozlík.
     
    45:58
    Současně jsou vyloučeni Krejsa (MEL) za krosček a Žemlička (HBR) za nedovolené bránění.
     
    46:00
    Mělník se nastěhoval do útočného pásma a seskupený v útočném postavení kombinuje ve Zvolánkově blízkosti. Gólman Rebelů zatím nezasahoval.
     
    47:00
    Hraje se dlouho bez přerušení, hra má rychlý spád. Kotouč se ním potuluje od jedné branky ke druhé, větší šance však k vidění ani na jedné straně pomyslné barikády nejsou.
     
    47:50
    Gólman Roušar po dlouhé době přerušil hru, když si poradil s nepříjemným projektilem z mezikruží, jemuž scházela snad jen trochu větší razance.
     
    48:44
    Havlíčkův Brod má na svém kontě šestibrankový náskok a nikam se tudíž nežene. Spíše nechává hrát soupeře a snaží se hlavně zodpovědně bránit, čímž chce pomoci gólmanu Zvolánkovi k udržení čistého konta.
     
    49:17
    Nepřehlednou situaci kolem své brány a zmatky v defenzívě vyřešili hosté ze středních Čech jen za cenu vyhození na odpískané zakázané uvolnění.
     
    49:58
    Dalekonosný projektil vyslal až z blízkosti červené čáry obránce Pecen. Gólman Roušar se nenechal překvapit, puk si ztlumil betony a rozehrál na své spoluhráče.
     
    50:42
    Mělník právě vstřelil branku!
    Mělník s přeci jen dočkal vstřelené branky a koriguje alespoň kosmeticky hodně nepříznivý stav! Po Luboru Bartošovi se dostal v útočném pásmu k puku VLADIMÍR JAMBOR, který zblízka překonal gólmana Zvolánka! Asistence: Lubor Bartoš.
     
    52:00
    Havlíčkův Brod kombinuje kolem mělnické brány. Do dobré šance se dostal Kozlík, který svou dorážkou zblízka neprocedil puk za záda připraveného gólmana Roušara.
     
    52:32
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Brodská dužina bleskově odpovídá a ujímá se znovu šestibrankového náskoku! Kotouč vybojoval v blízkosti útočné modré čáry MARTIN HYNEK a v samostatném úniku uspěl se svou střelou zblízka, na níž neměl gólman Roušar šanci! Bez asistence.
     
    53:34
    Rebelové jsou na koni a pokračují v útočném snažení a obrana Středočechů má o práci postaráno. Z mezikruží vypálil zápěstím Szilva, ale jeho přízemní projektil zmařil betony brankář Roušar.
     
    54:50
    Stále sledujeme stejný obrázek hry. Rebelové na ledě jednoznačně dominují a hosté musejí s vypětím všech sil vzdorovat velkému náporu.
     
    55:35
    Žemlička adresoval z pravého kruhu prudkou nahrávku na osamoceného Hynka, který si mezi kruhy nedokázal ztlumit rychle letící puk.
     
    56:20
    Varga si dojel před bránu pro odražený kotouč od zadního mantinelu a z mohutného nápřahu v mírném úhlu na levé straně orazítkoval svou dělovkou vzdálenější tyčku!
     
    56:35
    Jelínek mohl zakončovat po přesné přihrávce z prostoru pravého kruhu v dobré palebné pozici, ale brankář Roušar se blýskl povedeným zákrokem a přerušil hru.
     
    57:54
    Brankář Zvolánek musel vyjet daleko ze své brankoviště proti nahozenému puku, za nímž mířil útočník hostů. V prostoru mezi kruhy odpálil kotouč do bezpečí.
     
    58:50
    Útočník Kysela se dostal k puku v útočném pásmu a tvrdou ranou z prostoru levého kruhu v úhlu nastřelil jen připravené betony gólmana Zvolánka.
     
    59:05
    Gólman Roušar má plnou výstroj práce, když na něj létá jedna nepříjemná střela za druhou. Zatím však předvádí skvělé zákroky a náporu na svou osobu odolává.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Je konec. Havlíčkův Brod si připisuje na konto jednoznačné vítězství a cenné tři body do prvoligové tabulky. Mělník však zaslouží za svůj výkon i tak pochvalu, protože celý duel odehrál jen se dvěma pětkami. Pokud bychom měli vybrat muže dnešního zápasu, na havlíčkobrodské straně by se jednalo o Martina Jelínka, který vstřelil 2 branky a přidal jednu asistenci. Za hosty zaslouží pochvalu Vladimír Jambor, střelec jediné branky Středočechů. Děkuji vám za pozornost, to je z Kotliny pro dnešek vše. Přeji vám hezký zbytek víkendu. (16:14:59)

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 4. Jelínek (Musil, Varga), 7. Kozlík (Vác. Němec), 26. Varga (Szilva, Jelínek), 36. Szilva (Varga), 41. Jelínek (Szilva), 46. Hynek (Pecen, Kozlík), 53. Hynek - 51. Jambor (Bartoš)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Zvolánek (Jeřábek) - Pecen, Musil (A), Ambrož, Vác. Němec, Křesťan - Varga (C), Jelínek, J. Doležal, E. Novák, Kozlík, Zdražil (A), Szilva, Hynek, Žemlička.
    HC Junior Mělník: Roušar - Krejsa, Mikolášek, Bartoš, Makovský - Vočadlo, Šubrt, Jambor, Budaev, P. Kuchta, Kysela, Tulach, Kolek
    bahis siteleri