Lipt. Mikuláš – Michalovce 2:5 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
2:5 (1:2, 03, 1:0)
HK DUKLA Ingema Michalovce
sk Neděle 19.02.2012, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • 1. liga play-off (SR)
Partner:
     
    46:55
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domácim sa podarilo znížiť na 2:5 po tom čo Bartík nedal šancu Petrovi, keď poslal puk z pravej strany rovno do ľavého horného rohu.
     
    31:58
    Dukla dala gól!
    Veľmi dramatický zápas sa opäť stupňuje po tom čo hostia zvyšujú na 1:5. DANIEL HANČÁK prekonal Šiarnika z pravej strany. Asistencia: Martin Opatovský, Martin Slovák.
     
    30:37
    Dukla dala gól!
    Spomínaný DANIEL HANČÁK si vymenil puk s Rastislavom Gašparom, ktorý mu to iba priťkol a následne poslal puk za chrbát Šiarnika. Asistencie: Rastislav Gašpar, Daniel Hančák.
     
    26:09
    Dukla dala gól!
    Hostia už zvyšujú na 1:3 po tom čo z pravej strany prekonal JURAJ PAVLIČKO brankára domácich. Asistencia: Ľuboš Fajčák.
     
    14:05
    Dukla dala gól!
    Hostia zvyšujú na 1:2 po tom čo sa Martin Opatovský dostal do útoku vystrelil len do korčule obrancu, odkiaľ sa puk odrazil na hokejku RASTISLAVA GAŠPARA a ten z tesnej blízkosti nezaváhal. Asistencie: Martin Opatovský, Juraj Kadlubiak.
     
    03:55
    Liptovský Mikuláš dal gól. Domácim sa v oslabení podarilo vyrovnať po tom čo Paukovček zachytil zlú rozohrávku, vošiel do útočného pásma prihral späť na modrú, odkiaľ z prvej vystrelil PETER LIŠTIAK a puk skončil za chrbátom Petra. Asistencia: Lukáš Paukovček.
     
    01:27
    Dukla dala gól!
    IGOR MAJESKÝ si po chybe obrancu prebral puk a iba nahodil puk od modrej, ale na spolu Palka puk skončil v bráne.

    Tomáš Batiz

    Branky a nahrávky: 2. Majeský, 47. Bartík (Pleva) - 4. Lištiak (Paukovček), 15. Gašpar (Opatovský, Kadlubiak), 27. Pavličko (Fajčák), 31. Opatovský (Gašpar, Hančák), 32. Hančák (Opatovský, Slovák)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Palko (Šiarnik) - Macík, Hyben, Mezovský, Devečka, Klepáč, Kuric, Galko, Matejka, Mravec, Lištiak, Ďurný, Piatka, Bartík, Valášek, Pleva, Kadura, Holiga, Paukovček.
    HK DUKLA Ingema Michalovce: Petro (Kotvan) - Slovák, Majeský, Gašpar, Palovčík, Šeliga, Mach, Chovan, Šechný, Boltún, Opatovský, Hančák, Kadlubiak, Mucha, Drotár, Pavličko, Králik, Fajčák, Kovaľ, Boržík.

    Rozhodčí: Gašparík, Zvrškovec, Holienka

    Diváci: 1320
    bahis siteleri