NY Rangers – NY Islanders 4:2 (kon.)
konec
New York Rangers
4:2 (1:0, 2:1, 1:1)
New York Islanders
Pátek 23.12.2011, 01:05 • Madison Square Garden • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:27
    Rangers právě vstřelili branku!
    JOHN MITCHELL potrestal hostující celek za hru bez brankáře. Domácí útočník ranou z poloviny hřiště přesně trefuje, a tak je rozhodnuto. Rangers vedou 4:2. Asistence: Brandon Dubinsky a Anton Stralman.
     
    56:53
    Zakázané uvolnění Islanders se nepískalo a byla tady velká šance na srovnání! Kyle Okposo zkusil po výjezdu zpoza branky zasunout za zkoprnělého Birona, ale ten naštěstí pro domácí nechal beton na ledě a vyráží!
     
    53:48
    Parenteau se sice hodně zlobí, ale i tak si Islanders zahrají oslabení. Hostující útočník vidí dvě minuty za podražení Anisimova.
     
    48:29
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hostům se daří snížit dvoubrankový náskok a závěr duelu bude ještě dramatický. Biron prudkou ránu pouze vyrazil trošku nešťastně před sebe, kde stál MATT MOULSON, který si již ví rady a v přesilovce skóruje. Asistence: John Tavares a Mark Streit.
     
    47:31
    Wallace dostane dvě minuty za hrubost. Domácí Bickel dvě plus dvě, jelikož šarvátku vyvolal.
     
    44:32
    Del Zotto našel krásně u pravého mantinelu Gáboríka, který bez přípravy pálil. Nabokov však připraven, když prudkou ránu betonem vyráží!
     
    43:13
    Přesilovka pro domácí tým. Nino Niederreiter vidí dvě minuty za podražení.
     
    41:19
    Dlouhou pěstní výměnu ukončuje až hlavní sudí. Na body vyrovnané, i když těsně by asi vyhrál zadák Rangers. Pro oba hráče to znamená pětiminutový trest.
     
    35:52
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí tým odskakuje na rozdíl dvou branek! Prust nahodil na levou stranu, kde k puku přijel MICHAEL DEL ZOTTO a Nabokov nemá šanci. Zadák Rangers trefil skákající puk ideálně pod horní tyč! Asistence: Brandon Prust a Anton Stralman.
     
    31:52
    Rangers si zahrají první přesilovou hru. Za hákování je vyloučen John Tavares.
     
    27:52
    Rangers právě vstřelili branku!
    Anisimov vyhrál vhazování před sebe, a rychle se dostal přes zadáka hostů. Z levé strany našel před brankou MARIÁNA GÁBORÍKA, který před do odkrytou klecí neměl problém, pohodlně skóruje a Rangers opět vedou. Slovenský útočník si připisuje dvacátou branku sezony, kterou dává na 2:1. Asistence: Artěm Anisimov.
     
    21:26
    Přesilovka pro hosty. Richards atakoval vysokou holí Okposa a vidí za to dvě minuty.
     
    20:18
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hosté se po nástupu z kabin bleskově prosazují a v přesilovce se jim tak daří vyrovnat stav na 1:1. Po nahrávce Streita se prosadil prudkou ranou P.A. PARENTEAU. Biron na přesnou dělovku neměl nárok. Asistence: Mark Streit a Matt Moulson.
     
    19:23
    McDonagh ale toto tvrtžení narušuje. Dvě minuty dostává za držení protihráče. Přesilovka pro hosty.
     
    Vidíme vyloučení na obou stranách. Domácí Del Zotto za sekání. Hráč Islanders Micheal Hailey za krosček.
     
    14:53
    Rangers právě vstřelili branku!
    To už však teď neplatí. BRANDON DUBINSKY prošel z vlastní poloviny přes Tavarese a Parenteaua. V útočném pásmu si ještě dovolil přes zadáka Islanders Streita a svižnou ranou k bližší tyči otevírá brankový účet utkání. Asistence: Stu Bickel a Martin Biron.
     
    07:26
    Velká šance Islanders! Bailey výborně navezl touš do útočného pásma. Tam posunul na modrou na Milana Jurčinu, který prudkou ranou málem zaskočil Birona. Domácí brankář ránu pouze vyrazil, ale může děkovat svému zadákovi Erixonovi, který na brankové čáře bruslí zastavuje bleskovou dorážku.

    Martin Mišovec

    Branky a nahrávky: 15. Dubinsky (Bickel, Biron), 28. Gáborík (Anisimov), 36. Del Zotto (Prust, Stralman), 59. Mitchell (Dubinsky, Stralman) - 21. Parenteau (Streit, Moulson), 49. Moulson (Tavares, Streit)


    New York Rangers: Biron (Lundqvist) - Girardi, McDonagh, Stralman, Del Zotto, Bickel, Erixon - Callahan, Richards, Dubinsky - Gáborík, Stepan, Anisimov - Hagelin, Boyle, Mitchell - Prust, Rupp, Fedotěnko.

    Trenér: John Tortorella

    New York Islanders: Nabokov (Montoya, Nilsson) - Jurčina, Streit, MacDonald, Hamonic, Reese, Mottau - Parenteau, Tavares, Moulson - Okposo, Nielsen, Grabner - Niederreiter, Bailey, Martin - Wallace, Reasoner, Haley.

    Trenér: Jack Capuano

    Rozhodčí: Brian Pochmara, Paul Devorski - Mitchel Cormier a Scott Driscoll
    bahis siteleri