Brno – Čáslav 1:0 (kon.) | Karviná – Sparta B 2:1 (kon.)
konec
FC Zbrojovka Brno
1:0 (0:0)
FK Čáslav
Neděle 25.03.2012, 14:30 • městský fotbalový stadion na Srbské v Brně. • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Předzápasové kurzy
     
    88
    Brněnský Petr Buchta dostává žlutou kartu. Standardka, a to velice zajímavá pro Čáslav.
     
    84
    Stoprocentní šance Martina Doležala, kterému dnes není asi přáno. Sám na velké vápně pádil na Duchečka, ale to zakončení...Střela zbrojováckého útočníka končí těsně vedle. Co by chtěl víc, řekl si zřejmě nejeden fanoušek.
     
    82
    Kouč Petr Čuhel potřetí střídá. Michal Sedláček jde ze hřiště, na jeho místo přichází Dani Chigou.
     
    78
    Jasná loženka v podání Brna. Mezlík poslal přesný pás na Martina Doležela, ten udělal kličku Duchečkovi, ale než stačil zasunout míč do prázdné brány, ukopl mu druhý gól z nohy Karal.
     
    74
    Čáslav bude dohrávat utkání v deseti. Ondřej Prášil vyfasoval po faulu na Švancaru druhou žlutou kartu a rovnou putuje pod sprchy.
     
    60
    Druhé střídání v týmu Brna. Martin Sus má pro dnešní den odpracováno. Po karetním trestu naopak nastupuje na svou fotbalovou šichtu Miroslav Král.
     
    56
    Tutovka Zbrojovky a mohlo být 2:0. Nejprve si rovnal míč na střelu Petr Buchta, jenže místo dělovky zvolil přihrávku na lépe postaveného Mezlíka. Domácí založník byl uvnitř pokutového území, kde výpalil jen doprostřed brány. Tam už byl připravený Ducheček a jeho rukavice.
     
    53
    Hostující kouč reaguje na nepříznivý vývoj střídáním. Odešel Jozef Čertík, na jeho místo jde Karel Hejný.
     
    52
    Brno právě vstřelilo branku!

    Domácí tým jde zaslouženě do vedení. Většinu zápasu je Zbrojovka lepší a nyní se dočkala. PETR ŠVANCARA si zaběhl za obranu soupeře a řítil se sám na gólmana. Tvrdou a chladnokrevnou střelou nedal Duchečkovi šanci. Parádní akce brněnského kapitána, který rozjásal zaplněné tribuny a svou branku slaví po svém.
     
    47
    Druhý poločas začal faulem chorvatského hráče ve službách Zbrojovky Josipa Soljiče.
     
    42
    Slibná akce Brna a v ní Petr Švancara, který si zaběhl za obránce a poté chtěl přehodit takovým dloubáčkém Duchečka, ale nepovedlo se. Dloubák byl slabý a bez razance. Možná domácí hračička měl volit jinou variantu. Nicméně v následující akci Doležal vybojoval roh.
     
    36
    Hostující Fikejz inkasuje žlutou kartu, již celkově druhou v týmu Čáslavi. Předtím to bylo za faul, teď spíše za protesty.
     
    32
    Prvním napomínaným hráčem zápasu je Ondřej Prášil, který zastavil třicet metrů před vápnem Sedláčka. Následuje opět trestný kop.
     
    25
    Trma vrma před pokutovým územím hostů. Míč vybojoval v hodně nepřehledné situaci Sus a před velkým vápnem vypálil. Od obránce Němečka se míč odrazil do Duchečkovy tyče! Brankář Čáslavi vůbec neměl šanci reagovat, jen čekal, co bude. Výsledek levá tyč a další roh Zbrojovky.
     
    23
    Tak zranění registrujeme i na druhé straně. Jan Kaňák nemůže pokračovat ve hře. Místo něj musí na plac Jan Mojdl.
     
    21
    Nádherná střela kousek před vápnem a autorem domácí Martin Sus. Výtečný zákrok si připisuje Ducheček, který tvrdou ránu vytáhl nad břevno. Diváci ocenili akci bouřlivým potleskem.
     
    12
    Sledujeme nucené střídání v týmu Brna. Ze hřiště jde zraněný obránce Petr Šíma, na jeho místo přichází Petr Buchta.
     
    5
    První velká šance zápasu a v ní Pavel Mezlík, který to zkoušel z dvaceti metrů. Ducheček sice nemusel zasahovat, ale i tak by neměl zřejmě šanci. Mezlíkova rána byla dobře zakroucená, zamířila jen kousek vedle pravé tyče.

    Roman Zajíček


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Čáslav. Více informací zde.

    Branky: 52. Švancara

    Karty:   47. Šoljič (BNO), 88. Buchta P. (BNO) - 32. Prášil (CAS), 36. Fikejz (CAS)   74. Prášil (CAS)


    FC Zbrojovka Brno: Doležal - Pašek, Pernica, Šoljič, Šíma (12. P. Buchta) - Sedláček (82. Chigou), Mezlík, Sus (60. Král), Lutonský - Švancara (K), Doležal II. Trenér: Petr Čuhel.
    FK Čáslav: Ducheček - Karal, Hečko, Němeček (K), Fikejz, Kaňák (23. Mojdl), Hečko, Rakovan, Šturma, Čertík (53. Hejný) - Szmek. Trenér: Miloš Sazima.

    Rozhodčí: Hrubeš - Ubias, Košec

    Diváci: 2826
    bahis siteleri