Třinec – Kladno 3:2 (po s.n.) | Zlín – Liberec 5:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Litvínov 4:5 (po s.n.)
Plzeň – Slavia 4:3 (kon.) | Kometa Brno – Pardubice 1:2 (po pr.) | Motor ČB – Sparta 1:4 (kon.)
po s.n.
HC Oceláři Třinec
3:2 (1:0, 0:1, 1:1)
Rytíři Kladno
Čtvrtek 22.12.2011, 17:00Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    Třinec právě vstřelil branku!
    Miloslav Hořava jako jediný úspěšný exekutor samostatných nájezdů tak rozhoduje o osudu zápasu ve prospěch domácích, kteří si připisují jeden bod navíc.
     
    Za Třinec jede jako první Miloslav Hořava - forhendová klička a gól!
     
    64:49
    A Bonk znovu v šanci, puk těsně minul horní tyč.
     
    63:58
    Klimenta je nakonec odejit na trestnou, a to za hrubost. Navíc z týmu Kladna jde na trestnou Majeský za hrubost a Chábera dostal také dvě minuty za hrubost.
     
    63:30
    Domácí mají v závěru prodloužení dobrou šanci na zvrat utkání ve svůj prospěch. Martin Látal je vyloučen za podražení.
     
    57:42
    Kladenští šli tři proti jednomu! Hovorka vedl puk, pak se snažil nahrát najíždějícímu Dragounovi! V tu chvíli perfektně zasáhl obránce Zíb, který poslal puk do rohu!
     
    55:45
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři srovnávají krok! Zpoza branky se z kotoučem vymotal Jiří Polanský a poslal jej do brankoviště! Na druhé straně brankoviště stál ERIK HRŇA, který ho poslal za ležícího Cháberu! Asistence: Jiří Polanský.
     
    51:00
    Kladno šlo do přečíslení tří proti dvěma. Hosté rozebrali domácí defenzívu, ve třetí brance jim skvělým zákrokem zabránil Martin Vojtek!
     
    46:32
    Krásná akce Kladna! Dragoun zavezl puk do pásma, kde jej předal Kallovi. Ten poté parádním pasem našel najíždějícího Marka Hovorku! Kladenský forward tečoval puk mimo Vojtkův dosah, gólovou radost mu znemožnila tyč domácí branky!'
     
    44:45
    Obrovské štěstí hostů! Zíb tvrdě vystřelil, Chábera neudržel jeho projektil a kotouč mu vypadl. K dorážce se dral Hrabal, který ale nebyl schopný dotlačit puk za ležícího Cháberu!
     
    43:18
    Oceláři jdou do přesilovky. Na trestnou lavici je poslán Jiří Drtina, který podrazil Davida Květoně. Drtina si odsedí dvě minuty.
     
    41:33
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté otáčejí vývoj zápasu a jdou do vedení! Jakub Valský objel branku a našel volného MARKA POSMYKA! Ten pálil z první, kotouč propadl Vojtkovi do sítě! Asistence: Jakub Valský, Jan Piskáček.
     
    38:28
    Neskutečné! Kohn poslal puk na zcela volného Davida Květoně! Ten pálil z první, před sebou měl odkrytou branku. Kotouč z Květoňovy hole ale letěl nad branku!
     
    36:50
    Poměr sil na ledě se vyrovnává. Marek Posmyk si počínal příliš hrubě v souboji s Kohnem, rozhodčí ho proto posílají na trestnou lavici. Za sedm vteřin se na led vrátí Polanský a domácí budou hrát přesilovku.
     
    34:57
    Oceláři se pak provinili útočným faulem a celé jejich snažení o vedoucí branku končí. Na trestnou lavici je poslán Jiří Polanský, který narazil na hrazení jednoho z kladenských hráčů.
     
    30:19
    Hosté jdou do tří! Na trestnou lavici usedá Pavel Patera, který podrazil Davida Květoně. Třinečtí si 53 vteřin zahrají dvojnásobnou početní výhodu.
     
    29:49
    Dělovka z hole Lukáše Zíba! Hrabal předal puk Zíbovi, který pálil z první! Kotouč letěl do pravého dolního rohu branky, tam byl Cháberův beton! Hosté potom vyhodili.
     
    29:12
    Domácí si zahrají svou první přesilovku. Ladislav Kohn se snažil projít skrz střední třetinu, tam jej ale zastavil Jan Piskáček. Rozhodčí posoudili jeho počin jako nedovolený a pískají podražení.
     
    28:21
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Aktivita hostů přináší ovoce a Kladno vyrovnává! Za brankou držel puk Jaroslav Kalla, bekhendem jej pak předal MICHALU DRAGOUNOVI! Ten střílel z první, puk letěl nad rameno bezmocného Vojtka! Asistence: Jaroslav Kalla, Jiří Bicek.
     
    23:37
    Jiří Kuchler se dostal za domácí obranu a jel sám na Vojtka. V poslední chvíli ho skvělým obranným zákrokem zastavil Josef Hrabal, který poté nepříjemně narazil do tyče.
     
    22:00
    Oceláři jsou před Cháberou. V obrovské šanci byl Polanský. Ten se snažil propálit ležícího Cháberu, zastavil ho ale položený beton brankáře Kladna!
     
    18:28
    Neskutečné, co domácí spálí! Květoň, Hrňa a Polanský se dostali před Cháberu. Kotouč se dostal ke Květoňovi, který chtěl ještě vyšperkovat akci přihrávkou na dojíždějícího Hrňu! Ten ale jen pormáchl!
     
    16:45
    Obrovská šanci pro Oceláře! Ti se dostali z tlaku Kladna a dokázali zaútočit. Nejprve střílel Květoň, poté i Miloslav Hořava. Oba stáli v dobré příležitosti, oba ale narazili na hráz se jménem Jan Chábera!
     
    16:09
    Rozhodčí poprvé vylučují. Na trestnou lavici usedá Jiří Polanský, který se provinil nedovoleným bráněním.
     
    11:54
    McGregor se natlačil před bránícího Majeského a poslal puk na Ostřížka. Ten ještě prodloužil před branku, kde z druhé vlny najížděl Chovan. Kotouč projížděl před prázdnou brankou, domácí forward na něj ale nedosáhl!
     
    04:31
    Hořava se proměnil v nahrávače a poslal do šance Tomáše Klimentu! Ten pálil z první, kotouč letěl těsně nad branku!
     
    03:47
    Dobrá šance pro obránce Hudce! Chovan operoval s pukem za hostující brankou, pak jej předal najíždějícímu Hudcovi! Ten pálil z první, kotouč ale zastavily Cháberovy betony.
     
    01:48
    Třinec právě vstřelil branku!
    Neskutečný gól! Bryan McGregor vyhrál buly pro DAVIDA OSTŘÍŽKA, který pálil z vrcholu kruhu pro vhazování! Chábera podivným způsobem vyrazil puk, ten letěl dobré tři metry vysoko! Kotouč pak spadl na brankovou čáru, odkud se odrazil do Kladenské sítě! Asistence: Bryan McGregor.
     
    01:00
    Obrovská šance pro Marka Hovorku! Ten dostal od svých spoluhráčů pas za domácí obranu, tváří v tvář brankáři Vojtkovi ale neuspěl!
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 2. Ostřížek (McGregor), 56. Hrňa (Polanský), 65. Hořava M. - 29. Dragoun (Kalla, Bicek), 42. Posmyk (Piskáček, Valský)


    HC Oceláři Třinec: Vojtek (Hollý) - Hrabal, Zíb, Bolf, Hudec, Cartelli, P. Hořava, Richter, Lojek - Chovan, Klimenta, Bonk, Kohn, Polanský, McGregor, M. Hořava, Mičulka, Orsava, Ostřížek, Květoň, Hrňa
    Rytíři Kladno: Chábera (Cikánek) - Toman, Majeský, Drtina, Eberle, Posmyk, Piskáček, Růžička, Kameš - Patera, Bicek, Lukáč, Kalla, Kuchler, Hluchý, Hovorka, Látal, Dragoun, Valský, Bílek, Knotek

    Rozhodčí: Husička, Mikula - Hlavatý, Tošenovjan
    bahis siteleri