Břeclav – SHK Hodonín 1:6 (kon.) | Prostějov – Uh. Hradiště 3:5 (kon.)
konec
LHK Jestřábi Prostějov
3:5 (2:0, 1:2, 0:3)
HC Uherské Hradiště
Pondělí 19.12.2011, 18:002. liga skupina Východ
Partner:
     
    59:15
    Uherské Hradiště právě vstřelilo branku!
    O tom, že se Prostějov bude loučit s rokem 2011 na domácím ledě prohrou rozhoduje do prázdné branky PETR SAKRAJDA. Asistence: Radim Antonovič.
     
    52:45
    Uherské Hradiště právě vstřelilo branku!
    Hosté obrací vývoj utkání! JAN MATĚJKA vybruslil z rohu a nikým nebráněn se dostal až před Sedláře a bekhendovou střelou trefil přesně do víka. Bez asistence.
     
    48:05
    Uherské Hradiště právě vstřelilo branku!
    A je znovu vyrovnáno. Domácí obrana zřejmě přestala existovat. Střelu Michala Sladkého, dorazil za ležícího Sedláře do prázdné branky PAVEL KŘÍŽ. Asistence: Michal Sladký.
     
    23:42
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Tentokrát udělala chybu vysunutá obrana hostů, když nakonec nedokázala pohlídat z druhé vlny dojíždějícího DAVIDA ŠEBKA, který se zmocnil puku a jel sám proti Kůdelovi a puk mu propasíroval mezi betony. Asistence: Martin Stejskal, Petr Žajgla.
     
    22:50
    Uherské Hradiště právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno! Domácí propadli v obraně a Kříž s VOJTĚCHEM HRABCEM se dostali do úniku dva na jednoho. První jměnovaný akci zakončoval do téměř prázdné branky. Asistence: Tomáš Vodák, Pavel Kříž.
     
    20:40
    Uherské Hradiště právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají přesilovou hru. Po vyhraném buly se dostal puk na modrou k MICHALU SLADKÉMU a ten řekl bych nepovedenou střelou trefil přesně pravý spodní růžek branky. Asistence: Martin Červenka.
     
    10:30
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Jestřábi zatlačili hosty v jejich obranném pásmu a několikrát doráželi vyražený puk od brankáře. Do branky se podařilo propasírovat puk až DAVIDU ZACHAROVI. Asistence: Ivo Peštuka, Pavel Kumstát.
     
    00:54
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    V první velké šanci se ocitli domácí a hned s gólovou tečkou. RADEK MEIDL zavezl puk do útočného pásma, předal ho lépe postavenému Davidu Zacharovi, jeho blafák ještě Kůdela vyrazil, na dorážku zakladatele této akce ale už nestačil. Asistence: David Zachar.

    Miroslav Klimeš

    Branky a nahrávky: 1. Meidl (Zachar), 11. Zachar (Peštuka, Kumstát), 24. Šebek D. (Stejskal, Žajgla) - 21. Sladký (Červenka), 23. Hrabec (Kříž, Vodák), 49. Kříž (Sladký), 53. Matějka, 60. Sakrajda (Antonovič)


    LHK Jestřábi Prostějov: Sedlář - Kumstát, Doseděl, Osina, Kolibár, Peštuka, Paška, Halouska, Tomiga, Stejskal, Finkes, Smejkal, Ševčík, Černý, Žajgla, Čuřík, Šebek, Zachar, Meidl, Stráněl.
    HC Uherské Hradiště: Kůdela - Štastný, Vodák, Matula, Rapant, Jedlička, Sladký, Horehleď, Sakrajda, Červenka, Hrabec, Matějka, Karpíšek, Rapant, Sekerka, Antonovič, Kříž, Křemeček.
    bahis siteleri