Martin – Poprad 0:3 (kon.) | Skalica – Banská Bystrica 2:3 (po pr.) | Nitra – Žilina 1:2 (kon.)
Zvolen – HC Slovan 1:3 (kon.) | Trenčín – Košice 4:3 (kon.)
po prodl.
HK Skalica
2:3 (2:0, 0:1, 0:1)
HC´ 05 Banská Bystrica
sk Pátek 03.02.2012, 17:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    64:48
    Banská Bystrica dala gól!
    Hneď po skončení presilovky Skalice poslal Kristoffersson do nájazdu kapitána hostí MICHALA GRMANA, ktorý prekonáva Lakosila. Asistencie: Marcus Kristofferssom a Peter Novajovský.
     
    41:15
    Banská Bystrica dala gól!
    Tak nakoniec gól platí, a Barani z Banskej Bystrice vyrovnávajú stav stretnutia, gól za Lakosilov chrbát pretlačil MIROSLAV HLINKA. Asistencie: Tomáš Brňák a Vladimír Kútny.
     
    31:55
    Banská Bystrica dala gól!
    Od modrej vystrelil Kubka, a Lakosil vyráža puk priamo pred seba na hokejku JARMA JOKILU, ktorý doráža puk do odkrytej brány domácich. Asistencie: Marcus Kristoffersson a Branislav Kubka.
     
    12:51
    Skalica dala gól!
    Domáci hráči využívajú presilovú hru, a to keď po prihrávke od Jankoviča na modrej, vystrelil Kloz, ten trafil však len tyčku Chorošunovej brány, pred brankárom hostí vznikla tlačenica v ktorej sa najlepšie zorientoval TIBOR VIŠŇOVSKÝ a posiela puk do siete. Asistencie: Vojtěch Kloz a Ivan Jankovič.
     
    08:25
    Skalica dala gól!
    Z obranného pásma Holovič našiel ideálne na modrej čiare TIBORA KUTÁLKA, ktorý si poradil s Chorošunom, a posiela puk za jeho chrbát. Asistencie: Marcel Holovič a Martin Vyrúbalík.

    Majkl Petruška

    Branky a nahrávky: 9. Kutálek (Holovič, Vyrúbalík), 13. Višňovský (Kloz, Jankovič) - 32. Jokila (Kristoffersson, Kubka), 42. Hlinka (Kútny, Brňák), 65. Grman (Kristofersson, Novajovský)


    HK Skalica: Lakosil (Tomek) - Vyrúbalík, Pojkar, Jankovič, Kloz, Gula, Křetinský, Magušin - Klejna, Školiak, Obdržálek - Višňovský, Hruška, Lušňák - Kutálek, Holovič, Šátek - Jurík, Mikúš, Konečný
    HC´ 05 Banská Bystrica: Chorošun (Kostúr) - Kubka, Grman, Brňák, Cebák, Bambúch, Huba, Novajovský, Beňa - Kristoffersson, Pulliainen, Jokila - Nemček, Češík, Kútny - Marcinek, Hlinka, Matoušek - Zuzin, Zorvan, Lunter

    Rozhodčí: Baluška - Návratek, M.Junek
    bahis siteleri