Slavia – Kladno 2:3 (kon.) | K. Vary – Sparta 2:1 (kon.) | Motor ČB – Liberec 2:1 (po pr.)
Třinec – Litvínov 6:4 (kon.) | Zlín – Plzeň 1:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 5:4 (kon.)
Kometa Brno – Vítkovice 8:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
6:4 (4:0, 1:1, 1:3)
HC VERVA Litvínov
Neděle 05.02.2012, 17:00Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:10
    Viníkem faulu byl hostující kapitán Ručinský. Druhá přesilovka Třince v poslední třetině zápasu.
     
    46:12
    Varaďa získal v obranném pásmu puk a hlava nehlava si to šinul dopředu. Vysokou holí jej ale zastavil Majdan, je tu tak další šance navýšit skóre pro domácí.
     
    41:44
    Další šance na korekci skóre pro hosty. Za faul loktem je vyloučen Jiří Polanský.
     
    38:24
    Další přesilová hra hostů. Za držení je vyloučen Lukáš Zíb.
     
    34:02
    Špatné střídání jsme dnes viděli už v podání obou stran. Teď se ho dopustil Litvínov, po delším čase uvidíme přesilovku Ocelářů. Trest odpyká Smolka.
     
    24:15
    Třinečtí jsou dnes dost nedisciplinovaní a máme tu už pátý trest domácích ve 25. minutě. Za držení je vykázán Andrej Novotný.
     
    20:40
    Čtvrtý vyloučený Ocelář v zápase - za hákování jde pykat Radek Bonk.
     
    16:46
    Třinečtí se ale při tom, když byli po delším čase kompletní, nějak přepočítali při střídání. Bylo jich příliš mnoho, trest pro hráčskou lavici jde odpykat Jan Peterek.
     
    14:44
    Ručinský se v obranném pásmu uvolnil, pláchnul Varaďovi a ten jej zastavil jen za cenu hákování. 33 sekund dvojnásobné převahy pro hosty.
     
    13:17
    První přesilovka pro Vervu. Za podražení je vyloučen Lukáš Zíb.
     
    10:09
    Další velká šance Třince. Franěk už ležel překonán na ledě a Hořavovi stačilo uklidit puk za čárou. Nakonec pohyb nedokázal zkoordinovat včas a Franěk puk přikryl. Při akci se ale faulu dopustil Matěj Stříteský (podražení) a je tu třetí přesilovka Třince.
     
    09:30
    Další závar v litvínovském pásmu končí faulem Pavla Smolky (podražení). Verva zatím nabízí Ocelářům velmi mnoho prostoru ve svém obranném pásmu.
     
    05:33
    První přesilová hra utkání. Za hákování je vykázán Viktor Hübl.
    Marken.cz

    Michal Samiec

    Branky a nahrávky: 3. Ostřížek (Orsava, Hampl), 3. Varaďa (Kůrka, Bonk), 10. Peterek, 12. Polanský (Kůrka, Zíb), 37. Květoň (Hořava), 60. Lojek - 24. Smolka (Kafan), 53. Jareš (Jenáček, Ručinský), 55. Gerhát (Jareš, Jenáček), 60. Ručinský (Hübl)


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík – Zíb, Hrabal, Lojek, Klouček, Hudec, Novotný, Cartelli, Bolf – Kůrka, Bonk, Varaďa – Hrňa, Peterek, Adamský – Květoň, Polanský, Hořava – Orsava, Ostřížek, Hampl
    HC VERVA Litvínov: Franěk (12. Nechvátal) – Černošek, Kousalík, Stříteský, Gula, Skuhrovec, Kubát, Jareš, Brejčák – Lukeš, Hübl, Černý – Jenáček, Ručinský, Gerhát – Frolík, Trávníček, Majdan – Šrámek, Smolka, Kafan

    Rozhodčí: Minář, Hodek - Kostka, Bláha

    Diváci: 3049
    bahis siteleri