NY Rangers – NY Islanders 4:2 (kon.)
konec
New York Rangers
4:2 (1:0, 2:1, 1:1)
New York Islanders
Pátek 23.12.2011, 01:05 • Madison Square Garden • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:27
    Rangers právě vstřelili branku!
    JOHN MITCHELL potrestal hostující celek za hru bez brankáře. Domácí útočník ranou z poloviny hřiště přesně trefuje, a tak je rozhodnuto. Rangers vedou 4:2. Asistence: Brandon Dubinsky a Anton Stralman.
     
    48:29
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hostům se daří snížit dvoubrankový náskok a závěr duelu bude ještě dramatický. Biron prudkou ránu pouze vyrazil trošku nešťastně před sebe, kde stál MATT MOULSON, který si již ví rady a v přesilovce skóruje. Asistence: John Tavares a Mark Streit.
     
    35:52
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí tým odskakuje na rozdíl dvou branek! Prust nahodil na levou stranu, kde k puku přijel MICHAEL DEL ZOTTO a Nabokov nemá šanci. Zadák Rangers trefil skákající puk ideálně pod horní tyč! Asistence: Brandon Prust a Anton Stralman.
     
    27:52
    Rangers právě vstřelili branku!
    Anisimov vyhrál vhazování před sebe, a rychle se dostal přes zadáka hostů. Z levé strany našel před brankou MARIÁNA GÁBORÍKA, který před do odkrytou klecí neměl problém, pohodlně skóruje a Rangers opět vedou. Slovenský útočník si připisuje dvacátou branku sezony, kterou dává na 2:1. Asistence: Artěm Anisimov.
     
    20:18
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hosté se po nástupu z kabin bleskově prosazují a v přesilovce se jim tak daří vyrovnat stav na 1:1. Po nahrávce Streita se prosadil prudkou ranou P.A. PARENTEAU. Biron na přesnou dělovku neměl nárok. Asistence: Mark Streit a Matt Moulson.
     
    14:53
    Rangers právě vstřelili branku!
    To už však teď neplatí. BRANDON DUBINSKY prošel z vlastní poloviny přes Tavarese a Parenteaua. V útočném pásmu si ještě dovolil přes zadáka Islanders Streita a svižnou ranou k bližší tyči otevírá brankový účet utkání. Asistence: Stu Bickel a Martin Biron.

    Martin Mišovec

    Branky a nahrávky: 15. Dubinsky (Bickel, Biron), 28. Gáborík (Anisimov), 36. Del Zotto (Prust, Stralman), 59. Mitchell (Dubinsky, Stralman) - 21. Parenteau (Streit, Moulson), 49. Moulson (Tavares, Streit)


    New York Rangers: Biron (Lundqvist) - Girardi, McDonagh, Stralman, Del Zotto, Bickel, Erixon - Callahan, Richards, Dubinsky - Gáborík, Stepan, Anisimov - Hagelin, Boyle, Mitchell - Prust, Rupp, Fedotěnko.

    Trenér: John Tortorella

    New York Islanders: Nabokov (Montoya, Nilsson) - Jurčina, Streit, MacDonald, Hamonic, Reese, Mottau - Parenteau, Tavares, Moulson - Okposo, Nielsen, Grabner - Niederreiter, Bailey, Martin - Wallace, Reasoner, Haley.

    Trenér: Jack Capuano

    Rozhodčí: Brian Pochmara, Paul Devorski - Mitchel Cormier a Scott Driscoll
    bahis siteleri