Klatovy – Most 10:5 (kon.) | Havlíčkův Brod – Hr. Králové 2:1 (kon.) | Havířov – Šumperk 4:0 (kon.)
Frýdek-M. – Warriors Brno 5:3 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
2:1 (0:1, 1:0, 1:0)
Královští lvi Hradec Králové
Pátek 17.02.2012, 18:00 • Kotlina • Liga juniorů
Partner:
     
    Je konec. Krásná bitva nakonec vnáší velkou radost do havlíčkobrodských řad. Rebelové si upevnili své vedení v prvoligové tabulce a odskočili svému soupeři po triumfu 2:1 už na sedmibodový rozdíl. Dnešní utkání bylo hodně atraktivní a napínavé až do posledních sekund, sneslo ta nejpřísnější měřítka.

    Pokud bychom měli vybrat hráče zápasu, na straně domácích by se jednalo o dvougólového střelce Jana Kubáta. Z řad Hradce Králové zaslouží velkou pochvalu za výborný výkon gólman Michal Mahdal.

    To je pro dnešek z Kotliny vše. Znovu se vám ozvu zítra, kdy se zde utká A-tým Rebelů s Třebíčí. Pro tuto chvíli vám děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (20:25:35)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:56
    Tak ještě ne. Rebelové ztratili puk v obranném pásmu, ale ránu hradeckého hráče zblokovali naštěstí pro gólmana Dolejše do ochranné sítě. Ještě jedno vhazování.
     
    59:48
    Rebelové kontrolují puk, je zřejmě rozhodnuto.
     
    59:07
    Vlček zavezl puk do útočného pásma, což je v oslabení za normálních okolností skvělá práce. Teď je to ale pro hosty málo, puk mají v moci Rebelové.
     
    58:41
    Havlíčkův Brod udržel puk v rohu útočného pásma a hosté pykají dvěma minutami. Voženílek (HKR) potrestán za napadení.
     
    58:23
    Prognóny se potvrdily. Hradec Králové vše sází na jednu kartu a hraje power-play. Na ledě má šest hráčů, přičemž gólman Mahdal zůstává na střídačce!
     
    58:23
    Gólman Dolejš předvedl další úspěšný zákrok. Vhazovat se bude před jeho brankou, ale to vše až po oddechovém čase, který si vyžádal Hradec Králové. Odhodlá se ke hře v power-play?
     
    58:00
    Východočeši rozvíjejí útočnou akci z hloubi svého obranného pole. Čas na vyrovnání se jim povážlivě krátí, začínají poslední dvě minuty zápasu.
     
    57:00
    V Kotlině nám na chvíli zhasla světla. Již je ale vše v pořádku a může se pokračovat v atraktivním duelu.
     
    56:15
    Rebelové teď přežili hodně nebezpečnou situaci. Gólman Dolejš nejdříve zasahovat nemusel proti štiplavé ráně Vaňka od modré, jež byla zblokována, ale vzápětí vychytal hradeckého útočníka, který střílel z bezprostřední blízkosti a v mírném úhlu na pravé straně!
     
    55:39
    Jelínek zavezl puk z obranného pásma až k brankáři Mahdalovi, mezi kruhy se krásnou kličkou zbavil obránce a rychlou střelou minul levou tyčku hradecké svatyně.
     
    54:50
    Hradec Králové zatím předvádí velmi dobré přesilovky. Dostává se pravidelně na dostřel soupeřovy brány, jíž zasypává spoustou nebezpečných střel. Rebelové se brání s vypětím všech sil a dělají čest svému bojovnému jménu. Navíc za jejich zády čaruje skvělý brankář Dolejš.
     
    54:29
    Za příliš mnoho hráčů pykají Havlíčkobrodští. Dvouminutový trest odpyká E. Novák (HBR).
     
    54:00
    Havlíčkův Brod ihned po vyhraném vhazování v obranném pásmu vyhodil puk do bezpečí a je už kompletní. Tahle nevyužitá přesilovka by mohla hosty v konečném zúčtování hodně mrzet.
     
    53:18
    Domácí jsou z nejhoršího asi už venku, jsou na ledě ve čtyřech a podařilo se jim otupit vyhozeními dlouhý a mohutný tlak svého soupeře.
     
    52:30
    Karlík se opřel do puku na modré čáře a tvrdou střelou jen prověřil vyrážečku pozorného gólmana Dolejše. Hosté pokračují v mohutném tlaku.
     
    52:00
    Havlíčkův Brod se bude 32 sekund bránit ve třech bruslařích. Za hrubost je vyloučen na 2 minuty Ambrož (HBR), který musel zatáhnout za záchrannou brzdu před gólmanem Dolejšem.
     
    51:47
    Až teď se Východočeši pořádně usadili v útočném pásmu a rozbíhají svůj přesilovkovový kolotoč. rebely asi čekají hodně perné chvilky v obranném pásmu.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 29. Kubát (E. Novák, Dundáček), 49. Kubát - 7. Macháň (Pánek, Světlík)


    BK Havlíčkův Brod: Dolejš (Zvolánek) - Vác. Němec (C), J. Musil (A), Ambrož, Pecen, Kříž, Křesťan - Jelínek, Zdražil (A), Kubát, E. Novák, Hynek, Račanský, J. Doležal, Dundáček, O. Doležal, Chlubna.
    Královští lvi Hradec Králové: Mahdal (Kolbaba) - Karlík, Voženílek, Bujňák (C), Pánek, Vaněk - Hlavatý, Filip, Wszolek, Barbora, Hradecký, Brida, Vlček, Macháň, Světlík, Zítka, Procházka, Nový.

    Rozhodčí: Robert Čech - Václav Guth, David Rittich
    bahis siteleri