Washington – Boston 1:4 (kon.) | New Jersey – Pittsburgh 5:2 (kon.) | NY Rangers – Philadelphia 5:2 (kon.)
konec
Washington Capitals
1:4 (0:2, 0:0, 1:2)
Boston Bruins
Neděle 05.02.2012, 18:30 • Verizon Center • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:19
    Bruins právě vstřelili branku!
    RICH PEVERLEY pojistil výhru hostů střelou do odkryté brány. Zdeno Chára vypíchl puk na Chrise Kellyho a po jeho přihrávce si Peverley pro jistotu dojel až před prázdnou bránu.
    Asistence: Chris Kelly, Zdeno Chára
     
    53:30
    Dvě minuty za nedovolené bránění dostává domácí Jason Chimera.
     
    52:04
    Washington právě vstřelil branku!
    Tomáš Vokoun na kolenou počkal na vhodný okamžik a tvrdým úderem rozehrál a založil tak gólovou šanci. Ward a Perrault si vyměnili puk, poslali jej na levou stranu a MARKUS JOHANSSON prostřelil Thomase.
    Asistence: Mathieu Perrault, Joel Ward
     
    46:38
    Bruins právě vstřelili branku!
    Domácí ztratili puk ve svém obranném pásmu a toho dokonale využil Boston. Patrice Bergeron vystřelil a TYLER SEGUIN tečoval puk za Vokounova záda. Podle opakovaných záběrů nebylo jisté zda puk nebyl poslán do sítě za pomocí brusle. Rozhodčí si ale byli jistí a branka platí.
    Asistence: Patrice Bergeron
     
    45:52
    Paverley a Kelly jeli proti jedinému obránci domácích. Ten si lehl a tak Peverley vystřelil na Vokouna. Ten puk ve stoje chytil do lapačky.
     
    41:57
    Perreault orazítkoval horní tyč Thomasovy brány. Domácím dnes není přáno.
     
    38:20
    První přesilovka domácích. Dvě minuty za hákování dostává Patrice Bergeron.
     
    31:23
    Zřejmě největší šance Washingtonu v dosavadním průběhu utkání. Po přihrávce přes dvě pásma se dostal do úniku Keith Aucoin. Mezi kruhy se rozhodl pro střelu příklepem, která skončila nad bránou.
     
    27:06
    Další přesilovka pro Boston. Dvě minuty za hákování dostává Semin.
     
    18:46
    Hendricks se porval s Mcquaidem a oba dostávají 5 minut. Hendricks navíc dostává dvě minuty, které za něj odsedí Perreault. Hosté budou hrát přesilovou hru.
     
    18:38
    Bruins právě vstřelili branku!
    Hosté přidávají v závěru první třetiny druhou branku. Patrice Bergeron vybojoval puk za bránou a přihrál na BREDA MARCHANDA, který z brankové čáry poslal puk mezi betony Vokouna.
    Asistence: Patrice Bergeron
     
    10:45
    Bruins právě vstřelili branku!
    Hosté se dostávají zaslouženě do vedení. Po vhazování ve svém obranném pásmu vyrazil podél pravého mantinelu do útoku Peverley. Mezi kruhy přihrál před bránu, kde byl osamocený MILAN LUCIC, který si položil Vokouna a otevírá skóre dnešního utkání.
    Asistence: Rich Peverley

    Jakub Šifel

    Branky a nahrávky: 53. Johansson (Perrault, Ward) - 11. Lucic (Peverley), 19. Marchand (Bergeron), 47. Seguin (Bergeron), 60. Peverley (Kelly, Chára)


    Washington Capitals: Vokoun (Neuvirth) - Carlson, Alzner, Wideman, Schultz, Orlov, Hamrlík - Semin, Johansson, Ovečkin - Brouwer, Laich, Hendricks - Knuble, Perreault, Chimera - Ward, Halpern, Aucoin
    Boston Bruins: Thomas (Rask) - Boychuk, Chára, Corvo, Seidenberg, Ference, Mcquaid - Peverley, Krejčí, Lucic - Seguin, Bergeron, Marchand - Hamill, Kelly, Pouliot - Thornton, Campbell, Paille

    Rozhodčí: Kyle Rehman, Steve Kozari - Michel Cormier, Lonnie Cameron
    bahis siteleri