Vsetín – HC Kladno 2:1 (po pr.) | Havlíčkův Brod – Slavia 0:0 (odl.) | Liberec – Plzeň 3:8 (kon.)
Vítkovice – Chomutov 6:5 (kon.) | Zlín – Písek 2:3 (po s.n.) | Třinec – K. Vary 6:3 (kon.)
Kometa Brno – Motor ČB 6:3 (kon.) | Pardubice – HC Litvínov 0:0 (18:00) | Havířov – PZ Kladno 7:1 (kon.)
Jihlava – Letňany 6:3 (kon.) | Hr. Králové – Sparta 3:5 (kon.) | Olomouc – Mladá Boleslav 3:0 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
3:5 (1:4, 1:1, 1:0)
HC Sparta Praha
Pátek 03.02.2012, 18:30Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    59:23
    Hradec právě vstřelil branku!
    V poslední minutě přece jen Hradečtí korigují skóre na přijatelnější podobu. V brankovišti působili neústupní Jakub Suchan s DRAHOŠEM JEBVAVÝM, který nakonec dotlačil puk do branky, než v ní skončil sám - 3:5. Asistence: Jakub Suchan.
     
    30:34
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí docela zaslouženě reagují a zase stahují ztrátu na tříbrankovou. V rychlé akci zakombinovali Srpek s Drašnarem a rozjetým DANIELEM ŠEPSEM, jenž si povedeným bekhendovým blafákem vychutnal Langera - 2:5. Asistence: Tomáš Drašnar, Martin Srpek.
     
    26:21
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hradečtí se sice rychle osvobodili, ale pak nedokázali odrazit stejně rychlý protiútok soupeře. V mezikruží se žádný z bránících hráčů nedostal k MARTINU BARTOŠOVI, který následně ve velké rychlosti našel volné místo v síti - 1:5. Asistence: Tomáš Brém, Tobiáš Slavíček.
     
    19:59
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ano, hradečtí hokejisté v závěru třetiny využívají přesilovku a korigují skóre. Před brankovištěm si odražený kotouč vyhlédl DANIEL KLEMENC a ve vteřině dvanácté ho poslal do branky - 1:4. Asistence: Jan Skála.
     
    17:17
    Sparta právě vstřelila branku!
    Bohužel pro hradecký tým je další první třetina hrůzy na světě. Kotouč se delší dobu motal kolem brankovistě domácích a pak ho takřka z nulového úhlu nahodil DOMINIK POKORNÝ, načež sudí nepřehlédl puk za brankovou čarou - 0:4. Asistence: Enver Preševa, Marek Pulkrab.
     
    14:23
    Sparta právě vstřelila branku!
    Osm sekund po buly Sparta znovu navyšuje své vedení. DOMINIK BÍLEK dobře viděl, že brankáři Šivelovi stíní několik hráčů, takže puk pouze nahodil od modré. Hradecký gólman neměl skutečně nejmenší šanci zareagovat - 0:3. Bez asistence.
     
    09:03
    Sparta právě vstřelila branku!
    Nádherná akce pro hokejové fajnšmekry znamená už dvoubrankové vedení Pražanů. Ti unikli ve dvou na jednoho a Marek Pulkrab vybídl zadovkou ENVERA PREŠEVU, který se úplně stejně otočil kolem své osy a protože Šivel tou dobou už odjel do strany, parádní akce skončila v odkryté polovině hradecké brány - 0:2. Asistence: Marek Pulkrab.
     
    05:50
    Sparta právě vstřelila branku!
    Přesilovka hostů se rozjížděla pomalu, ale nakonec je i s potřebnou dávkou štěstí využita. Další nahození Michala Klimenta se zastavilo o klubko hráčů, kde si kotouč jako první našel MARTIN BARTOŠ a z bezprostřední blízkosti nekompromisně zavěsil - 0:1. Asistence: Michal Kliment.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 20. Klemenc (Skála), 31. Šeps (Drašnar, Srpek), 60. Jebavý (Suchan) - 6. Bartoš (Kliment), 10. Preševa (Pulkrab), 15. Bílek, 18. Pokorný (Preševa, Pulkrab), 27. Bartoš (Brém, Slavíček)


    Královští lvi Hradec Králové: Šivel (od 41. Veselý) – Vácha, Skála, Suk, Voříšek, Rejl, Štědrý, Souček – Ouzký, Malinský, Pilař, Jebavý, Suchan, Srpek, Drašnar, Procházka, Šeps, Bartoň "C", Nedvídek, Klemenc. Trenér: Pavel Táborský.
    HC Sparta Praha: Langer (Neužil) – Horevaj, Kliment, Keller, Kolář, Bílek, Vacek, Knobloch – Bartoš, Brém, Slavíček "C", Pokorný, Lojka, Györi, Pulkrab, Preševa, Major, Krudenc. Trenér: Pavel Geffert.

    Rozhodčí: Třasák – Kis, Lučan.
    bahis siteleri