Slavia – Sparta 1:2 (kon.) | Zlín – Kometa Brno 2:3 (po pr.) | Třinec – Vítkovice 1:4 (kon.)
Mladá Boleslav – K. Vary 4:2 (kon.) | Kladno – Motor ČB 3:1 (kon.) | Litvínov – Pardubice 4:3 (po s.n.)
Plzeň – Liberec 10:4 (kon.)
po prodl.
Berani Zlín
2:3 (1:1, 1:0, 0:1 - 0:1)
HC Kometa Brno
Neděle 15.01.2012, 17:00 • ZS Luďka Čajky • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    63:34
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hokejisté Komety si nakonec odvážějí dva body, které vystřelil v prodloužení z otočky dorážkou svým druhým gólem v zápase MIROSLAV HOLEC. Asistence:
     
    49:49
    Kometa právě vstřelila branku!
    Sedláčkovi vypadl před brankovištěm puk z lapačky a TOMÁŠ SVOBODA byl u puku jako první. Stav je tedy nerozhodný 1:1. Brněnské publikum se začíná probouzet. Asistence: Tomáš Divíšek, Jozef Balej.
     
    23:35
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlín zasazuje druhý úder a branka padla poněkud kuriózně. Od modré vyslal bombu obránce Matějíček a rána se odrazil od tyče před branku, kde se skřížili navzájem Finsterle s BEDŘICHEM KÖHLEREM. Druhý jmenovaný nakonec doklepl Finsterleho dorážku do branky a zlínské publikum může oslavovat. Asistence: Lukáš Finsterle.
     
    9:01
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa vyrovnává stav utkání. Obránce Švrček neustále pálil, až jeho střela prolětěla k Sedláčkovi, který vyrazil před sebe, kde stál nehlídaný MIROSLAV HOLEC, ten plácl do puku a ten vymetl horní růžek zlínské klece. Asistence: Jan Švrček.
     
    1:31
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak to byl rychlý úvod domácích hokejistů. Povedenou kombinaci předvedla dvojice Petr Čajánek a PAVEL KUBIŠ, který neměl problém po perfektní přihrávce od domácího kapitána problém trefit odkrytou část branky. Asistence: Petr Čajánek.
    Marken.cz

    Ivo Raiskub

    Branky a nahrávky: 2. Kubiš (Čajánek), 24. Köhler (Finsterle) - 10. Holec (Švrček), 50. T.Svoboda (Divíšek, Balej), 64. Holec


    Berani Zlín: Sedláček - Zámorský, Linhart, Matějíček, Galvas, Tesařík, Řezníček - Důras, Leška, Köhler - Holík, Čajánek, Kubiš - Melenovský, Roman Vlach, O. Veselý - Ondráček, Honejsek, Finsterle.
    HC Kometa Brno: Trvaj - Žižka, Kováčik, Bičánek, Švrček, Malec, Kadela, Sova - Dlouhý, Čermák, Jaroslav Svoboda - T. Svoboda, Divíšek, Zohorna - J. Káňa, Petrovický, Holec - Balej, Koreis, Erat - Křivohlávek

    Rozhodčí: Minář (CZE), Björk (SWE) - Hlavatý (CZE), Tošenovjan (CZE)

    Diváci: 5893
    bahis siteleri