Liberec – Pardubice 3:1 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
3:1 (1:0, 1:0, 1:1)
HC Dynamo Pardubice
Úterý 13.12.2011, 16:00 • Svijanská aréna, Liberec • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    59:28
    Obrovské šance domácích v samém závěru zápasu, Pardubice již definitivně rozpustily své obranné řady. Jánošík nejprve v jasné šanci mířil jen do brankářovy vyrážečky a následně neuspěl z dobré střelecké pozice ani Vlach.
     
    57:00
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Východeši se nakonec kontaktní trefy přeci jen dočkali a tři minuty před koncem základní hrací doby dramatizují průběh zápasu. Zdráhal pronikl do útočného pásma, stahovačkou se zbavil protivníka a černou pryž následně poslal do mezikruží. PETR VLČEK trefil přízemní střelou přesně k tyči. Asistence: Jan Zdráhal, Jaroslav Moučka - 3:0.
     
    50:45
    Liberec právě vstřelil branku!
    Nedáš - dostaneš! Hosté své šance nevyužili, a tak udeřilo na opačné straně hřiště. Střela JAKUBA KLÍMY z levé strany propadla Horáčkovi za brankovou čáru. Asistence: Jaroslav Vlach - 3:0.
     
    49:59
    Hostům je dnes liberecká branka snad zakletá. Šťastný jel sám na Sobotku, domácího gólmana si položil rychlou kličkou, ale následnou střelou trefil jen jeho lapačku.
     
    47:46
    Velká šance Pardubic kontaktní trefou nekončí. Půhoný stál zcela sám před poloodkrytou klecí, místo střely však volil ještě přihrávku na spoluhráče Hemského, čímž se snažil celou akci vyšperkovat. Druhý jmenovaný byl ale tísněn protihráčem a nezakončil.
     
    43:52
    Už to mohlo být o tři branky! Urbanův pas skrz brankoviště doputoval na Jánošíkovu hůl, slovenský útočník ale z bezprostřední blízkosti selhal.
     
    41:22
    O chvilku později se puku zmocnil Vlček. Přestože měl před sebou hodně volného prostoru, pálil již z vrcholu kruhu. Jeho pumelice cinkla o tyčku.
     
    35:25
    Vlach se dostal do samostatného úniku při vlastním oslabení! Nezakončil ale podle představ, zkoušel přímou střelu na branku. Ovšem minul.
     
    33:40
    Bílí Tygři jdou ale znovu do oslabení, za hákování putuje na trestnou lavici Maďar.
     
    33:02
    Liberec právě vstřelil branku!
    Z druhého zásahu se však Severočeši mohou radovat zanedlouho. Urbanovu přihrávku usměrnil za Horáčka u brankoviště postavený ADAM DLOUHÝ. Asistence: Patrik Urban - 2:0.
     
    30:26
    Bude se znovu vylučovat, tentokrát na domácí straně. Morong odchází za podražení.
     
    29:31
    Až při hře proti čtyřem si Bílí Tygři vytvořili několik slibných šancí. Šimkovu ránu se snažil do sítě usměrnit Bittner, trefil ale pouze brankovou konstrukci.
     
    28:04
    Pardubice jdou do tří! Zdráhal přitlačil na mantinel Jánošíka a odchází na lavici hanby.
     
    27:05
    V početní převaze si zahraje také Liberec, Zrůst odchází na trestnou lavici za podražení.
     
    24:38
    Hemský vyzkoušel sílu svého příklepu ranou z pravého kruhu, Sobotka se stihl včas přemístit a jeho střelu vytěsnit betonem.
     
    23:34
    Severočeši jdou do čtyř, Dlouhý odchazí na trestnou lavici za hákování.
     
    18:50
    Šťastný posunul kotouč volnému Chmelařovi, ten ale v gólové pozici neuspěl. V rozhodující chvíli mu sjel puk z čepele, Sobotka ani nemusel zasahovat.
     
    13:39
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři jdou do vedení, kotouč však do sítě dopravili vcelku šťastně. Urban zblokoval spoluhráčovu střelu rukavicí, od které se černá pryž odrazila před hostující brankoviště. V nepřehledné situaci se následně nejlépe zorientoval MATĚJ PSOTA, jenž puk doklepl do sítě. Bez asistence - 1:0.
     
    07:02
    V přesile si zahrají také hosté, Dlouhý pyká za faul kolenem.
     
    03:57
    Dlouhý mohl otevřít skóre dnešního klání, ale dorážku z nadějné pozice namířil pouze do betonů brankáře. Horáček má zatím plné ruce práce.
     
    03:15
    Liberečtí si zahrají přesilovku, Křečan obdržel dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    00:28
    Bílí Tygři vzápětí dotlačili kotouč také za brankovou čáru! Ovšem branka neplatí, pro postavení útočícího hráče v brankovišti vykazují sudí hru do středního pásma.

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 14. Psota, 34. Dlouhý (P. Urban), 51. Klíma (Vlach) - 57. Vlček (Zdráhal, J. Moučka)


    Bílí Tygři Liberec: Sobotka (Jelínek) - Bednár, Pícha, Procházka, Čechura, Šimek - Jánošík "C", Psota, Pálek, Dlouhý, Maďar "A", Morong, Krucký, Vlach, Bittner, Pravda, P. Urban, Frk, Klíma, Miškovský.
    HC Dynamo Pardubice: Horáček (Bernart) - Beneš, Zdráhal, Škvor, Lenoch "C", Starý, Havlík, Červený - J. Moučka "A", Chmelař, Půhoný, P. Moučka, Březina, Křečan, Šťastný, Vlček "A", Hemský, Zrůst.

    Rozhodčí: Kubeš - Kajínek, Podrazil.

    Diváci: 57
    bahis siteleri