Barys – Dynamo Moskva 5:1 (kon.) | Ufa – Novosibirsk 7:4 (kon.) | Kazaň – Novokuzněck 3:2 (kon.)
Spartak Moskva – Omsk 3:1 (kon.)
konec
Spartak Moskva
3:1 (1:0, 1:1, 1:0)
Avangard Omsk
Pátek 23.12.2011, 16:30KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:08
    Spartak právě vstřelil branku!
    A následuje nepřesná přihrávka, po které se do samostatného úniku dostal ALEXEJ ZAVARUCHIN a neměl problém trefit prázdnou branku - 3:1! Asistence: Andre Benua.
     
    39:43
    Avangard právě vstřelil branku!
    A to je pro Spartak obrovský šok! Hossa nejprve neproměnil velkou příležitost, z následného protiútoku od pravého mantinelu střílel Pěrežogin a jeho střelu tečoval ALEXANDER POPOV - 2:1! Asistence: Alexandr Pěrežogin a Anton Kurjanov.
     
    22:53
    Spartak právě vstřelil branku!
    Ale proti plnému počtu se Spartaku daří! Zpoza branky přihrál Michajlov na MICHAILA JUNKOVA, kterého nejprve vychytal brankář, ale na následnou dorážku již ani on nestačil - 2:0! Asistence: Egor Michajlov a Andre Benua.
     
    04:46
    Spartak právě vstřelil branku!
    Ale hned další akce Spartaku Moskva již končí brankou! Domácí hokejisté zůstali v útočném pásmu, z rohu kluziště se kotouč dostal do středu, kde ho bekhendem na branku Omsku vypálil ALEXANDR JUNKOV - 1:0! Asistence: Marián Hossa.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 5. Junkov A. (Hossa), 23. Junkov M. (Michajlov, Benua ), 60. Zavaruchin (Benua) - 40. Popov (Pěrežogin, Kurjanov)


    Spartak Moskva: Kasutin (Borisov) - Višněvski, Baranka - Piganovič, Bodrov - Makarov, Benua - Mamkin, Medveděv - Antonovskij - Berdnikov, Hossa, Růžička - Junkov M., Ljuduchin, Komaristy - Michailov, Junkov A., Zavaruchin - Nikoncev, Belokon, Voronin
    Avangard Omsk: Rämö (Kuzněcov) – Rjabykin, Škoula, Bělov, Alexandrov, Ljamin, Pivcakin, Gusev, Pěrvušin – Červenka, Popov, Kaljužnyj – Perežogin, Sjomin, Frolov – Kurjanov, Kalinin, Nestěrov – Volkov, Orlov, Ivanov

    Rozhodčí: Bulanov, Rjonn - Misjur, Raming
    bahis siteleri