Magnitogorsk – Chanty-Mansijsk 2:3 (kon.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
2:3 (1:0, 0:1, 1:2)
Jugra Chanty-Mansijsk
Středa 25.01.2012, 14:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:31
    Tým Jugra právě vstřelil branku!
    Hosté vstřelil zřejmě rozhodující branku utkání. Nahození Pepeliajeva se odrazilo od JEVGENIJE FJODOROVA a skončilo v síti.
     
    58:17
    V závěru utkání velká šance pro hostující tým. Dvě minuty za nedovolené bránění dostává Maxim Sušinsky.
     
    56:04
    Tým Jugra právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Alexej Simakov projel za bránou a předložil puk na neobsazeného JEVGENIJE BLOCHINA. Jeho tvrdá rána se zastavila až v síti.
     
    50:14
    Sergej Mozjakin v oslabení ujel a našetřil nějaký čas v útočném pásmu. Navíc si svou snahou vybojoval faul. Dvě minuty za hákování dostává Ivan Chlyntsev. Pokračovat se bude ve čtyřech na obou stranách.
     
    49:27
    Dvě minuty za hákování dostává domácí Sergej Fjodorov.
     
    46:46
    Metallurg mohl přidat třetí branku. Na brankovišti se nejprve pokoušel vystřelit Dmitrij Bykov, poté se skákající puk snažil pětkrát zasáhnout Maxim Sušinsky. Situaci poté vyřešil brankář Birjukov chycením puku do lapačky.
     
    45:00
    Domácí nahodili puk kolem střídaček, do hry se zapojil ze střídačky naskakující 6. hráč hostujícího celku a domácí si tedy zahrají přesilovku.
     
    40:15
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Bleskový gól domácích zařídil po dorážce Fjodorovovy střely TOMÁŠ ROLINEK. Asistence: Sergej Fjodorov
     
    24:03
    Tým Jugra právě vstřelil branku!
    Nádherná vyrovnávací branka. STANISLAV BOCHAROV přešel snadno přes obránce a položil si bekhendovou kličkou Ahonena. Zakončení do prázdné brány již bylo velmi snadné. Asistence: Igor Jemeljev
     
    19:23
    Domácí zbytečně chybovali před vlastní bránou a Alexej Bondarev si pomohl držením protihráče k zachránění situace.
     
    18:05
    Dvě minuty za sekání dostává Ivan Chlyntsev.
     
    12:29
    Hosté svým aktivním přístupem donutili faulovat svého soupeře a mají k dispozici další přesilovou hru. Dvě minuty za hákování.
     
    09:43
    Hosté jsou aktivnějším týmem a vybojovali další faul. Druhá přesilovka v utkání.
     
    09:32
    Bylo nařízeno trestné střílení. Yuhamatti Aaltonen byl faulován sám před brankářem po krásné přihrávce přes celé hřiště a pojede trestné střílení.
     
    07:12
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Po vyhraném vhazování Kajgorodova se puk dostal na modrou a po rychlé přihrávce Bondareva se prosadil SERGEJ MOZJAKIN. Asistence: Alexej Bondarev, Alex Kajgorodov
     
    05:41
    Velká šance hostujícího týmu. Přihrávka přes dvě pásma našla přesně jednoho z útočníků. Ahonenovi puk vypadl a skončil jen těsně vedle levé tyče.
     
    00:57
    První vyloučení v utkání. Dvě minuty za podražení si odsedí domácí Maxim Sušinsky.

    Jakub Šifel

    Branky a nahrávky: 8. Mozjakin (Bondarev, Kajgorodov), 41. Rolinek (Fjodorov) - 25. Bocharov (Jemeljev), 57. Blochin (Simakov), 59. Fjodorov E. (Pepeljajev, Blochin)


    Metallurg Magnitogorsk: Ahonen (Gelashvili) - Kukkonen, Bondarev, Birjukov, Tverdovsky, Bykov, Mišarin, Antipin, Lisin - Fjodorov, Aaltonen, Rolinek - Mozjakin, Sušinsky, Kaigorodov - Michnov, Obuchov, Kazionov - Chlystov, Kosov, Jakubov
    Jugra Chanty-Mansijsk: Birjukov (Masalskis) - Selujanov, Starosta, Pepeljaev, Blochin, Chvostov, Putilov, Groulx, Djakov - Skorokhodov, Sitnikov, Magogin - Chlyntsev, Buljansky, Fjodorov - Altarjov, Vorobjov, Beljaev - Bocharov, Simakov, Jemeljev
    bahis siteleri