Kadaň – Šumperk 2:4 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
3:1 (1:0, 1:1, 1:0)
Banes Motor České Budějovice
Pátek 16.03.2012, 18:10Generali play off Tipsport extraligy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:39
    Langhammer mohl zdramatizovat. Stál sám před sedícím Pincem, avšak nepodařilo se mu kotouč dostatečně zvednout. Pinc následně přidává i něco pro diváky, když odpaluje kotouč do hlediště.
     
    59:04
    Situace se může pro domácí ještě přeci jen zkomplikovat. Roth totiž míří na trestnou lavici ha sekání. Bude se tak hrát ve čtyřech, vhazuje se ale před Pincem.
     
    57:18
    Kudrna obral Kašpaříka v budějovickém pásmu o kotouč a hostující útočník musel sáhnout po zakázaných prostředcích - dvě minuty za hákování. Jihočechům se naděje na zvrat začíná rozplývat.
     
    53:52
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec odskakuje na dvě branky. Po skrumáži před Kovářem se kotouč dostal mezi kruhy, kam z druhé vlny sprintoval PETR NEDVĚD a dorazil kotouč za bezmocného Kováře. Asistence. Martin Čakajík, Tomáš Urban.
     
    46:13
    Teď dokonce dostanou příležitost početní výhody. Na trestnou lavici míří znovu František Ptáček, tentokrát se provinil hákováním.
     
    41:55
    Ohromná šance hostujících na vyrovnání. Červený jel zcela sám na Pince a ještě byl podporován z druhé vlny. Pinc si s jeho střelou mezi betony poradil, avšak kotouč zůstával dále ve hře a liberečtí ho s hodně velkým štěstím dostali mimo nebezpečné území.
     
    40:16
    Navrátilec Nedvěd se dostal do úniku s Urbanem, který ho našel přesným pasem přes šíři pásma. Kovář zasahoval úspěšně, ač nejspíše ani nevěděl jak.
     
    38:06
    Liberec bude druhé dějství dohrávat v oslabení, tedy pokud neinkasuje. Na trestnou lavici míří znovu Petr Nedvěd, jenž je tentokrát potrestán za podražení.
     
    37:42
    Vyrovnání měl na hokejce Mertl. Ten se utrhl a před Pincem byl zcela sám. Liberecký gólman si ale mezírku mezi betony pohlídal a Mertla tedy zneškodnil.
     
    37:30
    Klid mohl domácím dodat Kudrna. Ten se ke kotouči dostal na levém kruhu a nebezpečně pálil. Kovářovi střela nadělala potíže a vypadla mu jen těsně vedle tyčky.
     
    34:01
    Osamocen nyní na brankovišti stál domácí Bartovič. Ale ani na několikrát kotouč za Kováře neprotlačil.
     
    32:38
    Chytře to nyní na Pince zkoušel Roman Němeček. Ten přebruslil domácího zadáka, vylákal Pince z ideálního postavení a zasunou se pokoušel po objetí branky. Svou akci ale do úspěšného konce nedotáhl.
     
    31:28
    Liberec se sice vrátil do standardního počtu hráčů na ledě, vzápětí ale fauloval Urban a míří na trestnou lavici za nedovolené bránění. Hraje se ve čtyřech.
     
    30:55
    A znovu uvidíme hru čtyř proti čtyřem. Urban se znovu ocitl téměř sám před Kovářem. Nastalou situaci řešil Ptáček, který si posedí za sekání.
     
    29:28
    Začátek libereckého tlaku ale ukončuje vyloučení. Lukáš Vantuch je potrestán menším trestem za vysokou hůl.
     
    28:21
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberci se vrátil z trestné lavice DANIEL ŠPAČEK a okamžitě promluvil do průběhu zápasu. Urban chytře nahodil kotouč z rohu na Kováře, kterému letící kotouč nadělal hodně potíží a toho využil právě Špaček, jenž dostal puk do branky. Asistence: Tomáš Urban, Petr Nedvěd.
     
    26:20
    Počet sil na ledě se vyrovná. Kranjc podrazil Nedvěda a ten se po nárazu do hrazení jen těžce zvedal.
     
    25:58
    Špaček zajel u mantinelu do skrčeného protihráče a tato situace nemohla končit jinak než vyloučením. Menší trest za vražení na hrazení.
     
    25:25
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Tři vteřiny po skončení přesilové hry hosté vyrovnávají. FRANTIŠEK PTÁČEK dostal kotouč na pravý kruh a švihem se nemýlil. Asistence: Milan Gulaš, Aleš Kotalík.
     
    23:22
    Počet hráčů na ledě se vyrovná. Za faul vysokou holí je potrestán Marek Trončinský.
     
    22:02
    Liberec si zahraje v přesile. Rotha, který zakládal útočnou akci, podrazil Kuchejda a míří na trestnou lavici.
     
    21:16
    Ke zcela osamocenému Špačkovi se odrazil kotouč a liberecký útočník měl cestu ke Kovářovi volnou. Z mezikruží volil střelu, branku ale netrefil.
     
    20:18
    První vhazování sice získali hosté, avšak do šance se dostal Tomáš Urban. Ten si nabruslil podél pravého mantinelu a bekhendem orazítkoval tyč.
     
    17:27
    Přesilovou hru si nyní vyzkoušejí i domácí. František Ptáček sekl po Kudrnovi, což rozhodčím neušlo. A právě za sekání je hostující kapitán potrestán.
     
    10:56
    Do velké šance se v oslabení dostal Urban. Nejprve mohl zahrozit po Nedvědově pasu, na který ale nedosáhl. Následně se ke kotouči dostal a mířil Kovářovi mezi betony.
     
    10:41
    Již třetí domácí hráč putuje na trestnou lavici. Tentokrát to je Lukáš Derner, který bude pykat za krosček.
     
    09:16
    Odraz kotouče od zadního mantinelu nyní Pinc neodhadl dobře a na Mertla zírala poloprázdná klec. Liberecký gólman se včas přesunul a Mertlovu střelu chytil do náruče.
     
    07:02
    Liberečtí budou znovu oslabení. Za faul kolenem si jde posedět Martin Čakajík.
     
    06:01
    Vedení mohl navýšit Nedvěd. Urban dobruslil vyhozený kotouč a z rohu našel osamoceného Nedvěda, jenž zcela sám číhal mezi kruhy. Střele ale scházela přesnost a zasáhla prostředek branky, kde byl Kovář připravený.
     
    03:41
    Příležitost zahrát si proti oslabenému soupeři dostávají i Budějovice. Za hákování míří pykat kapitán Petr Nedvěd.
     
    02:46
    Liberec právě vstřelil branku!
    A máme tu i první branku zápasu. Přesilovou hru využívá PETR NEDVĚD, jenž natáhl po přejetí modré čáry a procedil kotouč pod rukou Kováře. Nutno říci, že ten neměl zcela čisté svědomí. Asistence: Lukáš Vantuch.
     
    02:18
    Další hrozba přišla z hole Trončinského. Ten projel s kotoučem na čepeli celé kluziště a dostal se až před Kováře. Střela mu ale příliš nesedla a budějovický gólman zasáhl betonem.
     
    01:44
    Liberecký tlak přináší první vyloučení zápasu. Za hákování odchází na trestnou lavici David Kuchejda.
     
    00:40
    První velká šance zápasu. Špaček se protáhl až před Kováře, ovšem pas na spoluhráče mu nevyšel. Ke kotouči se ale mezi kruhy dostal Lukáš Vantuch a jeho projektil zvonil o tyč.

    Martin Zíta

    Branky a nahrávky: 3. Nedvěd (Vantuch), 29. Špaček (T. Urban, Nedvěd), 54. Nedvěd (Čakajík, T. Urban) - 26. Ptáček (Gulaš, Kotalík)


    Bílí Tygři Liberec: Pinc (Vošvrda) - Čakajík, Výtisk, Moravec, Trončinský, Roth, Derner, Ulrych, Holub, Štich - Bárta, Víšek, Špaček, Kudrna, T. Urban, Kica, Bartovič, Vantuch, Bulíř, Bortňák, Nedvěd.
    Banes Motor České Budějovice: Kovář (Kantor) - Ptáček, Kolarz, Vráblík, Novák, Němeček, Kranjc, Mikuš - Martynek, Kotalík, Gulaš, Sailer, Pšurný, Šimánek, Kuchejda, Kašpařík, Podlešák, Horna, Červený, Langhammer, Mertl.

    Rozhodčí: Hodek, Homola - Bádal, Pouzar.
    bahis siteleri