Slavia – Kladno 2:3 (kon.) | K. Vary – Sparta 2:1 (kon.) | Motor ČB – Liberec 2:1 (po pr.)
Třinec – Litvínov 6:4 (kon.) | Zlín – Plzeň 1:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 5:4 (kon.)
Kometa Brno – Vítkovice 8:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
6:4 (4:0, 1:1, 1:3)
HC VERVA Litvínov
Neděle 05.02.2012, 17:00Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:53
    Třinec právě vstřelil branku!
    Už se zdálo, že puk z pásma dostane Adamský, nakonec byl ale rychlejší Jareš, který puk udržel v útočném pásmu Litvínova. Následně MARTIN LOJEK nenápadným odrazem o mantinel dostal puk, který následně dostal zajímavou faleš, až za brankovou čáru. Bez asistence. Stav utkání 6:4.
     
    59:03
    Litvínov právě vstřelil branku!
    No a drama je tady. Hosté se při power play dostali až do obranného pásma Třince a po centru Hübla do brankoviště následně i puk za Hamerlíka. Necelou minutu před koncem tady máme stav o jedinou branku. Střelcem gólu MARTIN RUČINSKÝ. Asistence: Viktor Hübl. Stav utkání 5:4.
     
    54:55
    Litvínov právě vstřelil branku!
    No tady to ještě může být zajímavé. Před Hamerlíkem bylo velmi rušno, a tak nahození Gerháta od pravého mantinelu končí za zády slovenského brankáře ve službách Slezanů. Autorem nakonec FRANTIŠEK GERHÁT. Asistence: Richard Jareš, Martin Jenáček. Stav utkání 5:3.
     
    52:58
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté se snaží vykřesat ještě jiskřičku naděje, před Hamerlíkem se zjevil osamocený RICHARD JAREŠ a rychlou střelou zápěstím nedal domácímu brankáři šanci. Asistence: Martin Jenáček, Martin Ručinský. Stav utkání 5:2.
     
    36:18
    Třinec právě vstřelil branku!
    DAVID KVĚTOŇ by letos měl ukazovat, že má v sobě pudy střelce. Takových situací jako teď, kdy přebral puk ve středním pásmu, na nic nečekal a přes bránicího hráče prostřelil Nechvátala, ale letos moc nebylo. Asistence: Miloslav Hořava. Stav utkání 5:1.
     
    23:41
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Pěkná kombinace hostů znamená snížení stavu na tříbrankový rozdíl. Po ztrátě puku na útočné modré se do přečíslení dostali dva Litvínovští a PAVEL SMOLKA měl před sebou odkrytou svatyni Petera Hamerlíka. Asistence: Kryštof Kafan. Stav utkání 4:1.
     
    11:56
    Třinec právě vstřelil branku!
    Musím říct - není divu! Hostující obrana, přestože se jednalo o oslabení, působí jako ementál. Zíbova rána propadla Fraňkovi a zůstala trčet pár čísel před brankovou čárou, odkud puk do sítě uklidil JIŘÍ POLANSKÝ. Asistence: Lukáš Zíb, Tomáš Kůrka. Stav utkání 4:0.
     
    09:49
    Třinec právě vstřelil branku!
    Další poměrně šťastný odraz kotouče znamená vedení Ocelářů o tři branky, které je ovšem nutno říct zasloužené. JAN PETEREK hledal úplně samotného Adamského a po odrazu od bránicího hráče a brankáře Fraňka puk skončil potřetí za litvínovským strážcem svatyně. Bez asistence. Stav utkání 3:0.
     
    02:48
    Třinec právě vstřelil branku!
    Další branka domácích! Po chybě hostujícího beka, který na středovém kruhu nezastavil puk, se do úniku dostal VÁCLAV VARAĎA, nic nevymýšlel a vymetl pavučiny nad Fraňkovým ramenem. Asistence: Tomáš Kůrka, Radek Bonk. Stav utkání 2:0.
     
    02:22
    Třinec právě vstřelil branku!
    Šťastná branka pro domácí! Jakub Orsava hledal před brankou stojícího spoluhráče a zřejmě od bruslí se puk dostal nad Fraňkovo rameno. Střelcem gólu nakonec DAVID OSTŘÍŽEK. Asistence: Jakub Orsava, Zbyněk Hampl. Stav utkání 1:0.
    Marken.cz

    Michal Samiec

    Branky a nahrávky: 3. Ostřížek (Orsava, Hampl), 3. Varaďa (Kůrka, Bonk), 10. Peterek, 12. Polanský (Kůrka, Zíb), 37. Květoň (Hořava), 60. Lojek - 24. Smolka (Kafan), 53. Jareš (Jenáček, Ručinský), 55. Gerhát (Jareš, Jenáček), 60. Ručinský (Hübl)


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík – Zíb, Hrabal, Lojek, Klouček, Hudec, Novotný, Cartelli, Bolf – Kůrka, Bonk, Varaďa – Hrňa, Peterek, Adamský – Květoň, Polanský, Hořava – Orsava, Ostřížek, Hampl
    HC VERVA Litvínov: Franěk (12. Nechvátal) – Černošek, Kousalík, Stříteský, Gula, Skuhrovec, Kubát, Jareš, Brejčák – Lukeš, Hübl, Černý – Jenáček, Ručinský, Gerhát – Frolík, Trávníček, Majdan – Šrámek, Smolka, Kafan

    Rozhodčí: Minář, Hodek - Kostka, Bláha

    Diváci: 3049