Petržalka – Bodva Moldava 0:1 (kon.)
konec
FC Petržalka
0:1 (0:0)
FK Bodva Moldava nad Bodvou
sk Neděle 11.03.2012, 10:30 • Rapidu Prievoz v Bratislave • MONACObet liga
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 10:30.
     
    Všetkým fanúšikom futbalu príjemný deň pri sledovaní priameho prenosu stretnutia MFK Petržalka 1898 vs Moldava nad Bodvou.
     
    Na štadióne v bratislavskom Prievoze je všetko nachystané k stretnutiu druholigových mužstiev. Domáci MFK Petržalka 1898 hostí dnes Moldavu nad Bodovou.
     
    Bratislava je pod mrakom, sem tam spŕchne prírodný daždik skropí hraciu plochu, na ktorej sa teraz pripravujú mužstva dnešných aktérov.
     
    Rád by som vám dal zostavy, neurobím tak len preto, že ich nemám a verím, že sa k ním dostanem. Zatial je tu predzápasový chaos, ktorý neviem ovplyvniť.
     
    Nahrádníci Moldava nad Bodvou: Novák, Smačár, Piskura, Človečko.
     
    Náhradníci MFK Petržalka 1898: Hrnčiarik, Horváth, Kočiš Kovaľ, Mamenca, Juhos, Kaňuk.
     
    Delelgáti stretnutia: Medovič Anton, Bartoš Ivan
     
    Náhradní rozhodca: Straka Julius
     
    Úvodné zostavy:

    FC Petržalka 1898: Jenčo, Stranianek Emil ml., Raček Alexander, Niňaj Branislav, Jurkovič Roman, Bránik Dávid, Kráľovič Miroslav, Hečko František, Hanzel Tomáš, Štefúň Dominik, Varga Miroslav.

    FK Bodva Moldava nad Bodvou: Poláček Martin, Jurko Roman, Kubala Martin, Cmarko Michal, Ribár Anton "K", DE Azevedo Dyjan Carlos, Kantár Nenad, Bognár Zoltán, Miroslavlevič Saša, Krážel Vladimír, Pqvlovič

    Rozhodca: MASTIŠ, Jankovič Poláček.
     
    Hlavný rozhodca Mastiš spolu so svojími asistentmi privádzajú na začínajuco sa zelenajúci trávnik aktérov dnešného duelu, ktorý sa môže práve začať
     
    Začali sme minútou ticha, za zosnulého Ladislava Kunu, ktorý zomrel vo veku 64 rokov.
     
    Domáci tradičných farbách čierno-čiernych, hostia v modro-žltej kombinácii.
     
    1
    Stretnutie práve začalo.
     
    1
    Hostia majú loptu na svojich kopačkách, hrá sa v stredovom kruhu, zatiaľ bez ladu a skladu.
     
    3
    Loptu, smerovala na bránu domáceho Jenča, ten si s ňou poradil.
     
    4
    Jurko dostal dobrú loptu od Bognára nedokázal ju za obranou domáceho mužstva sparcovať a ohroziť domáceho brankára Jenča.
     
    5
    Ďalšia pekná akcia, ktorá sa začala u Bognára postupne si lopta našla cestu k Cmarkovi a Jurkovi ten sa k zakončeniu nedostal.
     
    6
    Bognár v šanci, dostal sa pred brankára Jenča z ľavej strany vystrelil no brankár domácich svoje mužstvo podržal.
     
    7
    Aj keď malým štadiónikom znie to známe Petržalka, Petržalka liace vo svojích rukách držia hráči hosťujúceho mužstva, ktorá hýria aktivitou.
     
    9
    Kantár nedal možnosť vyniknúť domácemu Jurkovičovi, ktorý sa hnal od polovice hracej plochy na bránu hostí, náznak šance sa skončil pred veľkým vápnom.
     
    11
    Kralovič mal možnosť štandardnej situácie z ľavej strany hracej plochy no brankára Poláčeka neohrozil.
     
    12
    Všetko je čo má ruky nohy je pred bránou Poláčeka a takmer sme videli gól v hosťujúcej sieti. K najväčšej šanci sa dostal domáci hráč Niňaj, ktorý tak trochu "frajersky" pätou zakončoval. Brankára hostí však neprekonal.
     
    14
    Loptu smerujúcu do stredu ihriska spracoval Bognár, ktorý ju posunul hlavou na ľavú stranu, kde bol nabiehajúci Ribár (to nie je pravopisná chyba, on má skutočne mäké i) ktorý loptu stratil.
     
    17
    Videli sme gólovú šancu ktorá sa začala u Azeveda, cez Bognára aa Cmarka, no v koncovke nebol úspešný.
     
    20
    Obraz hry sa nám nemení, hostia sú smerom na bránu aktívnejší,no zatiaľ bez gólového efektu, Ribárov pokus končí pri pravej tyči Jenčovej brány, ktorý nemal problém s loptou.
     
    24
    Rohový kop hostí zahrával Azevedo, ten hladal hlavu Pavloviča tesne pred jeho hlavou zasiahol Jenčo, ktorý mu loptu z hlavy vzal.
     
    26
    Domáci Hanzel videl žlté napomenutie.
     
    28
    Cmarko posunul loptu Jurkovi, ktorý dokázal pod Stranianeka vystreliť, no Jenčo bol pripravený loptu zlikvidovať.
     
    29
    kubala si poradil v stredovom kruhu s loptou i súperom a hráči Moldavy sa dostali postupným útokom do veľkého vápna, kde lopta narobila Bognárovi starosti, domáci sa ubránili.
     
    31
    Stranianek nedokázal odzbrojiť jedného z Moldavčanov, ten priťukol Bognárovi, ktorý bol z uhla a brankára Jenča neprekvapil.
     
    33
    Domáci sa osmelili smerom dopredu a pohrozili náznakom šance, Jurkovič, ktorý sa dostal k lopte vo veľkom vápne sa dostal z uhla a už nedokázal s loptou nič urobiť len ju bez boja odovzdal.
     
    36
    Lopta je v aute, vhadzujú domáci futbalisti, ktorý sa nemôžu dostať z uzavretia zo svojej polovičky. Všetko čo má ruky nohy je v stredovom kruhu.
     
    37
    Bognár z ľavej strany sa pokusil odcentrovať, to sa mu podarilo pod nohy obrancu Hanzela ale Cmarko nedokázal zakončiť.
     
    39
    V bratislavskom Prievoze na štadióne sme zaznamenali, že sa zdvihol vietor a "fuči" smerom na domácu bránu, čím zvýšil výhodu hostí v závere prvéhopolčasu.
     
    41
    Tribúny tlieskajú domácim hráčom, ktorí sa odhodlali isť na steč pred bránu Poláčeka, Niňaj ktorý loptu centroval z ľavej strany pred bránu to urobil veľmi dobre no na dorážku tam nebo nik so spoluhráčov.
     
    44
    Hostia to v predposlednej minúte stretnutia prekombinovali, nakoniec sa vo veľkom vápne dostal k lopte Bognár, ktorý trafil spojnicu tyče a brvna, ktorá sa trasie ešte teraz no gól z toho nebol.
     
    Prvý polčas skončil.
     
    Pred šatniami zaznela rozhodcovská píšťalka, ktorá signalizuje, že sa blíži druhá polčas dnešného duelu, medzi Petržalkou a Moldavou.
     
    46
    Začal druhý polčas.
     
    46
    Hosstia pokračujú v načatom, tlačia sa pred domácu bránu, v druhom polčase to bude ťažšia úloha, lebo súperom im bude aj vietor, ktorý zosilnel.
     
    48
    Pavlovič vyšiel víťazne zo súboja s Bognárom, ktorý sa na niekoľko sekúnd vyváľal na trávniku, ktorý ešte nemá túúú zelenú farbu aku by mal mať.
     
    49
    Faul pred velkým vápnom na strane Petržalky lotu si stavajú Moldavčania, lopta trafila iba mur, ktorý si postavil Jenčo je z toho rohový kop hostí.
     
    51
    pekný futbalový moment v podaní hostí, začal na lavej strane na kopačke Kubalu, ktorý to posunul cez Ribára a Azeveda, ktorý chcel vysunúť Bognára, k lopte sa dostal skôr domáci brankára Jenčo.
     
    53
    Ľuboš Hanzel pred domácim brankárom Jenčom a jeho rezolutny odkop od brány posiela loptu do bezpečia.
     
    54
    Stred ihriska patrí hráčom oboch mužstiev, tam sa odohráva dej druhého polčasu dnešného duelu ža prispenia silného vetra.
     
    56
    Cmarkov poskus prejsť cez troch obrancov stroskotal pred hranicou veľkého vápna, tam sa skončila jeho pú smerom k bráne Jenča.
     
    58
    Márna snaha o získanie lopty zahnala Brányka až k rohovej zástavke, kde sa k lopte dostal Kubala a loptu poslal do bezpečia na kopačky svojich spoluhráčov.
     
    59
    Žltá karta pre Brányika za faul pred velkým vápnom.
     
    59
    Hostia zahrávali štandardnú situáciu z hranice veľkého vápna ju perfektne zahral De Azevedo, ktorý našiel na vzdielenejšej tyči dobre postaveného "zabudnutého" kubalu, ktorému nerobilo problém poslať loptu do preistoru brány za Jenčov chrbát.
     
    64
    Faulovaný Cmarko a ďalšia možnosť akoprísť k lopte na polovičke súpera. Lopta je však aj v tomto prípade gulatá a teraz sa gúľa pred bránou súpera.
     
    67
    Šancááá domáceho mužstva, po zahraní rohového kopu sa lopta dostala na kopačku Kaňuka, ktorý ju z prvej trafil naozaj perfektne, lopta však nabrala kurz tyč brány pri brankárovi hostí stáli v tých chvíľach všetci strážni.
     
    72
    Luboš Hanzel a Zoltán Bognár sa stretli vo vzduch hlavami čo viedlo rozhodcu k prerušeniu hry, v hre však budú obaja pokračovať Takže Luboš Hanzel nie ten ma ranu vhodnú na zošívanie.
     
    73
    Hanzel pre zranenie dole, nahradí ho Juhos Patrik
     
    78
    Nič vhodné na komentár sa na hracej ploche nedeje, domáci sa bránia neustálemu tlaku hostí a majú toho ako sa hovorí plné kecky.
     
    80
    De Azevedo ponúkol domácim šancu, ktorú nedokázali využiť, aj keď obranu hostí prečíslili Kaňuk a Juhos ten v konečnej fáze pred hranicou velkého vápna spadol ako poleno.
     
    84
    Striedanie v domácom mužstve, na hraciu polochu sa v závere stretnutia dostane Ivan Horváth.
     
    86
    Jenčo bravúrne pokryl dolný roh brány, keď ho nedokázal prekonať z pravej strany De Azevedo.
     
    87
    Rohový kop zahrávajú hostia De Azevedo šanca z toho nebola, domáci sa ubránili.
     
    90+
    Hlavný rozhodca nadstavuje dve minúty a v závere ešte taktické striedania Vlada Goffu.
     
    Dobojované. Koniec stretnutia a zaslúžené body pre Moldavu, ktorá bola počas celého stretnutia lepším mužstvom a zaslúžene zvíťazila.
     
    Koniec zápasu. (12:23:16)

    Jozef Fajták

    Branky: 59. Kubala

    Karty:   26. Hanzel (PET), 59. Brányik (PET), 85. Ribár (PET)


    FC Petržalka: Jenčo, Stranianek Emil ml., Raček Alexander, Niňaj Branislav, Jurkovič Roman, Bránik Dávid, Kráľovič Miroslav, Hečko František, Hanzel Tomáš, Štefúň Dominik, Varga Miroslav.
    FK Bodva Moldava nad Bodvou: Poláček Martin, Jurko Roman, Kubala Martin, Cmarko Michal, Ribár Anton "K", DE Azevedo Dyjan Carlos, Kantár Nenad, Bognár Zoltán, Miroslavlevič Saša, Krážel Vladimír, Pavlovič

    Rozhodčí: MASTIŠ, Jankovič Poláček
    bahis siteleri