Catania – Fiorentina 1:0 (kon.) | Janov – Juventus 0:0 (kon.) | AC Milán – Lecce 2:0 (kon.)
Atalanta BC – Parma 1:1 (kon.) | Cesena – Siena 0:2 (kon.) | Novara – Udinese 1:0 (kon.)
Lazio – Bologna 1:3 (kon.)
konec
AC Cesena
0:2 (0:0)
AC Siena
Neděle 11.03.2012, 15:00 • Stadio Dino Manuzzi, Cesena • Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    Pro domácí tým to je frustrující situace a trpká porážka. Až do penaltového zákroku a vyloučení Ceccarelliho byla Cesena lepším týmem, přesto odchází s porážkou 0:2. Po neúspěšné penaltě Terziho dorazil míč do branky Brienza. O chvíli později pečetil výhru Sieny střídající Bogdani. Tímto navyšuje Cesena ztrátu na nesestupovou pozici již na 14 bodů což je již kritický stav. Příjemné odpoledne vám přeje Tomáš Martínek. (16:53:18)
     
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Hlavní rozhodčí Antonio Damato za malou chvíli ukončí trápení domácí Ceseny. Hráči v bílém jsou ještě stále u míče a rádi by vstřelili alespoň jeden čestný úspěch.
     
    90
    Po faulu na Rennellu mají domácí další přímý volný kop. Tato šance však dokazuje nemohoucnost domácích, balon z kopačky Santany se odráží od zdi až na půlící čáru. Nastavovat se budou ještě tři minuty.
     
    89
    Po neúspěšné standardní situaci takticky fauluje svého soupeře Řek Vangelis Moras a sudí mu dává žluté napomenutí.
     
    87
    Mladík ze Záhřebu Damjan Đoković nastupuje na hřiště a jako posledním hráčem je střídán Tommaso Arrigoni.
     
    86
    Cesena se ještě snaží o kombinace, ale domácím se čas ukrutně krátí. Přesto mají výhodu standardní situace před kterou ještě naposledy vystřídají.
     
    83
    Domácí vypadají na ručník a Toskánci i nadále pokračují v útočení. Kouč Sannino vypadá u střídačky velmi spokojen, není se čemu divit.
     
    81
    Siena právě vstřelila branku!
    Z ničeho nic přichází přihrávka Brienzy na Albánce ERJONA BOGDANIHO a ten ze vzduchu trefuje pravou šibenici ještě k tomu s odrazem od břevna. Krásná branka hostí, kteří si asi definitivně potvrzují zisk tří bodů.
     
    81
    Santanův centr na Del Nera byl přesný, jenže záložník Ceseny nenasměroval míč na branku. Siena je čím dál blíže k první výhře na hostujících hřištích. Prohra by domácí asi již definitivně odsoudila k sestupu.
     
    79
    Žlutá karta pro hostujícího obránce Cristiana Del Grossa. Ten nechal nohu za sebou a přes ní přepadl Santana. Bude se kopat přímý volný kop.
     
    78
    Při penaltovém zákroku se přeci jen zranil Emanuele Calaiò a na trávníku jej nahradil Brazilec Ângelo.
     
    77
    Podle televizních zpomalených záběrů byl ovšem Brienza v postavení mimo hru, branka však platí a Cesena bude mít nyní v desíti velký problém alespoň vyrovnat.
     
    75
    Siena právě vstřelila branku!
    Francesco Antonioli nádherně vyrazil penaltu Terziho do tyče, chytil i jeho dorážku. Obránci Ceseny však byli nedůrazní a nechali napotřetí dorazil míč do brány FRANCO BRIENZU a hosté jdou do vedení!
     
    73
    Ihned po vystřídání si bere Bogdani míč, posílá dopředu šutéra Emanuele Calaiò a ten padá trochu teatrálně po zásahu Lucy Ceccarelliho. Bude se přesto kopat penalta, kontakt tam byl a obránce Ceseny vidí červenou kartu!
     
    72
    Po průniku Santany a jeho zakončení mimo branku budou střídat podruhé i hosté. Albánský útočník Erjon Bogdani zdraví své fanoušky a z trávníku je stažen Mattia Destro.
     
    70
    K balonu se postavil vystřídavší Vincenzo Rennella, ale balon letí vysoko nad branku. Trenér Beretta se může na tribuně vztekat jak může, ovšem je definitivně po dobré šanci Ceseny.
     
    69
    Cesenský Del Nero byl sražen před velkým vápnem Lucou Rossettinim a pro domácí přichází dobrá šance na skórování.
     
    67
    Zadák Sieny Cristiano Del Grosso načechral pěkný míč před branku Ceseny, jenže pro balon si šel s jistotou Francesco Antonioli.

    Tomáš Martínek

    Branky: 75. Brienza, 81. Bogdani

    Karty:   53. Arrigoni (CSN), 89. Moras (CSN) - 79. Del Grosso (SIE)   73. Ceccarelli (CSN)


    AC Cesena: Antonioli - Ceccarelli, Moras, Rodriguez, Rossi - Arrigoni (87. Đoković), Colucci, Martinho - Santana - Malonga (66. Rennella), Martínez (30. Del Nero). Trenér: Mario Beretta.
    AC Siena: Pegolo - Vitiello, Terzi, Rossettini, Del Grosso - Vergassola, Gazzi, Giorgi (61. Mannini), Brienza - Calaiò (78. Ângelo), Destro (72. Bogdani). Trenér: Giuseppe Sannino.

    Rozhodčí: Antonio Damato
    bahis siteleri