Dallas – Philadelphia 1:4 (kon.)
konec
Dallas Stars
1:4 (1:2, 0:1, 0:1)
Philadelphia Flyers
Čtvrtek 22.12.2011, 01:30 • American Airlines Center • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    45:22
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí znovu propadli v obraně. Giroux jim sebral puk, pláchl podél mantinelu a přesnou přihrávkou našel osamoceného ANDREJE MESZÁROŠE, který střelu otřel o tyč a ta zapadla za bezmocného Bachmana. Asistence: Claude Giroux a Scott Hartnell.
     
    28:00
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Spolupráce Jágr - Giroux funguje! Krásný ťukec těchto dvou zakončuje JAROMÍR JÁGR z mezikruží pohotovou střelou k tyči. Asistence Claude Giroux a Kimmo Timonen.
     
    11:36
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Perfektní přesilovka Flyers. Hosté rozebrali obranu Stars a WAYNE SIMMONDS krásnou tečí střely od modré čáry usměrňuje puk za záda Bachmana. Asistence Kimmo Timonen a Claude Giroux.
     
    08:30
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Jaromír Jágr vystřelil z ideální pozice mezi kruhy, vyražený puk doráží do branky CLAUDE GIROUX a stylově tak oslavuje svůj návrat do sestavy. Asistence: Jaromír Jágr a Scott Hartnell.
     
    00:56
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak to je bleskový nástup domácích. MICHAEL RYDER nekompromisně zavěsil z hranice kruhů, Bobrovsky neměl šanci. Asistence Loui Eriksson a Jamie Benn.

    Robin Mana

    Branky a nahrávky: 1. Ryder (Eriksson, Benn) - 9. Giroux (Jágr, Hartnell), 12. Simmonds (Timonen, Giroux), 28. Jágr (Giroux, Timonen), 46. Meszároš (Giroux, Hartnell)


    Dallas Stars: Bachman (Raycroft) - Souray, Goligoski, Fistric, Pardy, Daley, Grossman - Ryder, Ribeiro, Fiddler, Ott, Nystrom, Wandell, Eriksson, Dvořák, Burish, Benn, Dowell, Morrow. Trenér Gulutzan.
    Philadelphia Flyers: Bobrovsky (Bryzgalov) – Timonen, Bourdon, Meszároš, Carle, Lilja, Coburn – Voráček, Jágr, Briere, Rinaldo, Sestito, Zolnierczyk, Giroux, Talbot, Read, Van Riemsdyk, Hartnell, Simmonds. Trenér Laviolette.

    Rozhodčí: Furlatt, Vinnerborg - Murray, Galloway

    Diváci: 15 061
    bahis siteleri