Omsk – Magnitogorsk 5:2 (kon.) | Čeljabinsk – Kazaň 2:1 (kon.)
konec
Avangard Omsk
5:2 (4:0, 1:2, 0:0)
Metallurg Magnitogorsk
Pátek 16.03.2012, 13:00Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mě vše. U dalšího on-line přenosu brzy nashledanou. (15:11:19)
     
    Magnitogrosk nemusel v tomto zápase dopadnout tak, jak dopadl. Ovšem naprosto mu unikla první třetina, tři branky dostala během tří minut. Nakonec ještě přidal čtvrtou pranku prvního dějství Červenka, mimochodem rovněž autor úvodní trefy a kterého musíme za dnešní výkon určitě pochválit, a domácí vedli již 4:0. Ve druhé třetině to bylo již dokonce 5:0, Metallurg pouze snížil dvěma brankami. A třetí dějství se už jenom dohrávalo. Neividtelný byl narozdíl od Červenky jeho protihráč Rolinek.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:33
    Marná byla snaha Jakubova. Proti přesile neměl v útočné třetině šanci.
     
    59:00
    Minuta do konce. Vhazuje se před Ramem. Ale domácí fanoušci již oslavují. Tohle již Metallurg neotočí.
     
    57:48
    Kaljužnij se snažil vypálit, ale trefil jen obránce před sebou. Ale nemusí mu to vadit. Do konce zápasu zbývají už jen nějaké dvě minuty.
     
    57:40
    Domácí šetří čas. Vyhovuje jim, že se hra nepřerušuje a že soupeř musí být tím, kdo za každou cenu chce urvat puk pro sebe.
     
    56:32
    Domácí v plném počtu.
     
    56:01
    Kajgorodov špatně přihrál. A Avangard znovu vyhodil. Tohle vypadá pro Magnitogorsk velice špatně.
     
    55:42
    Dlouho držela čtvrtá formace Metallurgu útočné pásmo. Jenže domácí skvěle napadali, takže nedali soupeři příležitost vypálit. A nakonec vyhazují puk do bezpečí.
     
    54:32
    Další rozuzlení zápasu. Alxxandrov podrážel a hosté mají přesilovku.
     
    53:55
    ... hosté se dostali do brejku, nakonec Mozjakinova střela končí v náruči Rama.
     
    53:32
    Červenkkova střela, která hodně ohrozila Gelašviliho. Ten jí ale polapil. A vhazovat před jeho brankou se nebude, rychle totiž rozehrál...
     
    52:28
    Tohle asi byla tyčka! Po vhazování se ke střele dostal Chlystov, po jehož ráně zřejmě puk zabrněl o brankovou konstrukci. Kdyby tohle byl gól, mohlo by být utkání ještě hodně zajímavé.
     
    52:20
    Až teď je znít píšťalka. Ramo vůbec ne špatně vypálil na Rama, jenže z velkého úhlu. Zasáhla tak lapačka domácího gólmana.
     
    51:47
    Hra se dlouho nepřerušuje. Lehké nahození ze strany Omsku nyní v pohodě vykryl Gelašvili.
     
    50:48
    Mozjakin společně s Kajgorodovem dlouho drželi puk v útočné třetině. Jenže chyběla tomu střela. Je také pravda, že Omsk bránil velice dobře.
     
    49:52
    Gelašvili nyní pod velkou palbou. Pervušin ho nepřekonal, s dorážkou pak přispěchal u tyčky Kurjanov, jenže ani on nenašel sklulinku mezi tyčkou a betonem Gelašviliho.
     
    48:43
    Ivanov se nabízel ke střelbě a nevypálil vůbec špatně. Jenže šestou branku ani on nepřidal.

    Viktor Sandev

    Branky a nahrávky: 4. Červenka (Popov), 5. Volkov, 7. Frolov (Ivanov), 11. Červenka (Alexandrov), 24. Alexandrov (Kurjanov, Kaljužnij) - 35. Obuchov (Bondarev, Chlystov), 39. Jakubov (Chlystov, Markov)


    Avangard Omsk: Ramo (Kuzněcov) - Alexandrov, Salmela, Škoula, Belov, Ljamin, Pivcakin, Gusev, Pervušin - Sjomin, Kaljužnij, Kurjanov - Kalinin, Ivanov, Frolov - Červenka, Popov, Perežogin - Averin, Volkov, Nesterov
    Metallurg Magnitogorsk: Ahonen (6. Gelašvili) - Birjukov, Markov, Lajunen, Tverdovskij, Bykov, Mišarin, Bondarev, Chlystov - Obuchov, Fjodorov, Rolinek - Mozjakin, Sušinskij, Kajgorodov - Michnov, Kazionov, But - Zdunov, Kosov, Jakubov

    Rozhodčí: Bulanov, Odinš - Šeljanin, Sivov
    bahis siteleri