Plzeň – Třinec 7:5 (kon.) | Litvínov – Kladno 6:5 (po s.n.) | K. Vary – Kometa Brno 5:4 (po pr.)
Vítkovice – Motor ČB 3:1 (kon.) | Sparta – Zlín 1:2 (po pr.) | Liberec – Mladá Boleslav 4:2 (kon.)
po s.n.
HC VERVA Litvínov
6:5 (2:1, 2:1, 1:3 - 0:0)
Rytíři Kladno
Středa 15.02.2012, 17:40Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Rozhodující nájezd proměnil v deváté sérii MARTIN JENÁČEK. Litvínov si tak připisuje bonusový bod.
     
    A Hovorka nedal!
     
    Martin Jenáček podruhé dává. Kladenští musí proměnit!
     
    Martin Jenáček přijel před Cháberu a chladnokrevně jej prostřelil!
     
    59:39
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Vervě se přeci jen podařilo vyrovnat! Domácí vyhráli buly, Jareš přistrčil kotouč na Lukeše, jehož dělovka Cháberovi vypadla z výstroje a pohotový JAKUB ČERNÝ zasouval do prázdné klece! Asistence: František Lukeš, Richard Jareš.
     
    58:07
    Volke zůstává na střídačce!
     
    57:58
    Viktor Hübl byl v ofsajdu a vypálil na Cháberu po jeho odpískání. Dostává desetiminutový osobní trest a utkání pro něho v každém případě končí.
     
    54:31
    Pojistku na kladenské vedení měl na holi Patera. Po Hluchého přihrávce zůstal sám před Volkem, kotouč však špatně zpracoval a pak už jen trefil litvínovského brankáře.
     
    49:57
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Velký obrat Rytířů! Hosté se dostali do situace 2 na 1, Eberle vrátil MARTINU LÁTALOVI předchozí dvě gólové přihrávky a kladenský hráč sice nejprve trefil tyč, poté však odražený puk ještě dojel a vrátil ho za Volkeho, který tedy neprožívá šťastný zápas. Od svého příchodu do domácí klece prakticky neměl těžký zákrok a třikrát inkasoval. Asistence: Jan Eberle.
     
    42:59
    Domácí mají možnost hrát přesilovou hru.
     
    42:33
    Kladno právě vstřelilo branku!
    To je neskutečný úvod třetí třetiny. Patera přihrál o oblouk brankové konstrukce MILANU HLUCHÉMU a ten poslal kotouč za záda Volkeho, který vůbec nestihl reagovat. Je vyrovnáno. Asistence: Pavel Patera.
     
    41:05
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Volke inkasuje, aniž by si prakticky sáhl na kotouč. Kladno předvedlo velmi pěknou kombinaci. Kalla uvolnil napravo rozjetého Hovorku, který poslal kotouč na zadní tyč a MICHALU DRAGOUNOVI už jen stačilo správně nastavit hokejku. Asistence: Marek Hovorka, Jaroslav Kalla.
     
    37:48
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A Litvínovští jsou najednou v euforii! Domácí dostali možnost hrát přesilovku a na její využití potřebovali jen šest sekund. Puk po Jarešově nahození zůstal stát před brankovištěm, kde se nejlépe zorientoval VIKTOR HÜBL a zametl černý kotouč za Cháberova záda. Asistence: Richard Jareš.
     
    37:19
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí se trochu se štěstím usadili v útočném pásmu a to jim vyneslo opětovné vedení. Polovysoké nahození Jareše tečoval mezi Cháberovy betony MARTIN JENÁČEK. Asistence: Richard Jareš, Jiří Gula.
     
    34:27
    Na pohybech domácího gólmana Fraňka bylo již delší dobu patrné nějaké zdravotní omezení. Teď pro něho zápas končí a do litvínovské klece se staví Martin Volke.
     
    32:13
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tak sudí ani video nepotřebovali. Pouze se krátce poradili a potvrdili platnost vyrovnávacího gólu Kladna. Martin Látal nahrával od mantinelu před branku, kde spolu bojovali JAN EBERLE a domácí obránce Kousalík, a kotouč se od jejich bruslí odrazil za Fraňka. Pro Eberleho tedy druhý dnešní zásah. Asistence: Martin Látal.
     
    32:13
    Puk končí od brusle Eberleho v síti. Bude se telefonovat.
     
    22:06
    Vyloučení na kladenské straně. Lepine si pomohl proti Hüblovi sekerou.
     
    20:28
    Přesilová hra pro Kladno.
     
    20:17
    Tak mohlo být hned vyrovnáno. Jakub Valský si vyjel na pravý kruh a trefil tyč.
     
    19:25
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři v samém závěru třetiny snižují! JAN EBERLE dostal u tyče dostatek času a snad natřikrát šťastně došťouchal kotouč za záda Fraňka. Asistence: Martin Látal.
     
    13:48
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Z festivalu šancí vytěžili druhý gól domácí! Frolík vyslal do brejku JURAJE MAJDANA, který si přehodil puk na backhand a poslal ho Cháberovi pod víko. Asistence: Martin Frolík.
     
    13:15
    Zatím se hraje útočný hokej. Chábera na poslední chvíli betonem vyrazil dorážku Janáčka.
     
    10:01
    Kladenští předvedli několik rychlých nahrávek. Patera poslal před branku krásnou žabku, ale Kallovi střela úplně nesedla a v následné mele před brankovištěm neuspěli dorážející Bicek s Dragounem.
     
    08:09
    Na trestnou lavici usedá domácí Majdan, první přesilová hra pro Rytíře.
     
    07:11
    Frolík se krásnou kličkou zbavil Bicka a jel sám na Cháberu. Naštěstí pro hosty trefil pouze kladenského brankáře.
     
    06:07
    Chábera teď měl velké štěstí. Lukešovu dělovku totiž zastavila tyčka!
     
    03:48
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak to je bleskově využitá přesilovka! Lukeš nahazoval kotouč před branku a VIKTOR HÜBL jej pohotově tečoval držadlem hole. Chábera neměl žádnou šanci reagovat. Asistence: František Lukeš, Richard Jareš.
     
    03:36
    Přesilovka pro domácí. Bílkovi bylo odpískáno hákování.
    Marken.cz

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 4. Hübl (Lukeš, Jareš), 14. Majdan (Frolík), 38. Jenáček (Jareš, Gula), 38. Hübl (Jareš), 60. Černý (Lukeš, Jareš), 65. Jenáček - 20. Eberle (Látal), 33. Eberle (Látal), 42. Dragoun (Hovorka, Kalla), 43. Hluchý (Patera), 50. Látal (Eberle)


    HC VERVA Litvínov: Franěk (Volke) - Brejčák, Černošek, Gula, Jareš, Kousalík, Kubát, Skuhrovec, Stříteský - Černý, Frolík, Gerhát, Hübl, Jenáček, Jurčík, Lukeš, Majdan, Ručínský, Smolka, Šrámek, Trávníček.
    Rytíři Kladno: Chábera (Cikánek) - Drtina, Kameš, Lepine, Pavlů, Piskáček, Procházka, Růžička - Bicek, Bílek, Dragoun, Eberle, Hluchý, Hovorka, Kalla, Knotek, Kuchler, Látal, Lukáč, Patera, Valský.

    Rozhodčí: Fraňo, Hradil - Gebauer, Lederer.
    bahis siteleri