Jihlava – Písek 4:0 (kon.) | Litoměřice – Šumperk 4:5 (po pr.) | Kadaň – Třebíč 2:4 (kon.)
Beroun – Benátky n/J 6:2 (kon.) | Olomouc – Havlíčkův Brod 3:2 (kon.) | Hr. Králové – Chomutov 8:2 (kon.)
Most – Ústí n/L 2:8 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
8:2 (3:1, 2:1, 3:0)
Piráti Chomutov
Středa 01.02.2012, 18:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:05
    Ondřej Fiala s Davidem Roupcem dostávají 2+2 minuty za hrubost. Tresty se vykrátí a Chomutov pokračuje ve své početní výhodě.
     
    57:42
    Krátce po vhazování se do sebe pustil David Roupec s Ondřejem Fialou. Bitku dvou mladíků nechali rozhodčí pokračovat a hradecké publikum vidělo i tuto vložku!
     
    57:32
    Chomutov ještě může přidat alespoň čestnou branku. K trestoměřičům si ještě půjde popřemýšlet Václav Čížek, který dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    54:47
    Nikola Gajovský jel sám na bránu Jakuba Čecha. Celou situaci chtěl vyřešit forhendovým blafákem, ale místo puku skončil Gajovský sám v bráně.
     
    53:34
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté by byli zřejmě nejradši, kdyby tohle byl jen sen, byť ten nejhorší. Hradec decimuje hosty naprosto neuvěřitelným způsobem. Na této brance má největší podíl Martin Koudelka, jenž ze svého repertoáru vytáhl famózní přihrávku, která doletěla na PATRIKA MOSKALA. Druhý jmenovaný jen doklepl kotouč prázdné branky! Asistence: Martin Koudelka.
     
    53:23
    Před Vladislavem Kubešem se chomutovská obrana doslova rozestoupila. Hradecký útočník zkoušel individuální ekvilibristiku, ale puk za Řehoře nakonec nepropasíroval.
     
    53:00
    Dnešnímu utkání v Hradci Králové přihlíží 983 diváků.
     
    49:40
    Přidají Východočeši další branku? Jeff Jilson dostává dvě minuty za držení protihráče a nabízí tím tak Hradeckým další šanci na skórování.
     
    48:38
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté už si zřejmě přejí, aby byl konec zápasu! Jiří Kadlec vystihl rozehrávku Chomutovských, ihned poslal kotouč na MARTINA ZÁHOROVSKÉHO, jenž stál tváří v tvář hostujícímu brankáři. Záhorovský se nepokoušel o žádnou kličku, prostě jen vystřelil do horního růžku Řehořovy branky! Asistence: Jiří Kadlec, Zdeněk Kubica.
     
    46:25
    Už už se chystal vrátit na hrací plochu vyloučený chomutovský hráč, v tom však přišel další faul. Tím se provinil Milan Procházka, který dostává dvě minuty za hákování.
     
    45:12
    Martin Koudelka si vybruslil zpoza branky a chtěl zakončovat individuálně. Málem se mu to podařilo, ale hostující gólman stačil přesunout svůj beton a puk za brankovou čáru nepustil.
     
    44:27
    Hradec bude moci přidat další gól. Za katr si půjde zchladit hlavu Lukáš Endál za sekání.
     
    42:16
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak tohle už zavání debaklem! Vladislav Kubeš našel volného MICHALA TVRDÍKA, který se zachoval jako pravý střelec. Jeho přízemní střela totiž našla mezírku mezi betony Milana Řehoře, který už této brance nedokázal zabránit. Asistence: Vladislav Kubeš.
     
    41:55
    Filip Seman postrčil puk do tandemu Marku Sikorovi, jenž vystřelil bez přípravy, trefil spojnici hradecké klece!
     
    36:20
    David Hruška se vydal dopředu, už se na to zřejmě nemohl dívat, tak chtěl vzít vše do svých rukou. Z pravého kruhu trefil boční síť Čechovy klece!
     
    33:58
    Jiří Kadlec ale oslabí svůj tým. Ve vlastní třetině se totiž dopustil nedovoleného bránění a hosté si zahrají početní výhodu.
     
    31:02
    Hradečtí jsou při chuti! Puk se odrazil od zadního mantinelu, přičemž Tomáš Nosek neprostřelil z bezprostřední blízkosti hostujícího brankáře.
     
    30:46
    Chomutovská střídačka si bere oddechový čas.
     
    30:46
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak to je jízda! Hradečtí se dokázali zmátořit a zasazují další tvrdý direkt! JIŘÍ KADLEC si najel do útočného pásma, odkud vyslal na milimetr přesnou střelu. Mířil totiž nad vyrážečku Milana Řehoře, který puk nestihl vyrazit, ten se pak odrazil od vzdálenější tyčky přímo za brankovou čáru. Asistence: Martin Záhorovský.
     
    29:59
    Hradec právě vstřelil branku!
    A domácí znovu vedou rozdílem dvou branek! V početní výhodě si nevypracovali takřka nic, přesto se mohou radovat. Vít Budínský našel od pravého mantinelu PATRIKA MOSKALA, který už neměl nikterak složitou práci. Zcela vyšachovaný Řehoř další brance nezabránil, Moskal totiž poslal puk do prázdné svatyně. Asistence: Vít Budínský, Martin Koudelka.
     
    29:10
    Jakub Čech teď pořádně zabrnkal na nervy hradeckým příznivcům. Jeho rozehrávku totiž málem vystihl Ondřej Fiala, puk mu poté ale utekl do rohu.
     
    28:24
    Hradec se bude moci na delší čas zabydlet v obranném pásmu Chomutova. Lavička Severočechů se totiž nedohodla při střídání a hosté hráli v šesti. Trest odpyká Richard Diviš.
     
    25:23
    Hradecká lavička si zároveň vybrala oddechový čas.
     
    22:43
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hosté snižují na rozdíl jedné branky! Ján Bendík chyboval v rozehrávce a namazal puk Karlu Hromasovi, jenž se řítil do přečíslení. Hromas vystřelil na Jakuba Čech, ten stačil kotouč vyrazit pouze před sebe, kam najížděl RICHARD DIVIŠ. Poslední jmenovaný hráč už neměl těžkou práci, stačilo mu dopravit puk do odkryté klece, což také učinil. Asistence: Karel Hromas.
     
    21:42
    David Hruška se ocitl také v dobré pozici, v předbrankovém prostoru ale minul!
     
    20:30
    Sotva se začalo a Hradec šel do dalšího brejku! Východočeši postupovali dva na jednoho, celou akci táhl Jan Berger. Místo střelby, která by v tomto případě byla na místě, zkoušel najít svého spoluhráče. Do přihrávky se ale stačil položit Petr Macháček, čímž zabránil hradecké šanci.
     
    17:34
    Hradec právě vstřelil branku!
    A už je to o dvě branky! Tak to je první třetina panečku! Hradec využívá i další nabídnutou přesilovou hru. Václav Čízek nahodil od modré čáry, přičemž se před brankou v dobrém postavení nacházel JAN BERGER, jenž tečoval puk přímo za záda chomutovského strážce svatyně. Asistence: Václav Čížek, Michal Tvrdík.
     
    17:17
    Hradečtí navíc budou moci znásobit svůj náskok. Na trestnou lavici totiž míří chomutovský Štěpán Hřebejk, ten dostává dvě minuty za držení protihráče.
     
    14:57
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak to je průběh! Hradec zcela otáčí stav tohoto střetnutí! Vůbec první přerušení od poslední branky. MARTIN KOUDELKA vystihl špatné počínání hostů na útočné modré a řítil se sám na Tomáše Dubu. Hradecký kapitán si poradil bez problémů, když prostřelil hostujícího muže v masce, jeho rána mířila na vzdálenější tyčku. Bez asistence.
     
    11:38
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí tým nakonec svou přesilovou hru také zužitkoval! Patrik Moskal našel volného MARTINA VÁGNERA, který postupoval společně se svým spoluhráčem dva na jednoho. Vágner nic složitého nevymýšlel a vyslal ze své hole střelu přes obránce, která zapadla přímo k pravé tyčce branky Tomáše Duby. Asistence: Patrik Moskal, David Roupec.
     
    09:36
    Obrovská příležitost Hradce! Jiří Kadlec pohotově posunul puk z brankové čáry na najíždějícího Jiřího Hendricha, jenž měl před sebou poloodkrytou branku. Tomáš Duba se ale stihl včas přemístit a vytáhl perfektní zákrok betony. Hendrich neuspěl ani z následné dorážky.
     
    07:45
    Roli si oba celky vymění. Jaroslav Mrázek dostává rovnou 2+2 minuty, když se jeho hokejka ocitla v obličeji Michala Tvrdíka. Hradecký centr se chvíli těžce zvedal z ledu, bude ale v pořádku.
     
    05:19
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hosté se ujímají vedení v tomto zápase. První přesilovku tedy Chomutov využil perfektně. Nikola Gajovský si najel do útočného pásma, předložil kotouč MILANU PROCHÁZKOVI, jenž pohotově zasunul černou pryž k bližší tyčce na pravé straně. Jakub Čech se natahoval marně. Asistence: Nikola Gajovský, David Hruška.
     
    03:50
    Chomutov si zahraje početní výhodu. Prvním vyloučeným hráčem utkání se stává Vít Budínský, jenž se provinil pádem pod nohy ve vlastním obranném pásmu.
    Marken.cz

    Sanny Muharem

    Branky a nahrávky: 12. Vágner (Moskal, Roupec), 15. Koudelka, 18. Berger (Čížek, Tvrdík), 30. Moskal (Budínský, Koudelka), 31. Kadlec (Záhorovský), 43. Tvrdík (Kubeš), 49. Záhorovský (Kadlec, Kubica), 54. Moskal (Koudelka) - 6. Procházka (Gajovský, Hruška), 23. Diviš (Hromas)


    Královští lvi Hradec Králové: Čech (Luňák) – Čížek, Karlíček, Roupec, Vágner, Hendrich, Poživil, Chmelíř, Bendík – Kubeš, Tvrdík, Berger – Budínský, Koudelka "C", Moskal – Kubica, Záhorovský, Kadlec – Marosz, Nosek, Karpov
    Piráti Chomutov: Duba (20. Řehoř) – Pavlas, Macháček, Rutta, Jilson, Grof, Mrázek, Pulpán – Fiala, Diviš, Jíra – Endál, Sikora, Seman – Hruška, Gajovský, Procházka – Hromas, Kraft, Hřebejk

    Rozhodčí: Kubeš – Frodl, Zavřel
    bahis siteleri