Kometa Brno – Zlín 4:1 (kon.) | K. Vary – Mladá Boleslav 4:2 (kon.) | Sparta – Slavia 2:3 (po s.n.)
Vítkovice – Třinec 5:3 (kon.) | Motor ČB – Kladno 2:1 (kon.) | Pardubice – Litvínov 8:2 (kon.)
Liberec – Plzeň 5:3 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
8:2 (0:1, 3:1, 5:0)
HC VERVA Litvínov
Neděle 26.02.2012, 18:10 • ČEZ Arena Pardubice. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:20
    Nechvátal čaruje dál! Teď třemi hbitými zákroky proti střelám z krátké vzdálenosti zamezil deváté brance.
     
    57:08
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Krušné chvíle prožívá v brance Patrik Nechvátal. Nejprve skvěle vychytal Píšu, poté famózně Somíka, ale na dorážku JANA KOLÁŘE do poloprázdné branky už dosáhnout prostě nemohl. Pardubický útočník završil druhý hattrick v sezóně. Asistence: Radovan Somík a Aleš Píša.
     
    56:30
    Tak už ne. Koukala v šanci podrazil Richard Jareš a jel se posadit ke svým dvěma spoluhráčům na trestnou lavici.
     
    55:54
    Jurčík tvrdě narazil na mantinel Borera, který si to nenechal líbit a jal se pěstmi oplácet. Oba kohouti dostávají menší trest.
     
    55:23
    Dvě minuty za krosček vyfasoval Vojtěch Kubinčák.
     
    49:49
    A další parádní zákrok hostujícího mladíka. Teď vychytal Buchteleho, který se před ním zjevil osamocený a zakončoval mezi betony.
     
    48:03
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pardubický gólostroj pokračuje. Starý od mantinelu nahodil na Nechvátala, který kotouč vyrazil přímo na hůl PETRA KOUKALA, jenž pohotově doklepl do sítě - 7:2. Asistence: Jan Starý.
     
    46:33
    František Lukeš dostal dvě minuty za vysokou hůl.
     
    45:35
    Pardubice právě vstřelily branku!
    JAN KOLÁŘ I si dnes vybírá štěstí na roky dopředu. Vstřelil totiž druhou branku v zápase a podruhé zásluhou bránícího soupeře, od kterého se puk odrazil do sítě. Volkeho v brance střídá Patrik Nechvátal. Bez asistence.
     
    42:37
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí nemilosrdně trestají i další vyloučení. JAN STARÝ obdržel přesný pas od Koukala na levý kruh pro vhazování a bez rozpaků poslal kotouč za Volkeho záda - 5:2. Asistence: Aleš Píša a Petr Koukal.
     
    41:50
    Dvě minuty za vysokou hůl vyfasoval Martin Ručinský.
     
    40:31
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pardubice využívají krátkou přesilovku! Na modré čáře napřáhl ALEŠ PÍŠA a přesnou ranou do horního rohu nedal Volkemu šanci. Asistence: Jan Kolář I a Petr Koukal.
     
    38:57
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pardubice opět přetahují vedení na svou stranu! Kousal v rohu líným pohybem uspal obránce, načež přesně přihrál na střelu JANU BUCHTELEMU, který se trefil neomylně po zemi k levé tyči. Asistence: Václav Kočí a Robert Kousal.
     
    38:44
    Přesilovka hostí končí. Za vysokou hůl je vyloučen Vojtěch Kubinčák.
     
    35:02
    Jan Kolář II fauloval Majdana, který dlouho zůstával ležet na ledě. Zvedl se až za pomoci spoluhráčů. Jan Kolář II dostává 5 minut + osobní trest do konce utkání - faul kolenem. Trest odsedí Lukáš Nahodil.
     
    34:25
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí se z vedení neradovali dlouho. Gula vyslal do útoku MARTINA RUČINSKÉHO, který se rozhodl v situaci dva na jednoho vystřelit a udělal dobře. Růžička na jeho střelu nedosáhl. Asistence. Jiří Gula.
     
    32:10
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí otáčejí skóre! Somík od pravého mantinelu nastřelil kotouč před branku, kde jej nedokázal hostující obránce uklidit do bezpečí, čehož využil TOMÁŠ ZOHORNA a doklepl puk za záda Volkeho. Asistence: Radovan Somík.
     
    30:46
    Ve velké šanci byl Jakub Černý! Ten si osamocený před Růžičkou mohl vybrat, jak zakončí. Zvolil kličku do strany, kterou pardubický branař vychytal.
     
    27:31
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pardubice šťastnou brankou vyrovnávají! Starý přenechal kotouč JANU KOLÁŘOVI I, který mu ho zpoza branky vracel, ale kus černé gumy nešťastně srazil za záda Volkeho Stříteský. Asistence: Jan Starý.
     
    19:38
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté přesilovku bleskově využívají! Jareš se neukvapil na modré, najel si do výhodné pozice a poté pálil na Růžičku. Před ním dobře pracoval VIKTOR HÜBL a zblízka otevřel skóre utkání. Asistence: Richard Jareš a Jakub Černý.
     
    19:31
    Do další šance se protáhl Kousal, jenž se snažil ještě dorážet, ale rozhodčí jeho snahu posoudil jako sekání brankáře Volkeho, a tak domácí útočník odchází na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    16:55
    Za sekání dostává dvě minuty Jan Starý. 62 vteřin 3/5.
     
    15:57
    Jan Kolář II dostává dvě minuty za držení hole. Přesilovku si v závěru třetiny zahraje i Litvínov.
     
    01:51
    Lukáš Rindoš dostává dvě minuty za hákování.
     
    01:35
    Do první velké šance se dostali domácí. Zohorna s Markovičem ale situaci před Volkem překombinovali, takže brankář hostů ani nemusel zasahovat.
    Marken.cz

    David Záruba

    Branky a nahrávky: 28. Kolář I (Starý), 33. Zohorna (Somík), 39. Buchtele (Kousal, Kočí), 41. Píša (Kolář I, Koukal), 43. Starý (Píša, Koukal), 46. Kolář I, 49. Koukal (Starý), 58. Kolář I (Somík, Píša) - 20. Hübl (Jareš, Černý), 35. Ručinský (Gula)


    HC Dynamo Pardubice: Růžička – Sičák, Kočí, Borer, Havíř, Píša, Kolář II, Drtina – Kolář I, Koukal, Starý – Markovič, Zohorna, Somík – Radil, Kousal, Buchtele – Nosek, Nahodil, Rákos.

    Trenéři: Pavel Hynek a Ladislav Lubina.

    HC VERVA Litvínov: Volke – Stříteský, Kubát, Gula, Jareš, Brejčák, Černošek, Skuhrovec, Havelka – Černý, Hübl, Lukeš – Gerhát, Jenáček, Ručinský – Majdan, Rindoš, Kubinčák – Jurčík, Smolka, Šrámek.

    Trenéři: Vladimír Jeřábek a Viktor Lukeš.

    Rozhodčí: Pešina, Šír - Bádal, Pouzar
    bahis siteleri