New Jersey – NY Rangers 1:4 (kon.)
konec
New Jersey Devils
1:4 (1:0, 0:1, 0:3)
New York Rangers
Středa 21.12.2011, 01:00NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:56
    Rangers právě vstřelili branku!
    Ďáblové v útočném pásmu ztratili puk a na jejich opuštěnou klec ujel MARIÁN GÁBORÍK, který nemohl udělat už nic jiného, než dovézt puk až do branky.
     
    54:42
    Rangers právě vstřelili branku!
    Rangers skórují ve vlastním oslabení a jsou blízko vítězství! Hosté se dostali do přečíslení dvou proti jednomu, CARL HAGELIN zvolil střelu a udělal dobře. Asistence: Stu Bickel.
     
    44:45
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté otáčí skóre! Anisimov posílal z úhlu puk do brankoviště, ten propadl až na vzdálenější tyčku, kde se nejlépe zorientoval MARIÁN GÁBORÍK a poslal černou gumu do prázdné klece. Asistence: Artem Anisimov, Derek Stepan.
     
    37:28
    Rangers právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno! Stepan z rohu kluziště poslal pohotovou přihrávku před branku, kde byl ARTEM ANISIMOV a Brodeur se nestihl včas přesunout. Asistence: Derek Stepan, Marián Gáborík.
     
    15:51
    Devils právě vstřelili branku!
    Ďáblové se ujímají vedení díky důrazu TRAVISE ZAJACE. Taorminovu střelu Lundqvist vyrazil před sebe, dokázal zasáhnout i proti dorážce Petra Sýkory, ale proti Zajacovi už zasáhnout nemohl. Asistence: Petr Sýkora, Matt Taormina.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 16. Zajac (Sýkora, Taormina) - 38. Anisimov (Stepan, Gáborík), 45. Gáborík (Anisimov, Stepan), 55. Hagelin (Bickel), 60. Gáborík


    New Jersey Devils: Brodeur (Hedberg) – Foster, Volčenkov, Fayne, Salvador, Larsson, Taormina – Kovalčuk, Henrique, Parise – Zubrus, Zajac, Sýkora – Clarkson, Carter, Tedenby – Janssen, Sestito, Boulton
    New York Rangers: Lundqvist (Biron) – Girardi, McDonagh, Stralman, Del Zotto, Bickel, Woywitka – Callahan, Richards, Dubinsky – Gáborík, Stepan, Anisimov – Hagelin, Boyle, Mitchell – Prust, Rupp, Fedotenko

    bahis siteleri