Kometa Brno – Mladá Boleslav 8:1 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
8:1 (1:0, 5:1, 2:0)
BK Mladá Boleslav
Pátek 16.03.2012, 12:00 • KAJOT ARENA • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    59:52
    Kometa právě vstřelila branku!
    JAKUB BOLTVAN vybojoval s Jenyšem kotouč v útočném pásmu, zleva si najel před bránu a po bekhendovém blafáku zamířil nad beton brankáře Růžičky. Asistence: Pavel Jenyš. Branka padla v oslabení.
     
    58:56
    Roman Dymáček za branou Boleslavi srazil vyjetého brankáře Jana Růžičku. Po svém zákroku mu rozhodčí i domácí trenér nařídil, ať se jde brankáři omluvit, což se stalo. Dymáček dostává dvě minuty za napadení.
     
    55:09
    Kometa právě vstřelila branku!
    Další branka Brňanů v síti Boleslavi. Dymáček zavezl po pravém křídle puk, předložil ho JAKUBU WEBEROVI, který ho jednoduchou tečí poslal za záda Růžičky. Asistence: Roman Dymáček.
     
    48:39
    Libor Hájek se při oslabení dostal ke střele z mezikruží a orazítkoval spojnici tyčí za zády Jana Růžičky.
     
    47:10
    Filip Dvořák mohl dorážet puk do odkryté branky, měl to však na bekhend a navíc dlouho hůl. Do puku tedy jenom tak plácnul, s čímž si stihnul Růžička poradit.
     
    46:23
    Pravda hledal před brankou Krejčíka, pas však byl příliš prudký.
     
    40:52
    Poprvé si hosté zahrají přesilovou hru. Za faul kolenem je vyloučen Jan Švejda.
     
    39:59
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!

    Pouze šest desetin sekundy před koncem druhé třetiny hosté snižují. Lukáš Mašek vypálil nepřesně od modré čáry, puk se však od mantinelu odrazil přímo na hůl ONDŘEJE ŠVEJDY.Ten už neměl problém poslat touš do branky Komety. Asistence: Lukáš Mašek.
     
    39:18
    Kometa právě vstřelila branku!

    Půtucet branek v síti Mladé Boleslavi. Richard Garčic se protáhl okolo pravého mantinelu a v pravou chvíli vyslal pas směrem na střed, kde byl připravený PAVEL JENYŠ, který z voleje nasměroval puk za Prchlíka. Oba hráči si tak prohodili pozice ze čtvrté branky Komety. Asistence: Richard Garčic.
     
    36:18
    Kometa právě vstřelila branku!

    Začíná to smrdět debaklem. Domácí obránce JAKUB ZBOŘIL se ocitl s pukem až za brankou Boleslavi. Zkusil poslat touš do mlýnice před Růžičku, jenomže od boleslavských bruslí se kotouč odrazil za jejich vlastní brankovou čáru. Brankář Růžička jde střídat, nahrazuje jej Marek Prchlík. Bez asistence.
     
    35:17
    Kometa právě vstřelila branku!

    Domácí vedení opět roste. Pavel Jenyš předvedl pěknou individuální akci a několik sekund držel puk v útočném pásmu. Když viděl, že mu z druhé vlny přijíždí RICHARD GARČIC poslal mu puk přesně na hůl. Brněnský hráč s pětkou na zádech poté volejem poslal puk nad pravé Růžičkovo rameno. Asistence: Pavel Jenyš.
     
    32:30
    Kometa právě vstřelila branku!

    Boleslavští zapomněli na zadní vrátka a vymstilo se jim to. Hosté zcela propadli na útočné modré. Za ně si najel RADEK KOBLÍŽEK, kterému poslal ideálně načasovanou kolmici Biolek. Prvě jmenovaný pak jel zcela sám na Růžičku, kterému šoupl puk přesně mezi betony. Asistence: Martin Biolek.
     
    29:27
    V signalizované výhodě Komety vykopl Růžička Marcellovu přízemní ránu. Nyní si jde dvě minuty za podražení odsedět Matěj Krejčík.
     
    27:57
    Dymáček se ocitl zcela sám těsně před Růžičkou. Prováhal však ideální moment ke střele a při snaze o rozhýbaní brankáře hostí se dostal až za brankovou čáru.
     
    25:46
    Balaštík se ocitl v dobré pozici u levé tyče, nedokázal však rychle zpracovat puk. Předložil jej tedy do druhé vlny sjíždějícimu Štanclovi, který pouze vyprášil betony brankáře hostí.
     
    23:28
    Kometa právě vstřelila branku!

    Domácí jdou do dvoubrankového vedení. Král se elegantně prokličkoval až před Růžičku. Zvolil bekhend a s ním si brankář hostí poradil. Z druhé vlny se však přiřítil RICHARD GARČIC, napřáhl a zavěsil puk do sítě v brance Mladé Boleslavi. Asistence: Petr Kratochvíl, Tadeáš Král.
     
    22:21
    Jenyš zpoza branky nabil do šance na mezikruží Boltvanovi, ten vypálil z voleje a Růžička musel hodně rychle na zem, aby vyrazil puk do výšky.
     
    14:49
    Domácí si zahrají první přesilovku. Ivan Ďurač odsedí dvě minuty za podražení.
     
    11:20
    Planý se doslova probil až před Ptáčka. Zkusil přízemní střelu a domácí gólman instinktivně vykopl puk levým betonem do rohu. Krásná akce z obou stran.
     
    09:30
    Dymáček zkusil střelu směrem na vyrážečku, tu měl však Růžička bleskurychlou. Brněnský útočník tedy svůj druhý gól v první třetině nepřidal.
     
    09:30
    Dymáček se dral do šance před Růžičku a byl hákován Mattisem. Sudí neváhal a nařídil trestné střílení.
     
    08:42
    Dvořák vlétl do trmy vrmy před Růžičkou, kde viděl volný puk. Hostující brankář byl ale pohotový a plácl koncem hole do touše, který se tak vydal směrem k modré čáře.
     
    04:22
    Kometa právě vstřelila branku!

    Jenomže ihned po buly se Kometa prosazuje a jde do vedení. K puku se dostal při vřavě v levém kruhu ROMAN DYMÁČEK a přízemní střelou zaskočil Růžičku. Bez asistence.
     
    03:52
    Dvořák uháněl sám na Růžičku. Zvolil střelu a puk branku těsně minul.
     
    03:24
    Ďurač se obtáčel kolem branky Brna, nedokázal však rychle zasunout puk a překvapit Ptáčka.
     
    00:25
    Biolek se dostal do velmi slibné šance poté, co ho mezi kruhy našel zpoza branky Dvořák. Biolek však o decimetr přestřelil branku.

    David Nekvinda

    Branky a nahrávky: 5. Dymáček, 24. Garčic (Kratochvíl, Král), 33. Koblížek (Biolek), 36. Garčic (Jenyš), 37. Zbořil, 40. Jenyš (Garčic), 56. Weber (Dymáček), 60. Boltvan (Jenyš) - 40. Švejda O. (Mašek L.)


    HC Kometa Brno: Ptáček - Hájek, Švejda Jan, Zbořil, Šnajnar, Štancl, Gotthard - Kališ, Garčic, Biolek, Dvořák, Weber, Marcello, Král, Horký, Jenyš, Dymáček, Koblížek, Balaštík, Kratochvíl, Boltvan (C)
    BK Mladá Boleslav: Růžička od 37. do 40 .Prchlík - Mašek Jan, Mašek Lukáš, Marček, Faulhammer, Mattis, Černý, Semrád - Krejčík, Vajsejtl, Švejda Ondřej, Pravda, Veselý, Planý, Ďurač, Sedmík (C), Kerda
    bahis siteleri