Liberec – Pardubice 3:1 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
3:1 (1:0, 1:0, 1:1)
HC Dynamo Pardubice
Úterý 13.12.2011, 16:00 • Svijanská aréna, Liberec • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    60:00
    Konec zápasu. (17:57:33)
     
    59:28
    Obrovské šance domácích v samém závěru zápasu, Pardubice již definitivně rozpustily své obranné řady. Jánošík nejprve v jasné šanci mířil jen do brankářovy vyrážečky a následně neuspěl z dobré střelecké pozice ani Vlach.
     
    58:01
    Ohlášeny poslední dvě minuty třetí části, hosté mají puk na svých holích. Drží se ale daleko od brány soupeře.
     
    57:00
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Východeši se nakonec kontaktní trefy přeci jen dočkali a tři minuty před koncem základní hrací doby dramatizují průběh zápasu. Zdráhal pronikl do útočného pásma, stahovačkou se zbavil protivníka a černou pryž následně poslal do mezikruží. PETR VLČEK trefil přízemní střelou přesně k tyči. Asistence: Jan Zdráhal, Jaroslav Moučka - 3:0.
     
    55:28
    Jiří Půhoný je hodně vidět, před malým okamžikem střílel zleva. Sobotka stále bezchybný.
     
    54:35
    Svižné tempo opadlo, hra se začíná kouskovat. Vlacha brzdí v útočném rozletu postavení mimo hru.
     
    53:04
    Hosté si nyní nerozuměli při rozehrávce - zakázané uvolnění.
     
    52:14
    V těchto chvílích se o kotouč bojuje ve středu hrací plochy. Více ze hry mají však stále Východočeši, které ani třetí inkasovaná trefa neodradila.
     
    50:45
    Liberec právě vstřelil branku!
    Nedáš - dostaneš! Hosté své šance nevyužili, a tak udeřilo na opačné straně hřiště. Střela JAKUBA KLÍMY z levé strany propadla Horáčkovi za brankovou čáru. Asistence: Jaroslav Vlach - 3:0.
     
    49:59
    Hostům je dnes liberecká branka snad zakletá. Šťastný jel sám na Sobotku, domácího gólmana si položil rychlou kličkou, ale následnou střelou trefil jen jeho lapačku.
     
    49:19
    Pokračuje svižný hokej plný šancí, Bednárův pokus zastavuje Horáček a ihned rozehrává.
     
    47:46
    Velká šance Pardubic kontaktní trefou nekončí. Půhoný stál zcela sám před poloodkrytou klecí, místo střely však volil ještě přihrávku na spoluhráče Hemského, čímž se snažil celou akci vyšperkovat. Druhý jmenovaný byl ale tísněn protihráčem a nezakončil.
     
    46:20
    Šťastný se dral do zakončení, nebyl však úspěšný. Pálek posléze zasílá kotouč za pardubickou klec a odchází střídat.
     
    45:40
    Závěrečná perioda zatím přináší kvalitní podívanou, Zdráhal zkoušel štěstí ranou z dálky. Střela mu příliš nesedla, Sobotka byl připraven.
     
    43:52
    Už to mohlo být o tři branky! Urbanův pas skrz brankoviště doputoval na Jánošíkovu hůl, slovenský útočník ale z bezprostřední blízkosti selhal.
     
    43:02
    Slibná příležitost také na druhé straně. Klíma tečoval spoluhráčovo nahození, Horáček dlouho nevěděl, kde má kotouč. Nakonec jej nalezl pod svými betony.
     
    41:22
    O chvilku později se puku zmocnil Vlček. Přestože měl před sebou hodně volného prostoru, pálil již z vrcholu kruhu. Jeho pumelice cinkla o tyčku.
     
    40:18
    David Březina si na útočné modré čáře srovnal kotouč na čepeli a vzápětí spěchal sám na Sobotku, zastavil jej však pozdě odpískaný ofsajd.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 14. Psota, 34. Dlouhý (P. Urban), 51. Klíma (Vlach) - 57. Vlček (Zdráhal, J. Moučka)


    Bílí Tygři Liberec: Sobotka (Jelínek) - Bednár, Pícha, Procházka, Čechura, Šimek - Jánošík "C", Psota, Pálek, Dlouhý, Maďar "A", Morong, Krucký, Vlach, Bittner, Pravda, P. Urban, Frk, Klíma, Miškovský.
    HC Dynamo Pardubice: Horáček (Bernart) - Beneš, Zdráhal, Škvor, Lenoch "C", Starý, Havlík, Červený - J. Moučka "A", Chmelař, Půhoný, P. Moučka, Březina, Křečan, Šťastný, Vlček "A", Hemský, Zrůst.

    Rozhodčí: Kubeš - Kajínek, Podrazil.

    Diváci: 57
    bahis siteleri