Granada – Sevilla 0:3 (kon.)
konec
Granada CF
0:3 (0:1)
Sevilla FC
Pondělí 26.03.2012, 21:00 • Estadio Nuevo Los Cármenes, Granada. • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    67
    Hostující hráč se navíc zranil a bude muset vystřídat. Nahradí jej Luna.
     
    90+4
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Hosté využívají otevřené obrany Granady. Šli tři na brankáře Fernandeze. Nejprve se pokusil zakončit sám Navas, který měl míč na kopačce, ale neuspěl. Odražený balón však přistál na kopačce MANU DEL MORALA, který si jej ještě zpracoval a poté zamířil pod horní tyč. Domácí gólman byl bez šance, spoluhráči jej nechali na holičkách.
     
    88
    Hosté naposledy střídají. Kanouté nahradí Negreda.
     
    87
    Negredo nejprve zkusil překonat Fernandeze obloučkem, to se mu podařilo, ale míč zastavilo břevno. K odraženému míči se dostal Navas, hlavičkou jej nastřelil na bránu, Fernandez dokázal výborně zasáhnout, ale tenhle gól by neplatil. Hostující fotbalista stál totiž v ofsajdu.
     
    85
    Žlutou kartu vidí i hostující hráč, a sice Gary Medel, který zasáhl protihráče do hlavy.
     
    84
    Nyom vidí za svůj skluz žlutou kartu.
     
    79
    Nádherná souhra hráčů Sevilly, na jejímž konci byl Rakitic, který se ocitl s míčem zcela sám před brankářem, mířil pod břevno, ale bránu těsně přestřelil. Už to mohlo být o tři góly.
     
    72
    Domácí podruhé střídají. Zahraje si Geijo a ze hřiště odchází Siqueira.
     
    70
    Tentokrát se už žlutit bude. Coke stáhl za dres protihráče a zaslouženě vidí žlutou kartu.
     
    67
    Navarro nyní v obranné snaze hodně agresivně skolil svého protihráče a nic než žlutá nemohlo přijít.
     
    66
    Rakitic se mohl uvést gólem, dostal se k vyraženému míči a měl před sebou odkrytou branku, pálil po zemi, ale Feernandez se natáhl na zemi a míč schoval do své moci. Tohle byl excelentní zákrok domácího brankáře.
     
    63
    Střídají i hosté. Reyes je při odchodu vyprovázen pískotem, neboť se vleče jak hlemýžď. Nahrazuje jej Rakitic.
     
    57
    Domácí kouč reaguje střídáním. Jaru nahrazuje Ighalo.
     
    54
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Tak tohle je hodně studená sprcha pro Granadu. Ve velkém tlaku sama inkasuje. MANU DEL MORAL si dokázal obehrát snad tři protihráče a poté poslat míč ke vzdálenější tyči, kam neměl Fernandez nárok dosáhnout.
     
    52
    Uche v další velké šanci, když se po centru z pravé strany dostal asi metr od branky k hlavičce, ale zbytečně zamířil příliš vysoko. Domácí však nastoupili do druhé půle jako uragán.
     
    49
    Uche nejprve dokázal obehrát hostujícího brankáře, když se krásně prosadil skrz obranu soupeře, a poté už před ním zívala prázdná brána. Neposedný míč si to však zamířil do zámezí, ale domácí hráč jej stihl dostihnout a přihrát nabíhajícímu Benitezovi, který pálil z voleje. Brankář Palop však předvedl vynikající zákrok a míč vyrazil levou rukavicí, navíc měl štěstí, neboť k odraženému míči jako první přispěchali jeho spoluhráči. Velká šance domácích na vyrovnání.
     
    39
    Sevilla právě vstřelila branku!
    ALVARO NEGREDO dostal krásnou přihrávku mezi dva protihráče, dokázal se vyhnout ofsajdové pasti, následně běžel sám na brankáře, který sice dobře vyběhl a zmenšil mu střelecký úhel, ale hostující hráč jej dokázal přehodit.
     
    38
    Další žlutá karta. Domácí Jara se sice hodně zlobí, ale není mu to nic platné.
     
    35
    Třetí žlutá karta a druhá na domácí straně v dnešním zápase. Tentokrát ji vidí Benitez.
     
    31
    Znovu v akci Manu, který dostal krásný míč na kopačku a v pokutovém území stál před ním už jen vyběhnutý gólman. Hostující fotbalista jej zkusil přehodit, ale míč zvedl až moc.
     
    18
    Hosté můžou děkovat svému brankáři. Gomez dostal přihrávku na penaltový puntík, měl hodně času si míč zpracovat a rozmyslet se, kam jej pošle. Nakonec zvolil levou stranu branky, ale Palop se natáhl a míč dokázal vyrazit. Tohle byla asi největší gólová možnost v dosavadním průběhu. A že jich bylo už docela dost na to, že se hraje necelých dvacet minut.
     
    16
    Manu teď zajel v útočné snaze do domácího gólmana a může být rád, že je to jen žlutá karta.
     
    12
    Uche se zničehož nic zjevil za hostující obranou, šel sám na brankáře, ale byl moc pomalý a také prováhal správný okamžik ke střele. Tísněn se pokusil zakončit po zemi, ale Palop vyrazil míč na roh.
     
    9
    Reyes dostal nádhernou přihrávku na levou stranu pokutového území, nerozpakoval se a okamžitě střílel, ale Fernandez předvedl excelentní zákrok a balón pravou rukou vyrazil.
     
    8
    První žlutá karta, hned na začátku utkání. Potrestaným je Gomez.
     
    6
    Negredo se dostal v pokutovém území k hlavičce, před ním stál už jen brankář a hostující hráč jej dokázal přehodit. Putující míč za brankovou čáru stihl těsně před tím, než ji přešel, odkopnout jeden z vracejících se domácích hráčů. Bylo to opravdu doslova za vteřinu dvanáct.
     
    4
    Manu dostal hezkou přihrávku, obehrál brankáře a vsítil gól do prázdné branky. Bohužel pro hostující mužstvo stál asi v metrovém ofsajdu a gól tak nemůže být uznán.

    Petr Frömel

    Branky: 39. Negredo, 54. Manu, 90+4. Manu

    Karty:   8. Gomez (GRN), 35. Benitez (GRN), 38. Jara (GRN), 84. Nyom (GRN) - 16. Manu (SEV), 67. Navarro (SEV), 70. Coke (SEV), 85. Medel (SEV)


    Granada CF: Fernandez - Siqueira, Gomez, Lopez, Nyom - Rico, Abel - Jara, Henrique, Benitez - Uche.
    Sevilla FC: Palop - Coke, Escude, Fazio, Navarro - Trochowski, Medel - Navas, Manu, Reyes - Negredo.

    Rozhodčí: Carlos Velasco Carballo.
    bahis siteleri