Žilina – Banská Bystrica 4:3 (po s.n.) | Poprad – Košice 1:3 (kon.) | Martin – HC Slovan 4:1 (kon.)
Zvolen – Skalica 4:2 (kon.) | Nitra – Trenčín 3:4 (kon.)
konec
HKM Zvolen
4:2 (1:0, 2:1, 1:1)
HK Skalica
sk Úterý 21.02.2012, 17:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    V poslednej tretej tretine sme videli dva góly, najprv si v 54. minúte vychutnal obranu hostí Otčenáš, 4 minúty na to znížil Tibor Višňovský dorážkou do bránky, keď už Trenčan ležal bezmocný na ľade. Zvolenu sa podarilo po sérii 10 prehier zaknihovať víťazstvo a to s 2. tímom Tipsport extraligy ! Hosťom sa dnes akoby nechcelo, s takýmto výkonom toho veľa v Play-off neuhrajú. Prajeme ešte príjemný zvyšok dňa ! (19:09:46)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:40
    20 sekúnd pred koncom už hráči nekorčulujú.
     
    58:40
    Dnešné stretnutie sleduje 857 divákov.
     
    57:54
    Skalica dala gól!
    Puk sa dostáva pred Trenčana po strele od modrej, tam sa k puku dostáva Patrik Lušňák, ktorý sa snaží dostať puk za brankára HKm, no Trenčan predvádza krásny zákrok, následne už bol Trenčan bezmocný a TIBOR VIŠNOVSKÝ dostáva puk do bránky. Asistencia: Patrik Lušňák.
     
    56:52
    Marek Slovák najprv v brejku neprekonáva Tomeka, následne sa mu však znova podarilo vytvoriť si šancu, keď oklamal pohybom obrancu Skalice a dostáva sa s pukom pred bránku, Tomek znova zachraňuje svoj tím. Domáci už v plnom počte.
     
    55:43
    Pálffymu sa vôbec nechce, najprv robí chybu sa vlastnou bránkou, následne sa ani len nestačí korčulovať dopredu po získaní puku späť na svoje hokejky.
     
    54:33
    Pálffyho snaha je márna, rozhodca píska postavenie mimo hry.
     
    54:17
    Lukáš Jurík odchádza na trestnú lavicu, je vylúčený za hákovanie.
     
    53:19
    Zvolen dal gól!
    ONDREJ OTČENÁŠ najprv vypichuje puk v strednom pásme hráčovi hostí, následne sa dostáva do brejku, obrancu sa zbavuje sťahovačkou a korčuluje k bránke, tam bekhendom striela iba do ramena Tomeka, no puk aj tak padá na ľad a pomaličky sa dostáva za bránkovú čiaru. Bez asistencii.
     
    53:03
    Čurilla si so Slovákom rozumeli, prihrali si v útočnom pásme, no nedôrazný Slovák stráca puk po zákroku obrancu hostí.
     
    52:12
    Otčenáš odchádza na striedačku, keď schytal puk do nohy po strele od modrej v podaní obrancu hostí.
     
    51:12
    Hostia v plnom počte.
     
    50:46
    Presilová hra Zvolenčanov je v znamení nepremieňania šancí pred Tomekom. Toho zachránilo pár krát aj šťastie.
     
    49:13
    Pojkar je vylúčený za faul ľakťom.
     
    49:10
    Po strele Lukáša Juríka sa puk odrazil od betónov Tomeka na modrú čiaru, kde strieľal z prvej Vantroba, ten ale nedosiahol 3. gól, keď jeho strelu po ľade zneškodnil dobre zakročujúci Tomek.
     
    48:25
    Gula zavelil do útoku, keď sa mu od vlastnej bránky podarilo dostať sa s pukom až do útočného pásma, tam sa Zvolenčania ale dobre postavili a puk získavajú na svoje hokejky.
     
    47:14
    Marek Slovák a Martin Vyrubalík sa pochytili pri striedačke Zvolena, obaja putujú na trestnú lavicu za hrubosť na dve minúty.
     
    46:36
    V hre oboch tímov momentálne badať veľa chýb, iba Brabenec to mohol využiť, keď spoza obrancu strieľa len tesne mimo bránku.
     
    45:15
    Ján Mucha strieľa od modrej čiary len propagačne, jeho pokus Tomek bez problémov chytá.

    Marian Fiam

    Branky a nahrávky: 13. L. Jurík, 34. Vantroba (L. Jurík), 40. Vantroba (Baláž, Slovák), 54. Otčenáš - 36. Pálffy (Hruška), 58. Višnovský (Lušňák)


    HKM Zvolen: Trenčan (Škrečko) - Hraško, Juraško - Vantroba, Mucha - Ťavoda, Jindra - Pokovič, Šiška - Zuzin, Brabenec (A), Baláž - Slovák, Lukáš Jurík (C), Čurilla - Sikela, Milan Jurík, Otčenáš - Méry, Fekiač, Martin Ďaloga
    HK Skalica: Tomek (Lakosil) - Vyrubalík, Šmach - Pojkar, Kloz - Jankovič, Kŕetinský - Magušin, Gula - Pálffy (C), Hruška, Školiak - Obdržálek, Lušňák, Višnovský (A) - Kutálek, Tomáš Mikúš, Šátek - Klejna, Holovič, Konečný

    Rozhodčí: Lauff - Bogdaň, Smerek
    bahis siteleri