Martin – Poprad 0:3 (kon.) | Skalica – Banská Bystrica 2:3 (po pr.) | Nitra – Žilina 1:2 (kon.)
Zvolen – HC Slovan 1:3 (kon.) | Trenčín – Košice 4:3 (kon.)
po prodl.
HK Skalica
2:3 (2:0, 0:1, 0:1)
HC´ 05 Banská Bystrica
sk Pátek 03.02.2012, 17:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:00.
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    00:53
    Do domáceho pásma sa rútili dvaja Bystričania, ale strelu Kútneho prikrýva lapačkou Lakosil.
     
    01:17
    Závar pred bránou Skalice, ale žiadne zo striel Hlinku a Zuzina, neskončila za chrbtom domáceho brankára Lakosila.
     
    02:50
    Hostia sa dostali pred Lakosila, naprv strieľal Kristoffersson z medzikružia, a následne obišiel bránu, a skúšal strelu z otočky, ale domáci brankár si poradil s obidvoma pokusmi hráča hostí.
     
    03:50
    Chyba v rozohrávke hostí, na Chorošuna išiel Pojkar, ale jeho strelu brankár hostí vyráža, a pri puku sa zmocňujú hostia.
     
    04:50
    Skalica vyhrala buly vo svojom obrannom pásme, domáci sa rútili do pásma hostí, ale Huba zblokoval Šátekovú strelu, a tá tak končí v ochrannej sieti.
     
    05:36
    Hostia zatlačili Skalicu do pásma, ale prvá formácia hostí si nedokázala vytvoriť žiadnu šancu na skórovanie, Kubkova strela mierila len vedľa brány domáceho brankára.
     
    07:12
    Kútny s Češíkom teraz dobiedzali pred Lakosilom, ale brankár domácich zatiaľ za svoj chrbát nepustil ani jednu strelu.
     
    08:25
    Skalica dala gól!
    Z obranného pásma Holovič našiel ideálne na modrej čiare TIBORA KUTÁLKA, ktorý si poradil s Chorošunom, a posiela puk za jeho chrbát. Asistencie: Marcel Holovič a Martin Vyrúbalík.
     
    09:12
    Klejna z poza brány hľadal pred bránou Obdržálka, ale obrancovia hostí mu nedovolili spracovať puk, a hostia tak zakladajú protiútok, ale ten sa končí ešte na modrej čiare.
     
    10:12
    Pulliainen sa snažil zakončiť bekhendom, ale jeho strela nebola presná, ale aj tak narobila problémy brankárovi Lakosilovi.
     
    11:20
    Lakosilovu rozohrávku sa snažil zachytiť Zorvan, ale Kloz bol rýchlejší, a tak puk na hokejkách domácich.
     
    11:31
    Po faule na Mikúša si zahrá presilovku domáca Skalica, a na trestnú lavicu odchádza Tomáš Matoušek za držanie.
     
    11:50
    Školiak bol dlhšiu dobu za bránou Chorošuna, čakal kým sa mu uvoľní spoluhráč, nakoniec prihral na Vyrúbalíka, ktorého strelu ale chytá Chorošun.
     
    12:51
    Skalica dala gól!
    Domáci hráči využívajú presilovú hru, a to keď po prihrávke od Jankoviča na modrej, vystrelil Kloz, ten trafil však len tyčku Chorošunovej brány, pred brankárom hostí vznikla tlačenica v ktorej sa najlepšie zorientoval TIBOR VIŠŇOVSKÝ a posiela puk do siete. Asistencie: Vojtěch Kloz a Ivan Jankovič.
     
    12:51
    Po druhom inkasovanom góle si zobral oddychový čas tréner Milan Staš.
     
    15:04
    Na trestnú lavicu odchádza René Školiak, a dostáva dve minúty za držanie, a k tomu ešte desaťminútový osobný trest za nešportové správanie, nasleduje presilovka Banskej Bystrice
     
    16:13
    Veľká šanca hostí, od modrej vystrelil Brňák, ale jeho strelu mohol do brány doraziť Nemček, ale netrafil odkrytú bránu Lakosila !
     
    17:00
    Češík strieľal hneď z prvej, ale Lakosil jeho strelu vyráža pravým betónom, pri puku vzápätí domáci, ktorý sa oslobodzujú vyhodením puku cez všetky čiary.
     
    18:55
    Hostia len nahodili puk na Lakosila, ten puk pre istotu chytá, vhadzovať sa bude po jeho pravici.
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    Úvodné zostavy:

    HK 36 Skalica: Lakosil (Tomek) - Vyrúbalík, Pojkar, Jankovič, Kloz, Gula, Křetinský, Magušin - Klejna, Školiak, Obdržálek - Višňovský, Hruška, Lušňák - Kutálek, Holovič, Šátek - Jurík, Mikúš, Konečný

    HC 05 Banská Bystrica: Chorošun (Kostúr) - Kubka, Grman, Brňák, Cebák, Bambúch, Huba, Novajovský, Beňa - Kristoffersson, Pulliainen, Jokila - Nemček, Češík, Kútny - Marcinek, Hlinka, Matoušek - Zuzin, Zorvan, Lunter

    Rozhodca: Baluška - Návratek, M.Junek.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    20:50
    Hostia sa snažili dostať do pásma, ale Hlinka tam bol skôr ako jeho spoluhráč s pukom, píska sa tak ofsajd.
     
    21:48
    Češík sa snažil z poza bránky natlačiť pred Lakosila, ale domáci obrancovia sa o neho postarali, a domáci získali puk, dokonca sa pokúsili o protiútok, ale Šátek Chorošuna neprekonal.
     
    23:42
    Grman si povytiahol z bránky Lakosila, ten už bol mimo brány, ale Grman ho nedokázal prekonať, snažil sa prihrať svojmu spoluhráčovi pred prázdnou bránou Skalice, ale tam bolo príliš veľa hráčov.
     
    23:50
    Hlinka po vyhratom buly strieľa z kruhu na Lakosila, ten však jeho pokus bez problémov chytá.
     
    24:41
    Bystričania len nahodili puk na Lakosila, ten ho chytá do lapačky, a drží ho tam až dovtedy kým hlavný rozhodca nepískne do píšťalky, vhadzovať sa bude po jeho pravici.
     
    25:32
    Višňovský prihral puk Mikušovi, ten však v dobrej šanci nedostal puk za Chorošuna, ktorý ho chytá do lapačky, hra je prerušená.
     
    26:24
    Jokila išiel od stredu klziska na Lakosila, ale tesne pred bránou sa mu puk skĺzol z čepele hokejky, a nestíhol tak zakončiť.
     
    28:00
    Kútny sa dostal do šance, ale nedokázal spracovať skákajúci puk, Lakosil tak puk chytá.
     
    28:17
    Bystričania vyhrali buly v útočnom pásme, k puku sa dostal v medzikruží Zuzin, dokázal vystreliť, Lakosil puk vyráža, a puk získavajú domáci hráči.
     
    29:48
    Útok Skalice, Hruška našiel krížnou prihrávkou Holoviča, jeho strela však triafa iba betón Chorošuna, od ktorého sa puk odráža k hráčom hostí.
     
    30:51
    Útok hostí sa končí úmyselným ofsajdom, a tak sa hra presunie pred Chorošuna, keď sa bude vhadzovať po jeho pravici.
     
    31:38
    Hostia sa dostali do pásma, najprv strieľal Češík jeho strelu však zblokoval Obdržálek, následne však prihrával na Nemčeka, ktorý ale stratil puk.
     
    31:55
    Banská Bystrica dala gól!
    Od modrej vystrelil Kubka, a Lakosil vyráža puk priamo pred seba na hokejku JARMA JOKILU, ktorý doráža puk do odkrytej brány domácich. Asistencie: Marcus Kristoffersson a Branislav Kubka.
     
    33:22
    Jokila teraz podrazil Juríka, a odpyká si dve minúty na trestnej lavici.
     
    34:15
    Skalica usadená v pásme, ale najnebezpečnejšia strela bola iba tá Pojkara, ktorá tesne minula hornú žŕdku Chorošunovej brány, teraz sa hostia oslobodzujú.
     
    35:05
    Po skončení presilovky Skalice, sa snažila o útok Banská Bystrica, ale Nemčekovu strelu Lakosil bez problémov chytá, keďže ju videl.
     
    35:55
    Holovič vyhral buly, puk sa ihneď dostal ku Kutálkovi, ten pohotovo vystrelil, puk sa odrazil od brankára Chorošuna pred bránu,kde stál Šátek, ale tomu sa nepodarilo dorážať.
     
    36:52
    Na trestnú lavicu pôjde hráč Banskej Bystrice, a to Zuzin za hrubosť.
     
    37:31
    Skalica sa snaží usadiť v pásme hostí, teraz od modrej strieľal Jankovič, a Chorošun jeho strelu chytá do lapačky, vhadzovať sa bude po jeho pravici.
     
    37:31
    Menšia potýčka za bránou hostí, a rozhodca rozdeľuje tresty, za hostí Bambúch za hákovanie, za domácich Višňovský za krosček.
     
    39:00
    Hostia sa usadili v pásme Skalice, dve tvrdé strely Hubu od modrej po prihrávke od Kristofferssona, boli však zblokované, Skalica vyhadzuje puk až do stredného pásma.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    41:15
    Puk skončil po tlačenici pred Lakosilom v jeho bránke, ale či gól platí tak o tom rozhodne videorozhodca !
     
    41:15
    Banská Bystrica dala gól!
    Tak nakoniec gól platí, a Barani z Banskej Bystrice vyrovnávajú stav stretnutia, gól za Lakosilov chrbát pretlačil MIROSLAV HLINKA. Asistencie: Tomáš Brňák a Vladimír Kútny.
     
    41:56
    Češík si vypýtal faul na svoju osobu v útočnom pásme od Křetinského, ktorý odchádza na trestnú lavicu za hákovanie.
     
    42:36
    Hostia z pod Urpína sa usadili v pásme Skalice, ale Grmanovu strelu od modrej chytá Lakosil, domácim sa podarilo vyhodiť puk až ku Chorošunovi.
     
    44:45
    Kutálek sa dostal pred Chorošuna, ale brankár hostí jeho strelu vyráža priamo na hokejku svojho spoluhráča Nemčeka, ktorý sa snažil založiť protiútok, ale domáci ho odzbrojili od puku.
     
    45:01
    Skaličania sa usadili v pásme hostí, Chorošun puk chytá do lapačky, a vhadzuje sa po jeho ľavej ruke, vhadzovanie vyhrali domáci, a strela domácich končí na Chorošunovi.
     
    45:50
    Mikuš sa dostal do úniku na Chorošuna, ale ten si s jeho pokus poradil bez väčších problémov, a tak rozohráva puk svojim spoluhráčom.
     
    46:30
    Chybu Vyrúbalíka sa snažil potrestať Kristoffersson spolu so Zuzinom, Lakosil však pozorný, a puk chytá.
     
    48:00
    Zuzin stál pred bránou Skalice očakávajúc prihrávku od Kristofferssona, ale tá prišla príliš neskoro, keď už pred Zuzinom stáli dvaja hráči Skalice.
     
    49:03
    Momentálne vidíme hru bez väčších šancí na obidvoch stranách, obrany oboch celkov nepúšťajú útočníkov do šancí.
     
    49:32
    Pojkar sa snažil nájsť Školiaka pred Chorošunom, ale jeho prihrávka bola veľmi prudká a nepresná, hostia sa tak dostávajú k puku.
     
    50:16
    Zuzin dostal v pásme celkom nečakanú prihrávku, išiel zo strany na Lakosila, ale ani na dvakrát ho neprekonal, domáci brankár si s jeho pokusmi poradil.
     
    51:00
    Hostia zatlačili Skalicu do pásma, puk dokonca poskakoval v bránkovisku po Cebákovej strele, ale žiadny z hráčov Banskej Bystrice ho nedokázal poslať za chrbát domáceho brankára Lakosila.
     
    52:30
    Barani z Banskej Bystrice teraz získali optickú prevahu na ľade, dokonca sa im podarilo na niekoľko minút zatlačiť domácich do pásma, ale nepodarilo sa im prekonať Lakosila.
     
    52:50
    Na trestnú lavicu odchádza obranca Banskej Bystrice, a to Peter Huba za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    53:35
    Skalica rozostavila presilovkový kolotoč v pásme Banskej Bystrice, hostia nevedeli čo majú robiť, keď ich domáci doslova ničili rýchlymi prihrávkami, no skórovať sa im nepodarilo.
     
    54:26
    Teraz si zahrá presilovku Banská Bystrica, keď na trestnú lavicu odchádza Ján Hruška, a to za nedovolené bránenie.
     
    55:10
    Teraz je horúco pred Lakosilom, keď hostia z Banskej Bystrice tlačia puk za domáceho brankára, to sa im však zatiaľ nedarí, keď domáci brankár chytá strelu Bambúcha.
     
    55:49
    Hostia stále usadení v pásme Skalice, ale nepresná Hlinkova strela končí v ochrannej sieti, vhadzovať sa bude po pravici brankára Lakosila.
     
    57:24
    Skalica sa snažila ohroziť Chorošuna, ale strelu Šáteka zblokoval Pulliainen, a puk majú na hokejkách hostia, ale vzápätí ho strácajú, vhadzovanie pred Chorošunom.
     
    58:00
    Vyrúbalík mal teraz na hokejke tretí gól Skalice, po prihrávke od Kutálka, si položil Chorošuna, ale pri zakončení trafil len pravú žŕdku brány Banskej Bystrice !
     
    59:00
    Zápas sa nám zrejme posunie do predĺženia, o to bojujú hlavne hostia, ktorý bránia modrú čiaru najviac ako sa dá, nepúšťajú Skalicu do žiadnych šancí.
     
    60:00
    Tretia tretina skončila.
     
    60:01
    Začalo predĺženie.
     
    60:19
    Hneď na úvod predĺženia šanca hostí, ale posunutá brána domáceho brankára Lakosila.
     
    61:10
    Pokus Kloza od modrej, ale Chorošun jeho strelu chytá, pri puku hostia z Banskej Bystrice.
     
    62:00
    Jokila dostal ideálnu prihrávku od Kútneho, išiel na Lakosila, ale v zakončení mu zabránil Pojkar, ktorý získal puk pre Skalicu.
     
    62:26
    Grman ponúka domácim ideálnu príležitosť na rozhodnutie zápasu, keď odchádza na trestnú lavicu za vyhodenie puku mimo ľadovej plochy.
     
    62:26
    Oddychový čas domácích.
     
    62:49
    Bystričania si zatiaľ dobre obsadzujú hráčov Skalice, aj keď sú iba traja, teraz dokonca vyhodili puk až ku Lakosilovi.
     
    63:40
    Skalica sa snaží vytvoriť si tlak v útočnom pásme, ale Holovičova strela vypadla Chorošunovi za lapačky, ale nebol pri bráne žiadny domáci hráč, ktorý by poslal puk za brankára hostí.
     
    64:12
    Skalica sa opäť pokúšala usadiť v pásme hostí, ale to sa im nepodarilo.
     
    64:48
    Banská Bystrica dala gól!
    Hneď po skončení presilovky Skalice poslal Kristoffersson do nájazdu kapitána hostí MICHALA GRMANA, ktorý prekonáva Lakosila. Asistencie: Marcus Kristofferssom a Peter Novajovský.
     
    65:00
    Koniec zápasu. (19:26:39)

    Majkl Petruška

    Branky a nahrávky: 9. Kutálek (Holovič, Vyrúbalík), 13. Višňovský (Kloz, Jankovič) - 32. Jokila (Kristoffersson, Kubka), 42. Hlinka (Kútny, Brňák), 65. Grman (Kristofersson, Novajovský)


    HK Skalica: Lakosil (Tomek) - Vyrúbalík, Pojkar, Jankovič, Kloz, Gula, Křetinský, Magušin - Klejna, Školiak, Obdržálek - Višňovský, Hruška, Lušňák - Kutálek, Holovič, Šátek - Jurík, Mikúš, Konečný
    HC´ 05 Banská Bystrica: Chorošun (Kostúr) - Kubka, Grman, Brňák, Cebák, Bambúch, Huba, Novajovský, Beňa - Kristoffersson, Pulliainen, Jokila - Nemček, Češík, Kútny - Marcinek, Hlinka, Matoušek - Zuzin, Zorvan, Lunter

    Rozhodčí: Baluška - Návratek, M.Junek
    bahis siteleri