Brynäs – Färjestad 4:1 (kon.) | Timra – HV71 1:5 (kon.) | Linköping – Växjö 1:2 (kon.)
konec
Timra IK
1:5 (0:1, 0:2, 1:2)
HV71
Sobota 07.01.2012, 18:30 • E.ON Aréna, Timrå • Švédská Elitserien
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Máme za sebou povedené utkání, ve kterém se činili oba muži s maskou. Domácím se sice podařilo zásluhout Öhrna snížit stav, ale to od nich bylo všechno. V brance HV71 kouzlil Andersson a hosté ještě přidali dvě branky do otevřené obrany Timry. Nejdříve se prosadil Krog a tři minuty před koncem utkání přidal svou druhou branku Piroš. Pro českého útočníka to byl povedený zápas, jelikož nasbíral tři body za dvě branky a jednu asistenci. Z mé strany je to pro dnešek vše a přeji příjemný zbytek sobotního večera. (20:56:50)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:59
    Z dálky to ještě zkoušel Torp, ale jeho rána už pouze dojela k Anderssonovi, který jí pouze pojistil.
     
    59:31
    Dalekonosnou ránou to zkoušel Sundh. Jeho pokus mířil mimo branku Timry. Oba týmy již dohrávají utkání.
     
    58:46
    Po střele Pärssinena, který letěla nad a odrazil se od mantinelu se do zakončení dostal Röymark. Anderssona ovšem nepřekonal.
     
    57:32
    Vysoká hůl Falka (H71). Domácí si zahrají ještě jednou přesilovou hru. Uvidíme, zda alespoň zkorigují výsledek.
     
    57:09
    Timra to přeci jen zkusila. Zabrala, protože hraje alespoň o svou čest a Andersson musel dvakrát skvěle zasáhnout. Nejdříve proti Önerudovi a následně proti Granathovi. Uspěl!
     
    56:41
    HV71 právě vstřelili branku!
    Máme rozhodnuto. Domácí to v obraně otevřeli. Toho dokázal využít KAMIL PIROŠ, když využil pobídku Voutilainena a vstřelil svou druhou branku v utkání - 1:5! Asistence: Jukka Voutilainen
     
    56:24
    Do zakončení se dostali hosté. Nejdříve to zkoušel Carlsson a podruhé Krog. Ani jeden z nich ovšem neuspěl.
     
    55:36
    Jako další se pokusil přidat pátou branku Falk. Ani on nedokázal prostřelit brankáře Lundströma. Domácí to již zjevně vzdali.
     
    54:53
    Od modré se do zakončení dostal Karlsson a jeho dělovku musel zlikvidovat Lundström.
     
    54:38
    HV71 právě vstřelili branku!
    Po střele Joensua skončil puk pod Lundströmem. Pomalu se plazil za brankovou čáru a domácí brankář se snažil svou rukavicí zastavit jeho cestu. U puku byl ovšem rychleji JASON KROG a vrátil svému týmu třígólový výkon - 1:4! Asistence: Jesse Joensuu, Adam Almquist
     
    53:48
    Dva střelecké pokusy mimo přiletěly z hole Öneruda. Timra drží svého soupeře pod zámkem.
     
    52:54
    Domácí cítí šanci a bojují. Střela Granatha skončila na výstroji Anderssona.
     
    51:47
    Timra právě vstřelila branku!
    Tentokrát udělal brankář HV71 obrovskou chybu a přišel o čisté konto. Dojel pro puk za svou branku a pokusil se rozehrát. Bohužel pro něj skončil na holi DANIELA ÖHRNA, a ten snížil stav utkání, čímž dal svému týmu naději - 1:3! Bez asistence.
     
    51:19
    Do zakončení se prodral Carlsson. Jeho dělovka mířila mimo a z následného protiútoku ohrozil Anderssona domácí Motin a brankář HV71 byl pozorný.
     
    49:21
    Opět stále stejný průběh. HV71 kontroluje průběh utkání a Timře se nedaří prosadit.
     
    48:11
    U puku je domácí tým, kterému se ovšem nedaří prosadit proti dobře bránícímu soupeři. HV71 si hlídá střední pásmo a zatím si dává pozor na zbytečné komplikace.

    Daniel Ryl

    Branky a nahrávky: 52. Öhrn - 16. Voutilainen (Davidsson, Piroš), 24. Sundh (Netterberg, Ask), 26. Piroš (Davidsson, Grillfors), 55. Krog (Joensuu, Almquist), 57. Piroš (Voutilainen)


    Timra IK: Lundström (Steijer) - Hedman, Torp, Motin, Granath, Halonen, Robinson, Högström - Hallin, Röymark, Murley - Bremberg, Molinder, Hedström - Pärssinen, Önerud, Fleury - Wedin, Mustonen, Öhrn
    HV71: Andersson (Larsson) - Grillfors, Karlsson, Luoma, Almquist, Welch, Rahimi, Fantenberg - Piroš, Davidsson, Voutilainen - Joensuu, Krog, Dyk - Sundh, Falk, Lindström - Carlsson, Ask, Netterberg - Thörnberg
    bahis siteleri